vrijdag, augustus 01, 2014

Vanuit de Akashic Archieven: Een Uittreksel uit het Bericht van Augustus 2014


Augustus 2014 Boodschap
Vanuit de Akashic Archieven: Een Uittreksel uit het Bericht van Augustus 2014
Gechanneld door: Jen Eramith MA
Wat voor energie en ervaringen kunnen wij in Augustus 2014 verwachten?
De energie deze maand zal aanvoelen als het uit een donkere kamer vandaan komen in/naar het heldere zonlicht, of zoals het ontwaken vanuit een diepe slaap. Daar is het gevoel van grote energie dat voor jou beschikbaar is, dat zo groot mag zijn dat het eerst overweldigend is, maar je zult je, terwijl de maand verder gaat, aanpassen.
Velen van jullie zouden zich gedesoriënteerd kunnen voelen aan het begin van de maand. Het zal belangrijk voor jullie zijn om te werken aan het aarden en gecentreerd te zijn. Je mag het moeilijk vinden om een klein beetje meer slaap dan gewoonlijk te krijgen en om andere fysieke aardende activiteiten toe te voegen. Nochtans zal het zeer belangrijk om te doen zijn deze maand het aandacht schenken aan wat je ziet, hoort en voelt -- en om authentiek en oprecht over deze dingen te zijn. Pretendeer niets. Het is belangrijk voor jullie om geaard te zijn in wat echt waar is, niet wat je hoopt waar te zijn. Blijf niet ronddwalen aangaande wat je wenst dat waar is, noch aangaande waar je bang voor bent dat waar mag zijn. Omhels en ben geaard in wat er echt aan het gebeuren is. Dat zal het belangrijkste voor deze maand zijn.
Deze energie die in Augustus komt is een grote genezende energie. Het is zoals een grote bal van Licht. Het mag als een opluchting voor sommigen van jullie komen. Het is zeer duidelijk dat er deze maand, zowel op een persoonlijk niveau als op het collectieve niveau, zeer veel gedaan moet worden. Als jij jezelf voorstelt uit een donkere kamer vandaan te komen in/naar het heldere zonlicht, wanneer je eenmaal georiënteerd raakt dan zie je dingen die je nog nooit eerder gezien hebt. Er zal een beroep op je gedaan worden om tot handelen over te gaan, of te bewegen, om dingen te doen als je meer beseft van wat je nu kunt zien. Ben voorbereid en maak tijd in jouw schema voor nieuwe en onverwachte evenementen. Plan van het hebben te doen van heel veel werk, vele relaties om te managen, en extra tijd voor het omgaan met de veranderingen onderweg.


Dit is een goede tijd om je mouwen op te stropen en te glimlachen terwijl je werkt. Het zal je niet dienen om lui of ontwijkend te zijn deze maand. Er is zoveel zo snel aan het gebeuren, dat het belangrijk voor jou zal zijn om bij te blijven. De algemene trilling hier is er één van goede wil, liefde, en genezing. Dus het zal aangenaam werk zijn als je ophoudt om tegen te stribbelen en in plaats daarvan het te omhelzen. Omhels de waarheid, omhels het werk waarvoor je opgeroepen wordt om te doen, en omhels ieder probleem dat jouw kant op komt als een kans om het werk gedaan te krijgen.
Zijn er specifieke activiteiten die wij kunnen gebruiken om met de energie van deze maand om te gaan?
Het zal voor velen van jullie bruikbaar zijn om tijd met mensen door te brengen. Vul je sociale kalender met dingen om te doen, specifiek als zij kansen omvatten om met mensen samen te komen en conversaties te hebben. Voor sommigen van jullie, zullen formele of professionele bijeenkomsten bruikbaar zijn. Voor anderen mag het meer informeel zijn, zoals barbecues of koffie afspraken met vrienden. De meesten zullen het bruikbaar vinden om zowel formele als informele bijeenkomsten te verhogen deze maand.
Het zal belangrijk voor jullie zijn om vooruit te plannen en uit te kijken naar iedere conversatie. Ben voorbereid op tijden wanneer je omgaat met mensen door vooruit te denken over wat je geleerd hebt in iedere relatie. Neem in overweging wat je weet en wat je wilt hebben dat er gebeurt in jouw relatie met ieder persoon die je ontmoet. Probeer om geaard en bewust te zijn van jouw prioriteiten voordat de bijeenkomst begint aldus je gecentreerd kunt blijven en het volle voordeel kunt halen uit jullie tijd samen. Er is zoveel dat er gedaan moet worden en veel ervan zal in jullie relaties en door jullie wisselwerkingen tot uiting komen. Omhels dat door de wisselwerkingen te plannen in plaats van te reageren op de wisselwerkingen die per toeval jouw kant op komen. dat is één activiteit die jullie deze maand zeer goed zal dienen…

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
This Message was channeled from the Akashic Records by Jen Eramith MA through Akashic Transformations. It may be shared with individuals provided that the content is complete; all credit is given to the author; and it is distributed for no financial or other compensation to anyone other than Jen Eramith and Akashic Transformations. Please include this message with all redistribution. https://akt.memberclicks.net/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten