zaterdag, augustus 30, 2014

Sta Sterk in Liefde terwijl de Schaduw Verhaast - 30 Augustus 2014 / DL Zeta


Sta Sterk in Liefde terwijl de Schaduw Verhaast
30 Augustus 2014 / DL Zeta
Wij zijn in een overgangspunt wanneer de energieën van de nieuwe tijd zich binnenin toekomstige momenten aan het versterken is. Werkelijkheden die zich kristalliseren in niet-al-te-verre toekomstige tijdkaders worden vanuit toenemende andere sjablonen gecreëerd. Deze sjablonen worden bezield met grotere frequenties van Liefde, Vrede, Harmonie en Mededogen.
Toenemende aantallen van zielen zijn aan het ontwaken dankzij deze krachtige transformerende energieën. De andere kant hiervan is dat de energieën ook de vloedgolven van weerstand triggeren. Wij kunnen in de komende weken en maanden verwachten golven van hogere energie te zien botsen met de dichtere energieën, ongeveer zoals twee stormfronten die elkaar in de atmosfeer ontmoeten.
Hogere Energieën triggeren Liefde en Weerstand
Toenemende aantallen van zielen zijn aan het ontwaken en beginnen de hogere frequenties die nu toegankelijk zijn op het aardse vlak te verankeren en te incorporeren. Terwijl nieuwe energieën opbouwen, stromen nieuwe niveaus van besef naar binnen. In sommigen wekt de invoer van Licht angst op. Het is deze angst welke duistere gebeurtenissen in beweging zet. In de komende maanden, zullen verschuivende energieën een stijging geven aan toenemende dramatische gebeurtenissen op het wereldpodium. In gebieden waar doorgaande spanningen liggen, zal er een escalatie zijn. Zelfs relatief kalme gebieden zullen bij tijden pieken van spanning en weerstand ervaren.

Wij bevinden ons in een overgangspunt wanneer energieën van de Nieuwe Tijd zich versterken binnenin toekomstige momenten. Energieën van de Nieuwe Tijd sturen in alle richtingen trillingsgolven uit. Terwijl deze golven ons huidige moment naderen, reageren wij individueel en collectief op deze energieën in overeenstemming met ons huidige niveau van spiritueel begrip. Terwijl deze energieën wisselwerken met de heersende frequenties van dit tijdskader, zullen sommigen nieuwe niveaus betreden van het zien met spirituele en psychische/paragnostische openingen en de versnelling van hun spirituele pad. Anderen zullen deze nieuwe energieën met weerstand ontmoeten. Waar er ook weerstand is, zal er geweld, oorlog en ziekte zijn.
Sta Sterk in Onvoorwaardelijke Liefde
Het is belangrijk om sterk te staan in een plaats van Onvoorwaardelijke Liefde ongeacht wat er gebeurd bij het voorwaarts gaan. Bij tijden mag jij jezelf voelen in/naar de draaikolk van de ontvouwende gebeurtenissen getrokken te worden. Je mag je overweldigd voelen en gedurende deze tijden vervallen naar slaap - letterlijk in sommige gevallen. Adrenaline moeheid is gewoon in diegenen die zichzelf toestaan om te sterk in/naar de derde dimensionale gebeurtenissen getrokken te worden. Sommige gebeurtenissen zullen pijnlijk zijn om er getuige van te zijn aangezien grotere frequenties van Licht in parallelle kwadranten de schaduw in de kwadranten die nog steeds treuzelen in de frequenties van liefdeloosheid verhaasten of versnellen.
Diegenen die zich vrijwillig aangemeld hebben om in dit tijdskader te incarneren begrijpen op het zielniveau om zich voor te bereiden op de niveaus van wreedheid en duisternis dat zich nu manifesteert. We hebben golven van intense duisternis en wreedheid gezien die naar boven kwamen in de recente tijden en dit zal het voorwaarts gaande intensiveren.
Het is essentieel om in een plaats van Liefde te blijven. Liefde is de sterkste kracht op Aarde. Wanneer wij ons herinneren dat wij Liefde zijn, staan wij sterk in de kracht van Liefde. Liefde is het transformatiepunt voor de gewelddadige beelden die nu naar ons toekomen vanuit het wereldpodium.
Stuur Liefde naar Alle Levensvormen
Dit is geen kwestie van oordeel. Iedere ziel reist diens eigen reis naar Liefde. Iedere ziel gaat door uiteenlopende fasen heen van leren en uitbreiding. Deze zielen spelen de duistere rollen in deze droom van het leven en zijn ook op een reis naar Liefde. Zij verkennen momenteel een pijnlijke locatie op het spectrum van de menselijke ervaring. Diegenen die getuigenis afleggen voor hun reis wordt de kans toegestaan om hun eigen schaduw te bezoeken en te omhelzen en om hun reis naar een grotere ervaring van de Liefde welke zij zijn te bekrachtigen.
Zelfs diegenen die de doorgaande golven van overgang omhelzen ontdekken dat dit geen soepeler overgang in/naar de Nieuwe Tijd garandeert. Alles dat onvolledig is, ontkent, terug geduwd of verstrikt is in emotioneel trauma zal het uitschreeuwen voor bevrijding als de schaduw verhaast. Gebruik deze tijd om je af te stemmen op ieder aspect binnenin jouw bewustzijn dat jouw hulp nodig heeft. Sluit je bij anderen in bewustzijn aan en stuur Liefde naar alle levensvormen. Overal in ieder deel van de wereld zijn diegenen die de Aarde in hun besef houden en Liefde naar alle wezens sturen. Sluit je bij hen aan en stuur Liefde naar alle vormen van leven, inclusief dieren, planten en mineralen.
Iedere situatie die voor je komt in het hoogste Licht vasthouden staat je toe te vermengen in/naar de oceaan van het hogere bewustzijn. Deze oceaan is groot; het omhelst iedere ziel en iedere reis richting Liefde. Als jij jezelf toestaat om in/naar het drama te vervallen dat zich rondom jou heen en op het wereldpodium ontvouwt, zal je van geen nut voor jezelf of anderen zijn. Blijf gefocust op Liefde en sluit je bij velen in bewustzijn aan die Liefde sturen naar de planeet en al diens bewoners tijdens deze overgangstijd.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2010-2014 DL Zeta, Celestial Vision, All Rights Reserved www.celestialvision.org
These messages are intended to be shared. You are welcome to share and distribute this message with others as you feel guided to do so. Please be sure to include the author & source website link.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen