woensdag, augustus 13, 2014

Manifestatie is een Onafhankelijk Studie Programma - 12 Augustus 2014 / Brenda Hoffman


Manifestatie is een Onafhankelijk Studie Programma
12 Augustus 2014 / Brenda Hoffman
Dierbaren,
Iedere keer dat je niet manifesteert zoals je wenst, komen jouw innerlijke-kracht angsten naar de voorgrond.
In de voorbije eonen, verborg jij jouw innerlijke-kracht zo wonderbaarlijk goed dat je noodzakelijkerwijs nog niet weet hoe gemakkelijk en moeiteloos toegang tot hen te verkrijgen - net zo gemakkelijk als je nu ademhaalt.
Je gelooft dat manifestatie een moeilijk proces is dat veel concentratie vereist.
Je accepteert dat jij je eigen werkelijkheid gecreëerd hebt - en jouw vroegere levens. Toch, kan je niet het concept bevatten dat je in staat bent om jouw wensen te creëren, alsook jouw angsten.
Je hebt jezelf gedurende eonen gestraft, zo je wilt, door levens van angst en karma te leven. Je accepteert die werkelijkheid. Maar je hebt enorme moeilijkheden te beseffen dat je dezelfde vaardigheden gebruikt - en het schijnbare moeiteloze proces - om een leven van vreugde te creëren.
Velen van jullie knarsten met jullie tanden in pijn vanwege de angsten die jullie in dit leven adresseerden en reinigden. Alles goed en wel - maar hoe kan je mogelijk jouw wensen creëren?

Begrijp je nog niet dat je doorgaat met jezelf te straffen door jouw vaardigheid gereedschapskist te negeren? Jij creëert jouw werkelijkheid - zowel van vreugde als van angst.
Je bent wonderbaarlijk goed in het creëren van een angstig leven - waar velen tot aan deze dag mee doorgaan.
Je weigert om buiten je gevangeniscel te lopen want je bent bang voor een straf die niet langer meer bestaat.
Natuurlijk, je channelt, geneest en leest intuïtief andere mensen - die je allemaal beschouwd spirituele elementen van jouw wezen te zijn. Maar het fysieke leven van jouw dromen creëren voelt buiten jouw vermogens.  
Je staat jezelf toe om in een gevangenis te blijven die niet langer meer bestaat.
Wat voor type leven wens je om te hebben - doorgaande pijn en angst of vreugde? Natuurlijk, je antwoord is onmiddellijk, "Een leven van vreugde." Dan, doe het.
Een dergelijk commando, zo je wilt, is niet anders dan je kinderen te vertellen dat zij zeer waarschijnlijk een college graad moeten voltooien voordat zij kunnen streven naar het zijn van een zakelijk leidinggevende. Weinig kinderen op de leeftijd van 18 zijn opgetogen over vier extra jaren van studie.  
Aldus is het nu voor jou. Oefen, oefen, oefen met de aanname dat je net zo vaardig bent als wie dan ook, slechts nog niet volledig geschoold in de creatie technieken en bekwaamheden.
Het verschil is dat jij jezelf moet onderwijzen.
Niemand kan jou leren hoe jouw persoonlijke gereedschapskist te gebruiken - inclusief hoe net zo gemakkelijk als dat je ademhaalt te creëren. Misschien verzoek je om dat anders te zien - gelovend dat iemand jou de kracht/macht geeft om te creëren.
Alleen jij kunt jezelf de kracht/macht geven om het leven van je dromen te creëren.
Misschien schijnt dat negatief te zijn voor diegenen van jullie die een goede fee willen om jullie hand beet te pakken en jullie uit jullie zelf-veroorzaakte gevangenis vandaan te lopen. Iets dergelijks gaat niet gebeuren.
Je moet voor jezelf beslissen dat je jouw gevangenis wilt verlaten naar een leven van vreugde. Niemand kan die stap voor jou nemen of je er zelfs doorheen lopen. Net zoals niemand door jouw "donkere nacht van de ziel" kan lopen. Dit is een uniek avontuur waar je mee in moet stemmen en het dan aldus doen.
Want zolang als je wenst kan je in de gevangenis blijven. Dat is jouw zelf-wil waar niemand zich mee kan bemoeien - en niemand zal dat. Het is jouw keuze om door te gaan een leven van pijn en angst te creëren.
Misschien herinner jij je dat hoewel sommige stukjes van jouw leven op hun plaats gevallen zijn, iets dergelijk inspanning genomen heeft aan jouw kant om deze stukjes te creëren of te manifesteren. Dat maakt deel uit van jouw leerproces.
Net zoals toen velen van jullie leerden om auto te rijden, je had moeilijkheden met het rijden, luisteren naar de radio en met vrienden te praten. Nu doe je het allemaal gemakkelijk en moeiteloos. Niet omdat je wijzer of sterker bent dan dat in jouw tienertijd waar was, maar omdat je zoveel geoefend hebt dat het besturen van een auto bijna moeiteloos geworden is.
Aldus is het met jouw fysieke manifestatie vaardigheden. Creëer groot. Creëer klein - maar oefen creatie. En in de niet-al-te-verre-toekomst, zal je gemakkelijk en moeiteloos zonder bewuste gedachte creëren.
Jij bent verantwoordelijk voor het door de deur van jouw gevangenis te lopen. Net zoals je verantwoordelijk was voor het leren autorijden. Je kunt leiding ontvangen en je kunt anderen observeren het aldus te doen, maar jij bent verantwoordelijk voor de feitelijke activiteit van zelf-creatie.
Loop door de deur jouw gevangenis uit en oefen, oefen, oefen - totdat manifestatie net zo moeiteloos is als het besturen van een auto of ademhalen.
Zo zij het. Amen.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009-2014, Brenda Hoffman. All rights reserved. http://www.LifeTapestryCreations.com. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But please keep this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link: http://www.LifeTapestryCreations.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten