vrijdag, augustus 01, 2014

Staat van (Menselijk) Zijn - 31 Juli 2014 / Jamye Price


De Wekelijkse Licht Explosie
"Staat van (Menselijk) Zijn"
31 Juli 2014 / Jamye Price
Je bent een staat van zijn, niet een eindige vorm. De tijd beweegt altijd en jij bent diep verweven met de Tijd. Daarom, is beweging diep met jou verwikkeld. Als je kijkt naar de kwantum theorie van Verwikkeling, is het een diepe kernles van het leven en één van jullie meest belangrijke wetenschappelijke ontdekkingen, want diens geboorte in/naar het bewustzijn van de mensheid begon een dieper begrip van de ongeziene wereld op een grotere schaal. Nochtans was het de hele tijd recht voor jullie ogen. In jullie meer stam-dagen, realiseerden jullie je de verbinding van samenhangendheid met de Aarde en met anderen. Uit de stam verbannen te zijn was bijna een zekere dood. Jullie hielpen en inspireerden elkaar. Terwijl jullie door de evolutie vooruit gingen, hetgeen onvermijdelijk is, focusten jullie je minder op de fysieke overleving en meer op het creatieve aspect van het Leven. Hoewel je naar de geschiedenis mag kijken en veel pijn en overheersing ziet, kijk daaraan voorbij en naar de ongeziene kans om Liefde binnenin het Zelf te versterken. Het is in al jullie ervaringen verwikkeld.
Volledig beseffen dat je een Staat van Zijn bent, kan jou in het huidige moment in vrijheid stellen. Aangezien je een Staat van Zijn bent, is het huidige moment tijdelijk. Je verblijft in de lineaire tijd, dus begrijp diens beïnvloeding op jou en je komt in samenhang ermee in plaats van het te weerstaan. Jouw huidige moment is een resultaat van jouw collectieve verleden. Het verleden ben jij, alles dat je ervaren hebt, al diegenen die je tegengekomen bent en het collectief van het leven op Aarde. Je hoeft niet alle details van het verleden te weten, het is in jouw huidige moment geschreven. Aangezien je een Staat van Zijn bent, is verandering eminent. Hoe zou jij graag willen veranderen?

Gebaseerd op het huidige moment dat gebouwd werd door het verleden, is er een waarschijnlijke uitkomst. Jullie zien dit in jullie eenvoudige wiskunde: 1+1=2. Nochtans leven jullie in een Tijd waar diepere niveaus van wiskunde nu beschikbaar zijn en waarschijnlijk in jullie wiskunde is ingebouwd. In jouw leven, ben jij die waarschijnlijkheid. Wat zal je kiezen in jouw huidige moment? Zal je ervoor kiezen om dezelfde actie (reactie) te herhalen die de huidige ervaring creëerde, of zal je opnieuw kiezen? Als een Staat van Zijn verward met de lineaire Tijd, beïnvloed jouw keuze de toekomst. Word waarschijnlijk door jou gedefinieerd.
Hoe kies je opnieuw? Kies een nieuwe "reactie". Kies een nieuwe gedachte welke jouw hart voor Liefde opent. Kies om van jezelf te Houden, en van anderen te Houden door bekrachtiging is onvermijdelijk. Je mag geen ogenblikkelijke manifestatie van de verandering zien, niettemin zal het komen. Hoe meer jij jouw Staat van Wezenlijkheid actualiseert, in plaats van "vorm is definitief," zal je de impact van de lineaire tijd verminderen en de ervaring van de Sferische Tijd beginnen te leven, alle gezichtspunten er binnenin ziend. Kies bekrachtigende Liefde en je kiest opnieuw.
Terwijl wij zitten om Staat van Zijn uit te laten barsten, openen wij de sluizen van Liefde en brengen Ware verandering naar de wereld. Wij zijn de aard van het leven aan het overvloeden met de Liefde dat schoonheid tot bloei brengt in/naar de wereld. Wij zijn waarschijnlijk aan het verschuiven in/naar hanteerbaarheid als Liefde de stroming wordt die de golven van verandering creëert. Wij omhelzen het Leven en worden het gebied van Liefde dat de rups van het heden inspint totdat de vlinder sterk genoeg is om in vrijheid te vliegen.
Explodeer het voort!

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright: © 2005-2014 Jamye Price, www.CrystallineSoulHealing.com All Rights Reserved. You are free to share this work for non-commercial use in complete and unedited form with this copyright information displayed in its entirety.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten