zaterdag, augustus 16, 2014

" Tempo" - 16 Augustus 2014 / Jamye Price


De Wekelijkse Licht Explosie
" Tempo"
16 Augustus 2014 / Jamye Price
Het Tempo van jouw leven is perfect. Je wordt opgeroepen om in ieder moment en op manieren die voor jou uniek zijn uitbreiding te bekrachtigen. In het ene moment mag het aanvoelen als ondersteuning, in het andere moment mag het aanvoelen als het tegenovergestelde, niettemin voedt ieder moment jouw uitbreiding op volmaakte manieren. Als je in het Tempo ontspant, versnel je feitelijk jouw vooruitgang en verbeter jij je creatieve vrede. Geduld, die deugdzame uitdaging, is jouw barmhartige gastheer.
Jij bent een wezen van beweging, het is het 'wezen' in jou. Zijn is een voortdurende staat van beweging en verandering, en verandering is onophoudelijk op de Aarde. Tempo, is - beweging, dan gegarandeerd. Je kunt zijn en doen niet van elkaar scheiden, want je verandert altijd. Je kunt 'doen' zonder besef, maar je bent nog steeds "zijnde" in dat moment, zelfs als je onbewust bent. Als jij je aan het Tempo van jouw leven overgeeft, open jij jouw besef. Eerst langzaam, dat is het natuurlijke Tempo. Dan begin je de aanwijzingen van het Leven die jou je pad van bekrachtiging laten zien te horen, te zien en te ontvangen. Deze communicaties waren er altijd, je merkte hen alleen niet op toen je druk doende was zonder het besef voor jouw omgevingen. Wanneer je luide muziek laat spelen, net zoals het "luidop" denken van gedachten of dat je "luide" emoties voelt, ben je niet in staat om de vriendelijke stem van Liefde te horen die vanuit alle aspecten van het Leven tegen je fluistert. De bloem toont jou vriendelijk de moed van kwetsbaarheid. Het kind laat jou gemakkelijk de vreugde van het spel zien. Het water borrelt het gemak van de stroom. De wind fluistert de koele bries van het Leven voor jou het bij iedere ademhaling verstrekkend. De lelies ploeteren niet, want het ploeteren verandert hen niet. Zij ontspannen in het Tempo van het Leven.

Jij hebt een ander pad en Tempo dan een Lelie, maar de natuur werkt net zo goed om jouw groei te ondersteunen. Je zult in/naar beweging geroepen worden wanneer jouw acties jouw groei dienen, je zult in/naar de rust geroepen worden wanneer jouw eb jouw stroom dient. Jouw geduld opent jouw stroom naar de vrede dat voorbij gaat aan alle begrip; een Tempo van beweging creërend dat niet tegengehouden wordt door het onbekende, het is niet ingeperkt door angst en het is niet beperkt door het verleden. Jouw Tempo, jouw geduld, is jouw vrede. Open je hart en geest voor de volmaaktheid van de uitdaging en het gemak. Je zult ontdekken dat het Leven jou beide als toepasbaar aanbiedt en dat je in staat bent van het je openstellen voor allebei. Uitdaging is een moment van weerstreefde verandering. Gemak is een moment van verandering, dat gratievol stroomt. Zij zijn net zo onafscheidelijk als zijn en doen, en zijn slechts een verschil van besef. Te midden van uitdaging, dient jouw besef de beweging van de tijd, de waarde van de keuze en de mogelijkheden waar het Leven jou naartoe roept, jouw vrede, wat jouw Tempo dient.  
Terwijl wij zitten om "Tempo" voort te branden, openen wij ons voor de stroom van het Leven met het begrip dat uitdaging of gemak de perfecte formule voor beweging in een moment is. Wij zijn vreedzaam met het onbekende, want het openbaart zichzelf op manieren die ideaal zijn voor de grootste ontvouwing van het Leven. We vertragen om meer van de natuurlijke schoonheid van het Leven te ontvangen en marcheren verder wanneer het leven ons roept naar nieuwe gebieden van focus. Wij begrijpen de gratie van onweerstaanbare Liefde, want het verandert het leven op zulke diepe niveaus, zij zijn in het begin niet zichtbaar. Wij laten zien wat het geduldig zijn doet om deze wereld in een snel Tempo te veranderen.
Explodeer het voort!

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright: © 2005-2014 Jamye Price, www.CrystallineSoulHealing.com All Rights Reserved. You are free to share this work for non-commercial use in complete and unedited form with this copyright information displayed in its entirety.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten