donderdag, augustus 28, 2014

Moeder Mary - Een Reis van Dimensies … Verder in/naar de Rijken van het Onbekende - 26.08.2014


Moeder Mary
Een Reis van Dimensies … Verder in/naar de Rijken van het Onbekende
26 Augustus 2014 / Fran Zepeda
Geliefden, Ik vergezel jullie vandaag weer op jullie reis naar onbekende en naar ongeziene plaatsen. Ik omring jullie met mijn Liefde in de hoop dat jullie het gemakkelijker vinden om verder in/naar jullie hart te reizen, verder in/naar de onbekende dieptes van jullie Diepe Hart eeuwig verbonden met de Bron, de geliefde bron van waaruit wij allemaal geboren werden en waarnaar we allemaal terug zullen keren.
Maar ach, jullie reis terug naar de bron is levend en verrijkt velen met ervaringen die jullie niet hadden toen jullie aan jullie reis begonnen. En dit is veel meer op prijs te stellen als het helemaal niet hebben van deze ervaringen met de 3de dimensie van de dualiteit.
Ja, het mag het bij tijden moeilijk maken om het achter te laten (de 3de dimensie), en ja het mag het bij tijden moeilijk maken er niet door afgeleid te worden, maar ongeveer zoals jezelf toe te staan gefocust te blijven op je meditatie zelfs met de ervaring van een vlieg die bij je oor rond zoemt, leren jullie om dat "gezoem" en die afleiding (van de 3de dimensie) te gebruiken om dieper in/naar de rijken van jullie hogere denken te gaan, jullie hogere dimensies, jullie diepere verbinding met liefde en de hogere rijken.
Want met het opbouwen van de ervaringen van de 3de dimensie en dualiteit, hebben jullie een groter inzicht verkregen aangaande jullie Multidimensionale bekwaamheden. Het is slechts één dimensie van vele, zie je, en nu zijn jullie volledig capabel van het betreden van iedere dimensie met wilskracht en met gemak. Het wordt een geleerde vaardigheid welke ook een vaardigheid is die jullie aan het ontdekken zijn, want het is er altijd geweest.
Dat mag een paradox schijnen te zijn, dierbaren, maar inderdaad alles dat jullie "leren", alles waar jullie in/naar graven dat naar de hogere dimensies verwijst, zijn feitelijk een herovering van deze vaardigheden waar jullie mee "geboren" werden toen jullie vermengden met de Bron toen het jullie Thuis was. 

En jullie Thuis wenkt naar jullie, maar niet als een manier van het verlaten van jullie fysieke ervaring, maar meer als een verbetering van de ervaring van jullie fysieke lichaam in de lichtrijken. En wordt jullie "onderkomen" de verlichte rijken terwijl jullie volledig jullie fysieke lichaam ervaren en daarmee, worden beide rijken één, en veel meer verbeterd en creatief dan als jullie alleen maar in jullie Lichtlichaam waren gebleven (of er naar waren teruggekeerd).
Want jullie zullen leren - herinneren - om van deze nieuwe ervaring van jullie Lichtlichaam vanuit het roer van jullie fysieke lichaam te creëren, ongeveer zoals uit het raam van een cockpit te kijken, een hemelse cockpit, met een prachtig breed uitgebreid uitzicht van het onbekende, capabel om overal naartoe te "vliegen", doch met de wendbaarheid en het perspectief van een kristallijn lichaam dat jullie fysieke lichaam "getrouwd" heeft met jullie Lichtlichaam.
En dit mag een beetje moeilijk om te visualiseren te zijn, maar ga nogmaals terug om in deze gevisualiseerde cockpit te zijn met een brede uitgestrektheid van ramen die tot overal om jou heen reiken. Je hebt geen belemmerd uitzicht meer. Je kunt overal naartoe gaan. Je kunt alles observeren en ervaren, nochtans ben je stevig gegrondvestigd en verbonden met het leven op de Aarde, met het leven op jouw "schip" van waaruit je deze brede uitgestrektheid nu bekijkt.
Niets is er veranderd anders dan jullie perspectief, niets is er veranderd anders dan jullie uitbreiding. Jullie kunnen alles dat jullie geleerd hebben gebruiken en dan naar buiten in/naar het onbekende avonturieren met al deze vaardigheden die jullie in de 3de dimensie geleerd hebben, alsook degene die jullie opnieuw vanuit "vroegere tijden" ontdekken, en dus zijn jullie nu een volledig pakket van multidimensionale mogelijkheden.
Voel dat alsof het nu gebeurt. Accepteer dat in je hart. Sta je hart toe het te accepteren. En je zult beseffen dat je daar al bent. Je zult slechts de blinderingen van sommige van deze "ramen", die overal om je heen zijn moeten openen.
En dat zal van jou vereisen om je hart verder te openen. En jullie zijn dat aan het doen, dierbaren. Want het was een lange weg die jullie gegaan zijn. En jullie zijn verder gekomen dan dat wij ooit gedroomd zouden kunnen hebben, en jullie gaan verder dan wij ooit zouden kunnen bevatten.
Want de hemel is de limiet en dat is gezegd in de betekenis van de "hemel" niet alleen dat zijnde van jullie Aarde wereld, maar ook die van de galaxies, Universums en de Multiversums. Jullie reizen snel naar de rijken van de Grote Centrale Zon waar jullie geboren werden, en jullie lichamen raken snel geacclimatiseerd aan de verandering in de atmosferische druk hoe meer jullie de zoete kostbare Liefdesenergie van Het Hogere absorberen.
En dus verlaat ik jullie nu precies met dat beeld, terwijl ik jullie in mijn grote uitbreidende armen van Onvoorwaardelijke Liefde omwikkel terwijl jullie jezelf omhelzen in dat grote uitgebreide potentieel voor Diepe Onvoorwaardelijke Zelf-Liefde die jullie voor jullie ezelf hebben. En nu zijn jullie voorzien om verder in/naar de Rijken van het Onbekende te gaan.
Namaste
In Vrede en Eeuwige Liefde,
Moeder Mary

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/ 
Copyright © 2011-2014 Fran Zepeda. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is posted in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this notice and links are included. www.franhealing.com     www.franheal.wordpress.com   www.ouremergingdivinity.com

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen