vrijdag, augustus 08, 2014

Karen Dover - Uit het Gedender van de Oude 3D Aarde Constructie Vandaan Lopen… - 8 Augustus 2014


Karen Dover
Uit het Gedender van de Oude 3D Aarde Constructie Vandaan Lopen…
8 Augustus 2014
Zoals velen van jullie nu ervaren, de energieën van de laatste 24 uur hebben zich geïntensiveerd naar ongelooflijke niveaus. De noodzaak om balans te vinden en om begeleiding aan te nemen van je ZIEL versterkt zich nu ook.
Symptomen van het uit de uitlijning zijn omvatten duizeligheid, een gevoel van "zwevende"te zijn, paniek, oppervlakkig ademhalen enzovoorts. Het menselijke voertuig reageert op de energetische handtekening van het sterven van de oude 3D Aarde gecreëerde constructie. Het is onontbeerlijk om je hart te openen en om volledig uit te lijnen met de BRON, aangezien de BRON jouw energie voorraad is, NIET de oude 3D gecreëerde constructie hoewel jouw geleerd werd, vanaf het moment dat jij je eerste ademteug nam, dat dit het geval is.
Anderen in jouw onmiddellijke omgevingen/familie mogen diepe frustraties tot uitdrukking brengen, diepe geïrriteerdheid en mogen in de 'volle criticus modus' zijn als je niet ook deze karakteristieken ten toon spreidt. Dit is wederom de echo van de stervende oude 3D Aarde gecreëerde constructie welke de paniek en de angst van het menselijke ras NODIG heeft om te overleven. Zelfs in diens "stervens-weeën" zal het proberen de constructie te voeden en dit zal toezien op meer chaos dat op de wereld in z'n algemeenheid losgelaten wordt. Het moet herinnerd worden dat het een KEUZE is om in/naar paniek te vervallen of om VERTROUWEN en GELOOF in ZELF te hebben, want je creëert niets dat er geen antwoord op heeft. Het antwoord zit op het ZIELniveau en niet in het menselijke logische verstand (totdat het doorgebracht en volledig verankerd is op een menselijk bewust wakend geestesniveau). Daarom is de toegang naar jouw ZIEL via de hartruimte van vitaal belang.

Wanneer je de enorme grote energetische verschuivingen voelt sta hen dan toe te stromen, hen proberen tegen te houden zal meer fysieke symptomen opwekken die onplezierig mogen zijn. Verbeeld je, als je wilt, een stortvloed van zuiver wit Licht dat binnenkomt vanuit het UNIVERSUM en visualiseer dan waar het "klem" komt te zitten binnenin jouw menselijke voertuig. De intentie vasthoudend om "de kranen te openen" waar je gewaarwordt dat de energie zich ophoopt of stopt kan helpen om de druk die zich op zal bouwen te bevrijden. Het menselijke voertuig is zich aan het aanpassen en herijken naar diens volledige kristallijne structuur, en staat meer LICHT toe om erdoorheen te pulseren, ben binnenin verankerd en straal binnenin het menselijke voertuig. Dit LICHT is een frequentie en wordt niet "gezien" door het menselijke logische verstand hetgeen het menselijke logische brein verwart.
Het harmoniseren van de ENERGIE welke JIJ in WAARHEID BENT en jouw menselijke voertuig is nu volledig onderweg. Ontspannen en rusten wanneer nodig, eten (of niet, sommigen van jullie mogen niet in staat zijn om vast voedsel te eten op het moment), drinken en slapen mogen alles zijn dat je in deze tijd klaar kunt spelen. Forceer dit niet, je wordt op alle momenten door jouw ZIEL geleid en het is onontbeerlijk dat je het proces VERTROUWD. Denk eraan, je hebt dit nog nooit eerder gedaan op een menselijk bewust wakend geestesniveau op deze planeet.
De energieën zijn ingesteld om TOE TE NEMEN en UIT TE BREIDEN en zullen doorgaan zich op te bouwen in de oude 3D Aarde reflectie met meer klaarblijkelijke chaos en drama dat zich uitspeelt. Bekijk dit als verwant zijnde aan een hongerig kind, een kind dat hongerig en moe is (de oude 3D Aarde gecreëerde constructie is nu aan het verhongeren) zal er heel gemakkelijk een driftbui tegenaan gooien, vandaar het drama op "wereldniveau".
Een nieuwe wereld wordt GEBOREN VIA de chaos van de oude wereld. Haal adem en VERTROUW en heb GELOOF want jij bent eeuwig en je bent ZUIVER LICHT aan de BRON, je brengt dit door, rondom en binnenin jouw menselijke voertuig tot leven, bij tijden mag dit jou blind zien voor jouw eigen Licht maar doet het genoemde LICHT niet teniet.
"LIEFDE is het antwoord, ongeacht de vraag."
Kx

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
copyright Karen Dover, all rights reserved.
http://truthcodes.wordpress.com/   Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and article remains intact. No permission is granted to change the format of this article which is written and must remain free to access at all times.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen