woensdag, augustus 06, 2014

Loop de Gevangenis Uit - Je Kunt Het! - 5 Augustus 2014 / Brenda Hoffman


Loop de Gevangenis Uit - Je Kunt Het!
5 Augustus 2014 / Brenda Hoffman
Dierbaren,
Diegenen van jullie die jullie cocon verlieten hebben gerust, alsook de gevoelens over jullie nieuwe wezen uitgesorteerd. Misschien was het een relatief gemakkelijk proces van het niet teveel verbonden te voelen aan wat dan ook. Of meer rechtstreeks in termen van het verkennen van oude gevoelens op nieuwe manieren.
Jullie bewegen je nu in/naar jullie volgende stadium van het verwerven van kennis - manifestatie.
Hoewel je terug mag keren naar het chanten, de Universums vragend om jou je wensen of andere 3D technieken toe te staan, hoef je dat niet te doen, aangezien je nu volledig capabel bent van het creëren/manifesteren van wat je wenst.
Vrees niet als je er niet zeker van bent wat je wenst om te creëren, want je bent een nieuw wezen met nieuwe gedachten en wensen. Misschien blijven jouw oorspronkelijke wensen waar. Misschien zijn zij een beetje verschoven. Het is niet van belang want waar je nu voor wenst maakt deel uit van je nieuwe wezen.
Sommigen van jullie vinden het woord "wensen" onbehoorlijk want jullie geloven dat je niet langer meer hoeft te wensen. Hoewel iets dergelijks waar is - zijn jullie volledig capabel van het creëren wat je wilt - "wensen" gaat door voor de meesten van jullie van kracht te zijn.
Je bent voorbereid om jouw rol van schepper aan te nemen - als een waardig deel van het Godhoofd, de Universums of wat voor term dan ook die jij op prijs stelt - en alleen jij stopt jezelf van dat aldus te doen. Natuurlijk, een dergelijke zinsnede zorgt ervoor dat jij je schuldig, onwaardig of ongeliefd voelt.
Herinner je dan hoeveel overtuigingen je overwonnen hebt om op dit punt aan te komen. Overtuigingen van jullie 3D wereld dat je iets niet zou kunnen of iets niet zou moeten doen. "Ga je gang, probeer het maar het zal niet werken." of "Alleen de Meesters zijn in staat om te creëren wat zij wensen." of "Ik heb het de Universums gevraagd en er gebeurde niets."


Allemaal zinsneden, en zovelen meer, die jullie door de eonen heen informeerden dat jullie niet kunnen creëren, of dat jullie niet goed genoeg zijn om het aldus te doen.
Je hebt deze angsten verwijderd en nu is het slechts jouw 3D getrainde brein dat jou aanmoedigt om niet in jezelf te geloven. Zoals zoveel wetenschappelijke experimenten die een beloning introduceren met een aangehechte straf tot aan het punt dat de mensen of dieren niet langer meer proberen om de beloning te verkrijgen, zelfs nadat het negatieve element/straf verwijderd is.
Een dergelijke gedachte is niet om jullie te bestraffen, maar om jullie toe te staan te weten hoever jullie vooruit gegaan zijn. Barrières bestaan niet langer voor jullie of wie dan ook die zijn/haar cocon verlaten heeft.
Gedurende eonen, waren de manifestatie barrières zelf-aangericht: "Ik moet mijn innerlijke kracht verbergen zodat ik me vermeng met de 3D Aarde angst." Het grote geheim dat jullie gedurende eonen moesten handhaven was dat jullie machteloos waren. Het tegenovergestelde is nu waar.
Het is tijd voor jullie om te begrijpen dat alles dat jullie hoeven te doen om te ontsnappen uit jullie zelf-veroorzaakte gevangenis is om door de open deur naar buiten te lopen.
Misschien moet jij je aan dit nieuwe geloofproces aanpassen. Begin door jouw kleine manifestaties op te merken - zoals de perfecte parkeerplaats of een telefoontje van een vriend.
Wij hebben iets gelijkaardigs eerder verklaard en iets dergelijks gebeurde voor velen van jullie niet. Tob niet. Wij hebben jullie dilemma opgemerkt, jullie ongeloof in jullie zelf en hebben sindsdien de energieën gecreëerd die jullie nodig zijn om naar buiten door jullie gevangenisdeur te lopen.
Misschien denk je dat iedereen financiële overvloed zal creëren, of wat het ook is dat in jullie voornaamste droomproces is. Iets dergelijks is niet waar. Jullie zullen allemaal dat creëren wat het beste met jullie rol uit zal lijnen - wat die rol ook maar is.
Jouw dromen over externe-macht smolten met jouw overgang van rups naar vlinder. Dat waar je nu van droomt is van jou.
Alles dat je hoeft te doen is louter naar buiten door jouw zelf-aangerichte gevangenisdeur te lopen.
Velen van jullie zullen tegen zichzelf verklaren wat jullie willen en als het niet binnen een week verschenen is, zullen jullie het in frustratie opgeven. Geef niet op. Denk slechts aan dit proces als van het leren van een nieuwe vaardigheid.
Creatie is een belangrijk onderdeel van jullie Nieuwe Aarde gereedschapskist.
Hoe zou je mogelijk een Nieuwe Aarde maatschappij kunnen creëren als je op anderen vertrouwd - inclusief de Universele entiteiten die jullie helpen, maar niet jij zijn - om jouw rol te vervullen? Je kunt niet van een andere entiteit verwachten om volledig jouw dromen te vervullen, niet meer dan dat anderen door jouw "donkere nacht van de ziel" heen kunnen gaan.
Deze overgang is inderdaad een persoonlijke - en een innerlijke taak.
Omdat een andere entiteit eenvoudigweg niet van de Aarde is in deze tijd, betekent niet dat zij wijzer, beter of waardiger dan jullie zijn. Zij zijn louter in/op een andere locatie.
Dit is een beetje zoals volwassen kinderen die het ouderlijk huis niet durven te verlaten. Jullie zijn geen volwassen kinderen meer waarvoor gezorgd wordt door wat voor entiteiten dan ook waar je op vertrouwd hebt. Het is tijd voor jullie om het huis te verlaten en jullie eigen leven te creëren - zonder de hulp van jullie entiteit/ouder.
Jullie zijn volledig capabel. Maar slechts bang om de verantwoordelijkheid voor jullie wezen te nemen of dat iemand jullie zal straffen voor het zijn van een "nieuwkomer".
Er is geen straf - alleen luide en vreugdevolle toejuichingen van de Universums toen jullie snel jullie nieuwe leven op de Aarde in dit leven begonnen. Jullie kunnen het! En jullie nieuwe wezen zal jullie pushen om het aldus te doen.
Niet langer meer verzorgen of verzorgt worden. Geen slachtofferschap meer - de celdeur is open. Spring in/naar jouw vreugdevolle leven. Jij bent een Universele volwassene met een nieuwe, volle gereedschapskist, dat erom smeekt om uitgetest te worden.
Zo zij het. Amen.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009-2014, Brenda Hoffman. All rights reserved. http://www.LifeTapestryCreations.com. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But please keep this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link: http://www.LifeTapestryCreations.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten