zondag, augustus 31, 2014

Vanuit de Akashic Archieven: Een Uittreksel uit het Bericht van September 2014


September 2014 Boodschap
Vanuit de Akashic Archieven: Een Uittreksel uit het Bericht van September 2014
Gechanneld door: Jen Eramith MA
Wat voor energie en ervaringen kunnen wij in September 2014 verwachten?
De energie in September 2014 is zeer fris en nieuw. Het is zoals de lente. Er is een lichte energie, en een gevoel van helderheid/duidelijkheid. Jullie zullen gewaarworden dat er nieuwe informatie in/naar het inzicht komt, en waarheid naar de oppervlakte. Dit kan soms uitdagend zijn, maar deze maand is het waarschijnlijk op manieren die plezierig in plaats van moeilijk zijn. Natuurlijk, er zullen uitdagingen zijn omdat dat onderdeel van het leven is, maar over het algemeen is de energie plezierig, licht, en hoopvol.
Dit is een goede tijd om het leven tegemoet te treden met optimisme en vriendelijkheid. Streef ernaar om de dingen licht op te vatten, gebruik humor, en om de dingen voort te bewegen. Streef ernaar om vriendelijk en bedachtzaam te zijn, nochtans neem de dingen deze maand niet al te serieus. De energie van deze maand voelt aan als een dag met een heldere blauwe hemel. Zoek naar gevoelens van lichtheid en mogelijkheid. Dit is een goede tijd om nieuwe dingen op te starten; het is een goede tijd om te veranderen wat je eerder gedaan hebt om het lichter en gemakkelijker te maken. Dit is een goede tijd om wat het ook is dat niet werkt los te laten.  
Over het algemeen, zal deze maand snel voorbij lijken te gaan omdat de energie aldus licht is en omdat er zoveel in beweging is. Ben welwillend om je voort op de weg aan te passen. Het zal je niet dienen om je deze maand aan dingen vast te houden. Het zal je niet dienen om je aan rancune vast te houden of te proberen de controle over alles dat er gebeurt te handhaven. Het is beter om met de stroom mee te gaan en met de veranderingen mee te verhuizen.

Zijn er specifieke activiteiten die wij kunnen gebruiken om met de energie van deze maand om te gaan?
Eén eenvoudig ding dat jullie zal helpen een verbintenis met de energie aan te gaan deze maand is om te glimlachen. Glimlach gemakkelijk en glimlach vaak. Kijk de mensen in de ogen en laat hen weten dat je hen aardig/leuk vindt. Demonstreer dat je welwillend bent om met mensen op een samenwerkende manier te werken. Er is een gevoel dat er goedhartigheid is onder alle leden van de mensheid. Het is niet dat iedereen met elkaar overweg kan, het is niet dat het een volmaakte vreedzaamheid is -- maar over het algemeen is er een gevoel dat de mensen met elkaar overweg kunnen waar zij dat eerder niet deden. Conflictresolutie zal deze maand beter gaan dan het eerder in de zomer gegaan mag hebben. Jullie mogen het gemakkelijker vinden om met jullie vijanden of met mensen te werken die jullie onjuist begrepen hebben. Je zult deze maand gewaarworden dat de dingen een klein beetje beter gaan dan gebruikelijk met conflict.
Dit is een goede tijd om conversaties opnieuw aan te gaan die voorheen klem gelopen waren, of te genezen in plaatsen waar je voorheen pijn gevoeld mag hebben. De belangrijke verschuiving die zich voor moet doen is om de hoop op te geven dat de andere persoon ervoor zal zorgen dat jij je beter voelt. In plaats daarvan, benader de conversatie met de hoop dat je hen beter zult begrijpen, en zij jou beter zullen begrijpen. Hoe jij je voelt mag variëren en hangt van jouw situatie af, maar begrip is op een nieuwe manier mogelijk deze maand.
De energie welke conflictresolutie ondersteund deze maand gaat niet over het je beter voelen. De energie bezit potentieel voor het meer helder zien van de dingen en hen los te laten. Het gaat over het vinden van een gevoel van vrijheid en lichtheid en vreugde, in plaats van klem te zitten. Of jij je nu wel of niet goed voelt is ondergeschikt. Laat begrip jou motivatie zijn als jij je met conflicten verbindt of probeert om voorwaarts te gaan met projecten en relaties…

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
This Message was channeled from the Akashic Records by Jen Eramith MA through Akashic Transformations. It may be shared with individuals provided that the content is complete; all credit is given to the author; and it is distributed for no financial or other compensation to anyone other than Jen Eramith and Akashic Transformations. Please include this message with all redistribution. https://akt.memberclicks.net/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten