dinsdag, september 30, 2014

Aartsengel Zadkiel - Jouw Innerlijke Kalmte - Oktober 2014 / Linda RobinsonAartsengel Zadkiel
“Jouw Innerlijke Kalmte"
Oktober 2014 / Linda Robinson

Gegroet Geliefden,
Dit is Aartsengel Zadkiel samen met Lady Amethyst. Wij brengen jullie een begroeting vanuit de Zevende Straal van Transformatie en Manifestatie en de Violette Vlam. Vandaag zouden wij graag jullie innerlijke kalmte willen bespreken en hoe het jullie naar grotere hoogtes voort kan stuwen.
Jullie gaan verder op jullie pad van Ascentie, en jullie stralende Licht schijnt helder.
Vele nieuwe en hogere frequentie energieën gaan door te arriveren op jullie planeet. Soms hebben zij voor jullie ver genoeg afstand van elkaar genomen om je eraan aan te passen met weinig of geen inspanning. Anderen arriveren in snelle opeenvolging, en deze mogen meer uitdagend voor jullie energetische Wezen zijn om te assimileren.
De manier waarop jullie deze veranderingen bekijken kan het gemak van de assimilatie van de hogere frequenties beïnvloeden. Wanneer je hen verwelkomt als een manier om je eigen frequentie te verhogen, kan je met hen werken om naar hogere trillingsniveaus te verhuizen.
Het onderhouden van jouw persoonlijke energiegebied kan jou ook helpen om de hogere frequenties te assimileren. Je focussen op jouw innerlijke kalmte is één manier om bij deze assimilatie te helpen.

Jouw innerlijke kalmte is een deel van jou dat in jouw hartcentrum verblijft. Het straalt uit naar jouw zonnevlecht en hogere hart gebied en verspreidt zich uiteindelijk door jouw gehele energiegebied heen. Het is een deel van jou dat jouw richtinggevende centrum is en bepaalt hoe je op de gebeurtenissen rondom jou heen reageert.
Wanneer je een sterk centrum van innerlijke kalmte hebt, ben je in staat om vast te stellen welke gebeurtenissen rondom jou heen voordelig voor jouw vooruitgang zijn en welke niet. Je hebt een innerlijk weten en een inschatting van een gebeurtenis met weinig kans dat een emotionele reactie zich voordoet. Je bent in staat om duidelijker naar de aansporingen van je hart te luisteren. Dan ben je in staat om beslissingen te maken welke jou hoger op jouw ascentie pad bewegen.
Je bent ook in staat om kalm te blijven wanneer anderen rondom jou heen dat niet zijn. Dit verbetert jouw beslissingmakende bekwaamheid en jouw besef van het grotere plaatje. Vele dingen schijnen zeer anders te zijn wanneer zij vanuit een hoger perspectief bekeken worden.
Het versterken van jouw punt van innerlijke kalmte begint met een besef van diens voordelen en jouw wens ervoor om jou te helpen op jouw ascentie pad. Hoe meer jij je erop afstemt, hoe sterker het zal worden.
Je mag wensen je erop te focussen tijdens jouw meditatie of rustige tijd. Dit is een natuurlijke tijd waarin jij je bewust kunt zijn van jouw innerlijke kalmte. Als je rustig zit en je op dit gebied focust, zal je diens vriendelijke energie voelen terwijl je in- en uitademt. Je zult je bewust zijn van diens locatie in je eigen energetische wezen.
Terwijl je doorgaat om jezelf erop te focussen, mag je een gevoel van vreedzaamheid, kalmte en gecentreerdheid ervaren. Deze gecentreerdheid, samen met de Liefde vanuit jouw hartcentrum, zullen jouw richtingaangevende ster van innerlijk weten zijn.
Heel vaak wanneer jij je gestrest begint te voelen, zal het eenvoudig pauzeren en het je op jouw ademhaling focussen de voordelen van jouw innerlijke kalmte naar voren brengen. Wanneer je dit herhaaldelijk beoefent, zal het jouw standaard instellingspatroon worden om je af te stemmen op jouw centrum van kalmte voordat je tot handelen overgaat.
Als je in harmonie met jouw innerlijke kalmte bent, is jouw energie in harmonie met jouw natuurlijke staat van Zijn, en begint jouw trilling te stijgen. De afleidingen die voorheen de neiging hadden om jou uit de koers vandaan te trekken beïnvloeden jou niet meer zoals zij dat eerder deden. Je merkt hen op en wordt een waarnemer in plaats van iemand die reageert. Dan ben je in staat om te beslissen of zij in harmonie zijn met jouw ascentie pad.
Je bent ook in staat om de aansporingen van jouw innerlijke begeleiding en de Wezens van het Licht te ontvangen. Wanneer je dit doet, ben je in staat om beslissingen te maken en acties te ondernemen die jou verder voort op jouw pad bewegen.
Je mag gewaarworden dat je meer in harmonie met jezelf bent als een Wezen in plaats van iemand die altijd doende is, en je bent meer in harmonie met je ware aard als een Vonk van Goddelijkheid. Jij bent je bewust dat je deel uitmaakt van iets veel groters dan jouw individuele Zelf.
Je ziet jezelf als een deel van het grote kosmische weefsel van het Universum. Wanneer dit zich voordoet, ben je in staat om vanuit jouw innerlijke kalmte te verhuizen naar een universeel perspectief en terug naar jouw individuele bewustzijn. Het wordt een naadloos proces dat een aanvang neemt wanneer je in harmonie bent met jouw innerlijke kalmte.
Geliefden, wij zijn blijmoedig dat jullie je afstemmen op jullie innerlijke kalmte. Wanneer jullie in een staat van innerlijke gecentreerdheid en besef zijn, verheugen wij ons met jullie.
Weet dat er groots van jullie gehouden wordt.
WIJ ZIJN Aartsengel Zadkiel en Lady Amethyst en Wij omringen jullie met Liefde
 En zo zij het.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
All Rights Reserved Linda M. Robinson, www.PersonalPathwaysOfLight.com
Posting on websites is permitted as long as the information is not altered, excerpted or added to, and credit of authorship, including my name and website, is given. Linda M. Robinson, www.PersonalPathwaysOfLight.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten