woensdag, augustus 20, 2014

“Liefde in de Vijfde Dimensie” - Trish LeSage


“Liefde in de Vijfde Dimensie”
Trish LeSage
We weten allemaal dat er vele verschillende soorten van liefde zijn. Daar is de romantische liefde, de liefde tussen ouder en kind, de liefde tussen broers en zussen, de liefde tussen vrienden, de liefde tussen het huisdier en diens eigenaar, en vele andere soorten van liefde. Vijfdimensionale liefde omvat al deze soorten van liefde, en het breidt zich ook uit voorbij de grenzen van de 3de dimensionale liefde om andere types van liefde te omvatten.
Bijvoorbeeld, wanneer je het vijfdimensionale bewustzijn bereikt, begin je automatisch liefde richting iedereen te voelen. Je begint jezelf in iedereen te zien, en je voelt een innige verbinding met iedereen. Je kunt een ander of wat dan ook geen schade berokkenen, en je denkt er zelfs niet over na om anderen schade te berokkenen. Je geeft oprecht om anderen. Met andere woorden, je bent hartgecentreerd.
Vijfdimensionale liefde breidt zich ook uit voorbij de mensheid naar de dieren, insecten en planten koninkrijken en daaraan voorbij. Een persoon die het vijfdimensionale bewustzijn bereikt begint een verbinding te voelen met moeder natuur en al diens schepselen en voelt zich alsof zij één met het dieren koninkrijk zijn. De persoon mag zelfs beginnen te voelen alsof dieren een menselijke ziel en menselijke karakteristieken bezitten. Deze vijfdimensionale liefde leidt je ook naar respect en het voelen van mededogen voor de dieren, insecten en planten koninkrijken. Het oprecht om Moeder Aarde geven en al haar bewoners is van groot belang en wordt een deel van het vijfdimensionale permanente gedrag van de mensen en wordt een permanente persoonlijke karakteristiek. Het wordt een deel van wie je in je ware kern bent.

Wanneer jij het vijfdimensionale bewustzijn bereikt, voel je zoveel vreugde en enthousiasme dat je van je leven houdt. Je houdt van het leven, en je houdt van het leven in z'n algemeenheid
Deze liefde voor iedereen en de liefde die je voelt voor het leven verheft en inspireert je tot aan het punt dat je jouw Liefde en Licht in de wereld wilt verspreiden door de mensheid aan te moedigen, te inspireren en te verheffen.
Stel je voor hoe de wereld zou zijn als de gehele mensheid in een vijfdimensionale staat van hartgecentreerde liefde bewustzijn zou bestaan. Aangezien iedereen oprecht van ieder ander zou houden, en iedereen oprecht voor elkaar zou zorgen, zou er geen afscheiding zijn, men zou elkaar geen pijn meer doen, er is geen misdaad, er zijn geen oorlogen, geen "overwinnaars mentaliteit", geen competitie, geen hebzucht noch het hamsteren van hulpmiddelen, geen gebrek aan respect voor de vernietiging van het milieu, geen gebrek aan respect voor het uitputten van de Aarde van diens natuurlijke bronnen/hulpmiddelen, en de lijst gaat alsmaar verder.
Als de gehele mensheid op een vijfdimensionale staat van hartgecentreerde liefde bewustzijn werkzaam zou zijn, zouden wij allemaal vrede binnenin voelen, en zou externe vrede overal over de wereld heen bestaan, er zou eenheid en samenwerking zijn, en de Aarde en al diens bewoners zouden goed verzorgd zijn, en overvloed zou voor iedereen bestaan. Ja, wat een prachtige wereld het zou zijn!
Als voldoende van ons erom geven, kan de mensheid de negativiteit van de derde dimensionale Aarde transcenderen en naar het hartgecentreerde Utopia, de "Hemel op Aarde" van de vijfde dimensie en daaraan voorbij, ascenderen. We kunnen het als we het genoeg willen, en we kunnen het als we het proberen!

 Vertaling: Cobie de Haan -http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/ Trish LeSage ©:  is a best selling author on Amazon and is a writer of magazine articles on Metaphysics, self-empowerment, spiritual awakening, ascension, and body-mind-spirit topics.  She is the author of four books:  "Meditations For Past Lives, Starseeds, Soul Mates and Beyond"; "Manifesting Success In Relationships, Career, and Business Via Numerology"; "Traveling To Parallel Universes"; and "How To Achieve Fifth Dimension Consciousness".  More information about her work is available on her website at http://www.beyond3dbooks.com 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten