zondag, augustus 31, 2014

Sandra Walter - Voorbereiden op de Volgende Golf: September 3-9 ~~~ 31 Augustus 2014


Sandra Walter
Voorbereiden op de Volgende Golf: September 3-9
31 Augustus 2014
Zegeningen Geliefde Licht Stam,
We snellen naar een krachtige toegangspoort van 3-9 September. De energieën zijn behoorlijk krachtig van dag naar dag, op een goede manier, aangezien onze cellulaire structuur uitgelijnd raakt voor een volgende openbaringsgolf deze week. De trigger op 17 Augustus bracht de voorbereiding op de September golf, en voor velen is het energetisch, emotioneel en fysiek intensief geweest. Als jij je afvraagt, "Wat is dit in vredesnaam voor soort hulp?" - bekijk dit vanuit het perspectief van de Goddelijke Liefde. Wij verenigen ons met de waarheid, hetgeen onze actieve deelname als een buis van de Goddelijke Wil commandeert. Je overtuigingen en gewoontes zullen consequent uitgedaagd en afgestemd worden op die intentie als je in staat bent om het te handhaven terwijl de frequenties Verschuiven.
Kosmische stralen van fotonisch Licht zijn onze consequente verzoeken voor Meer Liefde, Meer Licht, Meer Ascentie aan het versnellen. Besef dat de gepaste aanpassingen door ons gemaakt worden door onze bekwaamheid om dit Licht vast te houden. Voor diegenen die toegewijd zijn aan de Ascentie, is het een wonderbaarlijke versterking van het pijnappel-hypofyse complex, telepathische communicatie, het gelijktijdige multidimensionale besef en het lichtquotiënt. Het is fascinerend om getuige te zijn van onze eigen voortgang, en het oude licht uit onze gewaarwordingen/inzichten te ontbinden. De dingen worden duidelijker, helderder, meer diepgaand.
Openbaringspoorten
Openbaring toegangspoorten zijn diep persoonlijk. (Blik terug op de artikelen vanaf Mei tot aan het heden als je aan het inhalen bent aangaande hun Ascentie betekenis/belang) Deze fotonische golven hebben een unieke beïnvloeding op de individuele levensstroom: zij laten geen steen onomgekeerd, hogere aspecten openbarend alsook onderlegde angsten, twijfels, keuzes welke tussen ons en onze Hogere Zelf instaan. Als wij bedoeld zijn om het Hogere Licht te belichamen en ermee samen te smelten, moeten wij capabel zijn om alles te integreren wat daarmee komt. Dat omvat een aanzienlijke toename in ons multidimensionale besef en de bekwaamheid om vele dimensies tegelijkertijd te begrijpen en ermee te communiceren. Dit is een focus van mijn persoonlijke reis geweest tijdens de openbaring toegangspoorten; lerend om de nieuwe vaardigheidsset te integreren.

De krachtige sensatie van dat er iets groots op het punt staat om zich te ontvouwen mag sommigen nu meteen van hun proces afleiden. Iedere keer is er een grote trigger of opleving in de frequenties, lagere-niveau programma's gaan aan het werk om de focus van de waarheid te ontstelen. Deze poort voelt buitengewoon waardevol voor diegenen op het Ascentie pad. Ik adviseer je te verenigen met het collectief van zuivere buizen als jij je sociaal voelt, of je met intentie afzondert als je voelt dat isolatie voor jou de beste manier is om nu meteen te ontvangen. Beide zijn winstgevend. Mijn persoonlijke keuze is privacy, aldus ik de maximum voordelen mag ontvangen en integreren.
Ga hoe dan ook vaak de natuur in. Raak gefocust, helder en open om te ontvangen. Mediteer. Blijf in het magnetisme van de Ascentie; straal het zuivere Licht uit, heb de bedoeling Christus Bewustzijn te zijn en ben er zeker van om deze energieën voor het hoogste goed te gebruiken.
Wildvuren in California
Dikke rook en as hebben Shasta vanuit de nabije wildvuren gepenetreerd, enig te-doen veroorzakend aangezien buitenshuis te zijn meer beproevend/uitdagend wordt. Het is moeilijk geweest om op de berg te werken. Zoals ik de vorige keer aanhaalde, als je een reis naar Shasta overweegt, trek dan alsjeblieft de status aangaande de wildvuren na voordat je gaat reizen. De rook is gedurende verscheidene dagen dik geweest aangezien de branden net ten Noordwesten van ons in omvang groeien. Activiteiten buitenshuis worden niet aanbevolen op dagen zoals deze; de ogen, holtes en keel branden, en het veroorzaakt misselijkheid als de branden dichterbij komen. De brandweer werkt alleen aan indamming totdat de Herfstregens komen om de branden te blussen. Dus het zou zoals dit gedurende een poosje kunnen zijn;
Het uitzicht op Shasta vanaf Sisson Meadow vandaag…
 

Het algemene uitzicht vanaf deze plaats…
 

Zegeningen naar de koninkrijken, Gaia en de MENSheid terwijl we deze wildvuren ervaren. Het is een natuurlijke gebeurtenis, nochtans creëert het welzeker stress bij de bevolking hier, specifiek diegenen met boerderijen en buitenshuis functies.
Vele zegeningen voor een prachtige, krachtige uitbreiding!

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Copyright © 2014 Creative Evolution, All rights reserved.
The writing and materials on this site may be shared under the guidelines of this Creative Commons License. If you would like to use any of the work on this website, in whole or in part, you must attribute Copyright to Sandra Walter and link back to sandrawalter.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten