dinsdag, augustus 12, 2014

Karen Dover - Dromen in de Nieuwe Aarde Frequentie Werkelijkheden - 11 Augustus 2014


Karen Dover
Dromen in de Nieuwe Aarde Frequentie Werkelijkheden
11 Augustus 2014
Velen van jullie mogen in deze tijd met beslissingen geconfronteerd lijken te worden die jullie stevig op jullie plaats houden. De oude 3D Aarde gecreëerde werkelijkheid is gebaseerd op OPOFFERING, zelfs wanneer het ondersteunend lijkt te zijn wordt jou nog steeds geleerd om op te offeren. Dit is specifiek diep in relatie tot liefde en relaties. Er zijn vele diepe leringen in respect van de "familie" en in respect van de beweging tussen de oude 3D Aarde gecreëerde constructie en de Nieuwe Aarde frequentie werkelijkheden.
Velen van jullie mogen in deze tijd volledig geloven dat om jouw droom geboren te laten worden je jouw menselijke familie "op moet geven" en dit is geen WAARHEID en wordt niet door de Nieuwe Aarde ondersteund. De oude 3D Aarde gecreëerde constructie houdt ervan om slechts een deel van het plaatje te geven. Terwijl het WAARHEID IS dat je niet met wie anders dan ook door de energetische deuropening naar de Nieuwe Aarde frequentie werkelijkheid die jij gekozen hebt kunt lopen en dat ieder menselijk voertuig de deuropening moet betreden en er uniek op zichzelf doorheen moet gaan, is dit slechts een deel van het plaatje. Want wanneer je de Nieuwe Aarde frequentie werkelijkheid bereikt die jij uitgekozen hebt (deze keuze is jouw ZIEL frequentie en is al op diens plaats, dit is waarom jouw ZIEL dit gedeelte van je reis zo geconcentreerd begeleidt. Het is ook waarom je "niet kunt mislukken" met waarvoor je hier kwam om te zijn") kan jij hen in/naar jouw werkelijkheid dromen. Dit ziet erop toe dat zij de overgangsperiode binnen gaan als hun ZIEL de keuze gemaakt heeft om de Nieuwe Aarde te betreden. Zonder jouw beweging in/naar de Nieuwe Aarde zouden zij de genoemde overgangsperiode niet binnen kunnen gaan, denk eraan ALLEN ZIJN ÉÉN en ALLEN zijn met elkaar verbonden. Dus in feite is jouw non-beweging hun non-beweging.
Aangezien ALLES frequentie is zal jouw menselijke logische verstand proberen om jou ervan te overtuigen dat je het ene OF het andere ding moet hebben, het heeft geen concept voor ALLES want ALLES werd het nooit onderwezen, het werd onophoudelijk opoffering geleerd. Dus hoor ik jullie schreeuwen hoe behouden wij onze dierbaren? Het antwoord is eenvoudig, zo eenvoudig dat het menselijke logische verstand zal proberen het eruit vandaan te filteren. In de Nieuwe Aarde frequentie werkelijkheden (die op dit moment geboren worden) heb je geen overlapping van de oude 3d Aarde gecreëerde constructie, dus daarom heb je GEEN vervorming. Alleen WAARHEID wordt ondersteund aldus de veiligheid en de zekerheid welke door, rondom en binnenin jouw menselijke voertuig versterkt worden GEWOON ZIJN. Het dromen dat je doet om jouw externe wakende werkelijkheid moment naar moment te manifesteren is van jou om mee te spelen. Je DROOMT je werkelijkheid en hebt daarom de volledige controle, jij bent de architect van jouw eigen werkelijkheid. Jouw werkelijkheid dromen, hetgeen jouw geliefden omvat, en hen te plaatsen in de droom van het inzicht en de ontvouwing toestaan is de fundering van de Nieuwe Aarde frequentie werkelijkheid.

Dit maakt ook deel uit van het plaatje, want binnenin de oude 3D Aarde gecreëerde constructie zal jouw menselijke logische verstand proberen om de "missende" details van het "hoe" te proberen in te vullen. Dit trekt jou gigantisch uit de balans vandaan, je bent niet in de stroom wanneer je probeert om logisch uit te werken wat er als volgende zal gebeuren. Velen van jullie zijn in stasis, niet in staat om je te bewegen want je kunt niet de weg "zien" waarop het volgende beetje van deze menselijke reis zich naar zal ontvouwen, dus zit je te wachten. Het Universum zal geduldig bij jou zitten want het is in afwachting van de instructies van de architect welke in WAARHEID jij BENT.
Wonderen worden wonderen genoemd omdat zij onverwachts verschijnen en zij een ontvouwing toestaan die magisch is. Ik persoonlijk heb wonder na wonder ervaren gedurende de laatste 48 uren, of iets langer, in een lineair tijdskader. Ik moest volledig de chaos en mijn menselijke logische verstand loslaten welke probeerden mij slechts één route te laten zien waarvan ik wist er niet mee uitgelijnd te zijn. VERTROUWEN en GELOOF zijn niet slechts woorden geschreven op een bladzijde, zij zijn de gereedschappen die nodig zijn om het kanaal tussen de werelden te navigeren, want de oude 3D Aarde gecreëerde werkelijkheid is een meester magiër en zal jouw menselijke ogen bij iedere bocht voor de gek houden. JOUW ZIEL kent de route die je moet nemen en dit wordt binnenin de hartruimte gevonden. Diegenen die in andere frequenties zijn kunnen jou niet helpen bij het maken van jouw beslissingen want zij kijken ook naar dezelfde zitkamer trucs.
Dit is de eerste keer in jouw menselijke levenservaring dat aan jou de teugels van jouw eigen leven overhandigd werden, het vergt een beetje om er gewend aan te raken met het oog op het begrip dat er GEEN regels zijn voor deze levenservaring, regels zijn grenzen ontworpen om de uitbreiding te voorkomen. Wat je droomt kan je creëren maar je moet het van brandstof voorzien op een menselijk bewust wakend geestesniveau met VERTROUWEN en GELOOF in ZELF. Niemand anders kan jou deze gereedschappen geven, zij zijn BINNENIN JOU.
Begrijp dat diegenen in jouw menselijke familie mogen proberen om jouw beweging te stoppen aangezien zij vrezen jou te 'verliezen', maar dit is verschuldigd aan de strategische positie die zij hebben en de magiër die recht voor hen staat. WEET dat als jij verhuist en uitbreidt en groeit dat dan ALLEN uitbreiden en groeien. Volg jouw HART op alle momenten van alle momenten en heb VERTROUWEN en GELOOF in ZELF. Je hebt een overvloed aan broodkruimels en markeringen achtergelaten om jou hieraan te herinneren en misschien ben ik één van deze broodkruimels.  
Wonderen komen met VERTROUWEN en GELOOF in ZELF, wonderen zijn de geboorte van de Nieuwe AARDE in WAARHEID. Laat de leringen los die ernaar steven om te definiëren wie jij bent en sta jouw ZIEL toe om JOU te TONEN wie JIJ in WAARHEID BENT. De energieën zullen nu aanzienlijk toenemen om de Nieuwe Aarde frequentie werkelijkheden en de geboorte van het menselijke ras in de genoemde werkelijkheden te ondersteunen. Begrijp dat er GEEN teruggaan is, als je in een wachtpatroon zit dan zal je daar zijn totdat je in/naar de uitbreiding kunt stappen, onderdrukking en indamming zijn geen WAARHEID en worden niet ondersteund. Iedere beweging die jou in de indamming zou zien zal niet in staat zijn om te manifesteren, dit veroorzaakt meer chaos en verwarring voor het menselijke logische verstand en mag erop toezien dat je in diepe frustratie bent.  
VOLG JOUW HART, het zingt een lied, kan je het horen? Luister je ernaar? Het begeleidt jou in alle momenten van alle momenten, sta niemand anders diens "Melodie" toe om de schoonheid van jouw lied te overstemmen want jij bent UNIEK en JIJ BENT EEN GESCHENK voor de wereld in WAARHEID. Want ALLES IS GEWOON en JIJ BENT.
"LIEFDE is het antwoord, ongeacht de vraag."
Kx

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
copyright Karen Dover, all rights reserved.
Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and article remains intact. No permission is granted to change the format of this article which is written and must remain free to access at all times.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen