zondag, augustus 24, 2014

Sandra Walter - De Intensiteit van Goddelijke Liefde - 22 Augustus 2014


Sandra Walter
De Intensiteit van Goddelijke Liefde
22 Augustus 2014
 

Zegeningen Geliefde Licht Stam,
Wij worden gepresenteerd met een versnelling en intensivering van het Goddelijke Licht wat afgelopen Zondag de 17de begon. Voor velen escaleerden de kosmische stralen en de hogere niveau assistentie persoonlijke openbaringen. Dit is waarlijk een jaar van diepe levensstroom-veranderende inzichten.
Terwijl het ascenderende collectief een verantwoordelijkheid heeft om deze nieuwe Licht frequenties te ontvangen, te verankeren en aan te wenden, kunnen de fysieke sensaties intens en soms afleidend worden. Toen mijn Hogere Team deze invoer van energie als één van assistentie omschreef, had ik het gevoel dat velen dat interpreteerden als een soort van verlichting/opluchting. Als je deze reis voor een poosje gevolgd hebt, weet je dat de consequente boodschap is dat de energieën niet zullen vertragen. Eerder, zullen zij gestadig toenemen om de trilling van onze huidige collectieve werkelijkheid te verhogen en ascentie ingewijden op diepgaande manieren helpen. Rasterwerkers mogen het gevoel hebben alsof zij op een hobbelige vliegtuigrit zijn terwijl zij helpen bij het magnetisch balanceren; Poortopzichters mogen de lift-die-zich-naar-de-bovenste-verdieping-haast sensatie hebben als wij met onze Hogere Teams met het buiswerk vermengen. Meesters, we gaan sneller dan ooit in niveau omhoog. Probeer niet om de nieuwe intuïtie te overdenken; het voelt anders aangezien onze gewaarwordingen uitlijnen met het Nieuwe Zelf.
Veel huidige fysieke sensaties zijn bijeffecten van de DNA sjabloon activeringen, en de altijd-toenemende hoeveelheden van fotonisch Licht dat naar/op de planeet gutst. Momenteel hebben we M en C Klasse Zonnevlammen, en verhoogde tellingen van elektronen welke bij de fysieke herijkingen assisteren. Wandel vaak buiten, verwelkom het Nieuwe.
De Intensiteit IS Goddelijke Liefde
Wanneer wij dienen als reflecties van de hogere rijken van bewustzijn door hen Goddelijke Liefde, Goddelijk Licht te sturen en te vragen, wordt de Goddelijke wil gedaan, wij dienen als buizen voor de Goddelijke Interventie. Wij gebruiken de vrije wil principes door Goddelijke intentie naar de Bron, onze IK BEN Aanwezigheid, het Hoger Zelf, en de goddelijke aspecten te sturen. Wanneer wij dit Liefdeslicht naar onze hogere niveaus sturen, geven wij permissie voor onze vooraf gearrangeerde ascentie contracten om volledig geactiveerd te worden. Het is onze actieve deelname bij het worden van ware scheppers - Goddelijke MENSen - dat de versnelling van de verschuiving in het bewustzijn voort roept. Terwijl meer van ons in/naar dit alchemische meesterschap stappen, hoe meer intens de opruiming van de oude schaduwen van het vroegere paradigma worden.

De intentie van deze huidige energieën is om te openbaren wat waar is in het Nieuwe Licht, om sluimerende gebieden van het brein te activeren, nieuw DNA, hogere communicatiesystemen en de multidimensionale opererende systemen om hen te ondersteunen. Het is fascinerend om dat wat gewoonlijk de theorie en voorspellingen waren te ervaren. Het ascentieproces is nu exponentieel aan het versnellen. Het gaat door uniek te zijn terwijl onze ware zelf met het fysieke zelf tevoorschijn komt. Voor mij, is er een scherp besef van de diepe herijkingen die zich in mijn fysieke voertuig voordoen om bij te blijven met mijn bewustzijn. Ik ken de fysieke behoeften en de enorme hoeveelheid aan ondersteuning terwijl ik mijn gewaarwording/inzicht jegens het Nieuwe Licht uitbreidt en afstem. De dag-na-dag integraties zijn onvoorspelbaar; sommige openbaringen en activeringen zijn ogenblikkelijk, terwijl anderen rust en koestering/voeding nodig zijn om gepast verwerkt en het nieuwe normale te worden.
Goddelijke Liefde Intensiteit: Meer dan wij zouden kunnen bevatten
Deze intense niveaus van Licht activeren toegangspoorten welke gepland werden (holografisch) als mogelijke opties voor onze ervaring. Onze toekomstige Zelf, nu huidige Zelf, en Hogere Teams planden voor het best-mogelijke-scenario. We wisten dat wij de vrije wil in ere zouden moeten houden. We wisten dat we hulp nodig zouden zijn om te herstellen van onze spirituele geheugenverlies. We wisten dat geen andere buiten-werelds of dimensionaal collectief, geen sterrenfamilie, meester of gids toegestaan zou worden om tussenbeide te komen met deze reis van meesterschap van Ascentie. We hebben metaforische aanwijzingen geplant om te helpen bij het herinneren van wat we hier moeten bereiken, totdat we het hogere en lagere zelf met elkaar vermengen. Het Hogere Zelf, het toekomstige zelf welke nu aanwezig wordt, creëert een buis voor de Aanwezigheid (de Bron) om de Goddelijke Liefde mogelijk te maken. Terwijl onze vaardigheden intensiveren, worden wij kanalen en buizen voor nieuwe niveaus van Liefde. Deze nieuwe niveaus van Liefde voelen mogelijk niet aan zoals de stromende, meedogende, gelukzalige niveaus van Liefde die we vaak ervaren tijdens dit ascentieproces. We voelen in het fysieke hoe zuivere Bron Licht Intelligentie aanvoelt en waar het tot toe in staat is. Het verwijdert systematisch de dichtheid en lagere niveau gedachtevormen, programma's, herinneringen en vervormingen uit onze persoonlijke en collectieve werkelijkheden.
Diegenen die dat niveau van bewustzijn bereiken en onderhouden hebben, zullen ermee beginnen om de meer intense aspecten van Goddelijke Liefde te voelen. In het oude licht, werd de Goddelijke Wil geïnterpreteerd als een vermorzelende, hakkende-en-brandende wraak door het Godhoofd. In het Nieuwe Licht, begrijpen wij volledig de middellijn van deze intentie van de hoogste interesse van alle betrokkenen. Het Licht kiest niet, het is zelfstandig in diens missie van harmonie. Je mag een intense zoektocht naar harmonie gewaarworden tevoorschijn te komen in jouw persoonlijke levensstroom, als een reflectie van wat er zich op een wereldniveau voordoet.  
Druk op de Lagere Rijken
IK BEN zeker dat velen van jullie die met de hogere rijken werken de druk opgemerkt hebben op de lagere rijk gedachtevormen, programma's, conditioneringen, enzovoorts. Onze broeders en zusters die lagere trillingskeuzes gemaakt hebben in hun incarnaties hier krijgen de kosmische uitpersing. Dat is van toepassing op de regering/het bestuur, niet-zo-geheime gemeenschappen, corporaties, jullie buren en jullie oude Zelf. Zoals altijd, als je instemt met disharmonie, misleiding of het in stand houden van lagere niveau programma's/gedachtevormen/gewoonten, creëer je belemmeringen/misnoegen op het nieuwe paradigma schip. Gooi deze items vriendelijk overboord.
Terwijl er een beetje van een worsteling is in diegenen die kiezen om disharmonie in stand te houden, is dit geen bekommernis van de hogere niveaus van Liefde. Gebruik dit als je lakmoes test voor waar je in jouw proces bent. De leringen van onthecht mededogen en onvoorwaardelijke Liefde demonstreren het verschil tussen oordeel en onderscheidingsvermogen, tussen afscheiding en de hoogste interesse van alle betrokkenen. Voel het verschil, begrijp het mechanisme van Goddelijke Liefde rechtstreeks-vanuit-de-Bron.
Velen voelen mededogen voor diegenen die lagere trillingskeuzes maakten op het Aardse vlak. Misschien voel je de voeten-aan-het-vuur dynamiek terwijl het Licht intensiveert. Alles is goed, en ik moedig ieder wezen in dienstverlening aan om zich te ontkoppelen van de lagere dimensionale schaduw van het oude paradigma, specifiek tijdens deze openbaring toegangspoorten. Er is zoveel om ontdekt te worden in jullie persoonlijke reizen. Velen zien en voelen hun nieuwe ware rol in de Verschuiving. Sommigen herinneren zich het hogere-niveau bouwkundige werk van het ontwerpen van disclosure, financiële re-sets, en nieuwe systemen. Laat het met rust; deze ontwerpen zijn in het spel voor de minst mogelijke hoeveelheid aan drama. Alles dat verontrusting, verdriet of angst triggert zijn louter de oude programma's die proberen om binnen te komen, of oud licht dat probeert uit jouw systeem vandaan te komen. Het is een reflectie van de wereldwijde staat van het bewustzijn. Doe het plaatselijke opruimingswerk wanneer het zich presenteert. Houd het voertuig schoon voor het Nieuwe. Dit betekent niet isolatie, hoewel je bij gelegenheid naar je grot gegidst mag worden. Gebruik van moment naar moment jouw onderscheidingsvermogen.
Het mag frustrerend zijn om velen te zien die genieten van de Lichtwerker titel en doorgaan een verbintenis aan te gaan met het samenzweringsniveau van de ontwaking. Probeer niet uit het centrum vandaan te tollen uit naam van de reis van een ander. Kijk naar wat er voor jou beschikbaar om te leren is als je getriggerd wordt door die puinhoop. Weet dat veel van die verbintenis karmische weerklanken zijn, aangezien diegenen die geobsedeerd zijn met terugbetaling- of angst-triggers diegenen zijn die deze programma's in het verleden bestendigden. Deze programma's gaan door te werken met het egoïstische verstand en de emotionele niveaus van het oude DNA in de oude licht resonantie.
Terwijl het Nieuwe Licht op een wereldwijde schaal activeert mag je reguliere inspanningen opmerken om de waarheid te triggeren om te versnellen. Deze zijn pogingen om het kosmische karma te balanceren terwijl de uitpersing van Goddelijke Liefde intensiveert. Het aankomende loslaten van achtergelaten te zijn is een goed voorbeeld hiervan; een interpretatie van wat er zich voordoet afgeleverd in een dramatische wikkel om de aandacht van het lagere bewustzijn te krijgen. Zoals meegedeeld in de laatste boodschap, het nieuwe DNA resoneert op het niveau van Goddelijke Liefde en Goddelijke Wil. Het is het ware MENSelijke genoom, en is toegankelijk voor iedereen die ervoor kiest om diens bewustzijn te verhogen, het fysieke voertuig voor te bereiden en zichzelf open te stellen als een buis van zuivere intentie om te dienen. Het is een ontastbare trilling van bewustzijn welke niet beïnvloed kan worden door lagere trillingen.
Toegangspoort Focus op Goddelijke Liefde
Maandag 25 Augustus is onze volgende wereldwijde trigger voor versnelling, en een Nieuwe Maan. Gaan naar buiten, sinds de 17de is de activiteit van de lichtschepen en de wisselwerking sterker. Zegeningen aan alle Poortopzichters en Rasterwerkers die deze kosmische stralen vangen en buizen zijn voor dit Nieuwe Licht. We komen zeer dichtbij een krachtige toegangspoort van 3-9 september.
Het schijnt dat september zal zoemen met kansen en activeringen. Als jij je overweldigd voelt door de persoonlijke openbaringen, of de golven van creatieve ideeën, synchroniciteiten of manifestaties, mag ik iedereen eraan herinneren om deze Nieuwe Licht energieën te aarden in het fysieke rijk door jullie openbaringen en inspiraties op te schrijven. Omdat de dingen zo drastisch van moment naar moment verschuiven nu, zal het helpen om dat Nieuwe Licht op papier of jouw gekozen creatieve medium te verankeren. Dankbaarheid gaat naar jullie dienstverlening aan dit Nieuwe Licht.
Een opmerking aangaande Berg Shasta
Als je een bezoek aan de berg aan het plannen bent, of aan Noordoost California, check alsjeblieft naar de status van het wildvuur voordat je gaat reizen. We hebben grote gebieden van het Nationale woud brandende aan drie zijden van Berg Shasta in deze tijd. De Stad en de berg zijn gelaagd in rook terwijl ik dit schrijf. De branden zijn nog steeds mijlen ver weg van de berg, echter de rook kan de ogen, neus, keel en longen irriteren - ben geadviseerd. Het is wat het is, California is gedurende jaren in droogte geweest, en de bossen branden om zich opnieuw te zaaien en te regenereren. Zegen de koninkrijken die het meest door de vuren aangetast zijn. Geen zorgen, geliefden; laten we ons herinneren dat Shasta een vulkaan in dit gebied is. Verandering is normaal; laten we ons gratievol aan onze evolutie aanpassen.
Vele zegeningen voor een Goddelijke week - Ik houd jullie in mijn hart.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2014 Creative Evolution, All rights reserved.
The writing and materials on this site may be shared under the guidelines of this Creative Commons License. If you would like to use any of the work on this website, in whole or in part, you must attribute Copyright to Sandra Walter and link back to sandrawalter.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten