zondag, augustus 10, 2014

Vermengen met Vrede en Eenheid in Dimensies voorbij Woorden en Tijd - 9 Augustus 2014 / DL Zeta


Vermengen met Vrede en Eenheid in Dimensies voorbij Woorden en Tijd
9 Augustus 2014 / DL Zeta
"Het Ego is niet meer dan dit: Identificatie met vorm, hetgeen hoofdzakelijk gedachtevormen betekent." -- Eckhart Tolle
Terwijl wij verder gaan in/naar de nieuwe tijd, treden meer zielen voorbij beperkende identiteiten die hen voorheen aan de lagere-trilling tijdlijnen vasthielden. De transformatieve energieën van de nieuwe tijd hebben de kracht om ons in/naar de diepere wateren van het bewustzijn te dragen voorbij de rijken van de gedachte. Deze innerlijke dimensies bestaan voorbij de op gedachten gebaseerde constructen zoals de tijd. Binnenin deze dimensies ervaren wij onszelf als meer dan een eindeloze stroom van woorden die door onze gedachten stromen. Hier, breidt ons besef uit voorbij de wereld van de vorm, ons toestaand om voorbij begrenzende identiteiten, overtuigingen en gedachtevormen te treden.
Vermengen met de Vrede, Eenheid en Wijsheid van onze Ziel
Binnenin deze dimensie ervaren wij eenheid en gemeenschap met de Bronenergieën. Hier vergaren wij besef van de multidimensionale aard van onze ziel. Onszelf onderdompelen in deze energieën helpt besef te brengen van onze parallelle levens die zich tegelijkertijd voordoen. Deze onderdompeling staat ons toe om de onderlinge verbondenheid te zien van alle dingen en onderliggende spirituele intelligentie van alle fysieke werkelijkheden. Hier zijn wij in staat om intuïtieve begeleiding te ontvangen over iedere vraag of kwestie waar me mee werken. In deze staat van directe communicatie, bestaan wij in een vreedzame, vreugdevolle staat. Door dagelijks deze dimensie binnen te gaan, vermengen wij onze fysieke wereld met de vrede, eenheid en wijsheid van onze ziel.

De Dimensie voorbij de Gedachten in onze Natuurlijke Staat
Deze dimensie voorbij de gedachten is een natuurlijke staat voor ons. Oude programmering en gedachtevirussen hebben bij tijden het menselijke bewustzijn van deze natuurlijk staat gescheiden. Deze staat van innerlijke afscheiding is de bron van alle afscheiding die we in de externe wereld zien. Een huis/geest verdeeld tegen zichzelf huisvest werkelijkheden die doordrongen zijn met afscheiding dat naar geweld en oorlog leidt. De frequenties van de nieuwe tijd bewegen het bewustzijn voorbij deze afscheiding en richting hereniging met onze natuurlijke staat. Diegenen die de afscheiding binnenin zichzelf genezen zijn in staat om de vernietigende verdeeldheid die in de wereld bestaat te helpen genezen.
Overdreven-Identificatie met onze Gedachten Loslaten
Regelmatig dompelen wij onszelf onder in de dimensie voorbij de gedachte, en dit bevrijdt ons van overdreven-betrokkenheid met de fysieke wereld. Het houdt ons tegen van het overdreven-geïdentificeerd te zijn met onze stroom van gedachten. Overdreven-identificeren met onze gedachten geeft ruimte aan dwangmatig en verslavend denken. Wij mogen ons met onze gedachten identificeren tot aan het punt dat wij het gevoel verliezen van wie wij zijn terzijde van hen. Wij weten mogelijk niet wie wij zijn terzijde van de op gedachten gebaseerde aspecten van de identiteit.
Als Je het gevoel kwijtraakt met jou natuurlijke staat, begin je uitsluitend identiteit te ontlenen aan relaties, het fysieke lichaam, gedachten en herinneringen, ras, religie, geslacht en andere rollen. Wanneer wij weggaan van dergelijke bolwerken van identiteit, zijn wij in staat naar een nieuwe identiteit te verschuiven welke de oneindige, grenzeloze aard van ons wezen incorporeert. Deze nieuwe identiteit is ontdaan van het besef dat op de achtergrond van onze gedachten bestaat.
Tijd Verdwijnt in de Ruimte voorbij de Woorden
Wanneer wij deze plaats voorbij de woorden betreden, verdwijnen tijd en andere constructies van gedachte. Aangezien hier geen gedachten zijn, zijn wij voorbij de grijpende tentakels van de gedachtevirussen. Binnenin dit rijk ervaren wij de echte Liefde die wij nastreven achter iedere derde dimensionale werkelijkheid die wij construeren. Er is geen noodzaak om verder te kijken.
Binnenin deze ruimte, zijn wij ons bewust dat wij één zijn met Alles-Dat-Is. Wij zijn ons bewust dat we oneindig zijn, grenzeloos en geliefd. Iedere keer dat wij deze ruimte betreden stimuleren en activeren wij deze frequenties binnenin ons energie gebied. Deze frequenties zijn altijd binnenin ons; zij zijn altijd een deel van ons. Wanneer wij onze focus naar hen toebrengen, versterken wij onze ervaring van hen. Dit staat ons toe om fysieke werkelijkheden bezield met de energieën van de ruimte voorbij woorden te manifesteren.
Verbinden met de Essentie van wat wij Nastreven om te Manifesteren
Binnenin deze ruimte kunnen wij ons verbinden met de essentie van wat het ook is dat we nastreven om te stimuleren in onze fysieke werkelijkheid. Wij kunnen deze dimensie voorbij woorden en tijd binnengaan met de intentie om ons te verbinden met de subtiele energieën die de essentie bevatten van dat wat wij nastreven te manifesteren.
Een voorbeeld zou kunnen zijn de essentie van een boek, een kunstwerk, een relatie, lichaam van kennis, of een uitnodiging. Er zijn een oneindig aantal van potentiëlen. Vele creaties, uitvindingen en geschenken aan de wereld zijn gearriveerd door de deuropening van iemands zielreizen voorbij woorden en tijd.
Dagelijks Hercentreren in de Dimensie voorbij de Woorden
Terwijl de dimensie voorbij de woorden een deel van ons is, mag jouw ervaring van deze innerlijke ruimte bij tijden belemmerd zijn als je sterk ingebed geweest bent in de gedachten en de fysiek-gebaseerde werkelijkheden. Het is behulpzaam om een dagelijkse oefening te maken van het hercentreren van jezelf in jouw eeuwige en tijdloze aard.
Je mag het behulpzaam vinden om enige eenvoudige technieken te gebruiken om jouw ervaring van de dimensie voorbij de tijd te stimuleren. Ons voertuig zou transcendentale meditatie kunnen zijn, binaurale beat technologie, ontspanningstraining, droomwerk, automatisch schrijven, channeling of kaars staren. De mogelijkheden zijn oneindig. Wat het ook is dat jou in/naar deze ruimte draagt is jouw perfecte voertuig om jouw ervaring van de ruimte voorbij woorden en tijd te versterken.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2010-2014 DL Zeta, Celestial Vision, All Rights Reserved www.celestialvision.org
These messages are intended to be shared. You are welcome to share and distribute this message with others as you feel guided to do so. Please be sure to include the author & source website link.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen