maandag, augustus 11, 2014

Karen Dover - De Uitbreiding van Multidimensionaliteit op een Menselijk Wakend Niveau… - 10 Augustus 2014


Karen Dover
De Uitbreiding van Multidimensionaliteit op een Menselijk Wakend Niveau…
10 Augustus 2014
Zoals velen van jullie zich er meer dan bewust van zijn is dit een volle maan en de energieën zijn gigantisch aan het verhogen en uitbreiden. Dit is om op een menselijk bewust wakend geestesniveau jou te helpen in/naar de volledige multidimensionaliteit te verhuizen hetgeen jouw NATUURLIJKE staat van Zijn is. Aan het "begin" van de menselijke ervaring hier op de Planeet Aarde werd ontdekt dat multidimensionaliteit niet ondersteund kon worden door de feitelijke planeet, dus werd dit binnenin het menselijke voertuig "uitgezet" aangezien het de planeet zelf destabiliseert. Het moet herinnerd worden dat de Planeet Aarde een levend organisme en in directe uitlijning en balans is met het menselijke voertuig. In deze tijd, als je uit de uitlijning met de planeet en/of jouw ZIEL bent, mag je fysieke periodes van duizeligheid ervaren of je mag je voelen alsof je in beweging bent terwijl je stilstaat. (Een beetje zoals wanneer je in een lift bent, en dat je uit de lift vandaan komt en nog steeds de sensatie ervaart van de op- of neergaande beweging van de lift).
Deze uitbreiding staat toe voor een massale informatie uitwisseling, niet alleen met de planeet maar ook met ALLE Wezens die op en rondom de Planeet Aarde bestaan. Alleen omdat je niet naar deze Wezens kunt verwijzen op een menselijk bewust wakend geestesniveau, ontkent dat niet hun bestaan, het betekent slechts dat je niet in staat bent om naar hun fysieke gestalte en constructie te verwijzen op dit punt in jouw menselijke uitbreiding. Denk eraan dat er honderden en duizenden aan rassen zijn die in het UNIVERSUM van 3 bestaan. In de menselijke gestalte werd jou steeds maar weer opnieuw geleerd dat het menselijke ras ALLEEN in het UNIVERSUM is, dit is geen WAARHEID en dit is bevestigd aan jou door jouw ZIEL via de droomtijd en de persoonlijke één op één ervaring binnenin de externe wakende werkelijkheid waar jij doorheen loopt.
Multidimensionaliteit verschuift de menselijke ervaring aanzienlijk, het is verwant aan het kijken naar een plat tekstboek en dan naar hetzelfde tekstboek te kijken maar in een uitgeklapte vorm. Dit geeft een rijkere meer ronde ervaring en maakt de menselijke levenservaring meer experimenteel en kleurrijk. Inderdaad, velen van jullie mogen meer kleuren, meer geluiden en smaken ervaren dan ooit tevoren terwijl jullie in/naar de volledige multidimensionaliteit verhuizen.


Dit is een persoonlijke en unieke ervaring en er wordt doorheen en in gegaan op een tempo welke ingesteld is door jouw ZIEL, dit staat het menselijke voertuig toe om de ervaring te beginnen te integreren, denk eraan je verhuist in/naar de Nieuwe Aarde terwijl je in een menselijke gestalte wakker bent. Eerdere incarnaties zouden erop toegezien hebben dat jij je fysieke lichaam moest verlaten en dat te ervaren wat genoemd wordt het "sterven" van het leven waarin je oorspronkelijk incarneerde binnenin de oude 3D Aarde constructie om de Nieuwe Aarde in een OPGEWAARDEERD menselijk voertuig te ervaren. Het opwaarderen is het proces waar doorheen gegaan wordt wanneer je in/naar de overgang verhuist, en dit wordt uitgebreid behandeld in de boeken "Exiting The Old 3D Earth Reality" en "Birthing The New Earth".
De volle maan energieën duwen de echo's van de oude 3D Aarde werkelijkheid constructie frequenties op hetzelfde moment naar de ware oppervlakte van jouw Wezen, zovelen van jullie mogen zich "daarbuiten" of "in verwarring en chaos" voelen als jullie menselijke logische verstand probeert om de ervaring te refereren die jullie hebben en GEEN referentie kan vinden. Je hebt dit nog nooit eerder gedaan op dit niveau in de menselijke gestalte, dus creëer je de referentiepunten terwijl je de ervaring hebt. Slapen wanneer je de behoefte voelt om te slapen en ook jouw lichaam in ere houden met waar het naar vraagt wat betreft de manier van voeding is om verankerd te worden en mee te werken. Om jullie een voorbeeld te geven, gedurende de afgelopen paar dagen had ik de frisdrank "Cola" herhaaldelijk recht voor me geplaatst staan. Om te beginnen filterde ik dit eruit vandaan, aangezien ik het drinken van priklimonade enige tijd geleden "opgegeven" had, maar het werd voortdurend herhaald dus keek ik naar de lering waar ik naar refereerde. Ik dronk toen een glas cola voor de eerste keer in jaren. Met het toen krijgen van meer begeleiding begreep ik dat voor mij persoonlijk de chemische samenstelling van de genoemde frisdrank mijn kristallijne gestalte in deze tijd ondersteunde. Het mag zijn dat het slechts ÉÉN chemicalie is welke mijn menselijke voertuig nodig had om de doorgaande constructie van de kristallijne gestalte te helpen, maar dit is voor mijn menselijke voertuig om mee te werken, mijn menselijke logische verstand hoeft er niet bij betrokken te raken. Dit mag gebeuren in jouw eigen persoonlijke leven en te proberen het te refereren via diegenen rondom jou heen zal alleen aan de verwarring toevoegen. Ieder menselijk voertuig is UNIEK in diens samenstelling en de transformatie naar de KRISTALLIJNE gestalte wordt niet gezien door de menselijke ogen en wordt er daarom uit vandaan gefilterd.
Evenzo zijn de intensiteit van de energetische golven van LICHT die ervaren worden ook persoonlijk en uniek, diegenen van jullie die worstelen mogen feitelijk tegen jullie menselijke gestalte werken door jullie voeding te refereren via de leringen van de oude 3D Aarde gecreëerde constructie. Het dieet en de voeding in de Nieuwe Aarde hogere dimensionale frequentie werkelijkheden zijn PERSOONLIJK en komen van jouw menselijke voertuig zelf, welke een levend organisme is en in onophoudelijk contact is met de energie welke JIJ in WAARHEID BENT. Wederom werd jou in de oude 3D Aarde gecreëerde constructie herhaaldelijk geleerd dat jij niet de meester van jouw eigen schip bent. Dit is geen WAARHEID en wordt niet ondersteund op de Nieuwe Aarde. Alleen JIJ leeft binnenin jouw menselijke voertuig 24/7, daarom weet ALLEEN JIJ hoe het beste jouw menselijke voertuig van brandstof te voorzien.
"LIEFDE is het antwoord, ongeacht de vraag."
Kx

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
copyright Karen Dover, all rights reserved.
Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and article remains intact. No permission is granted to change the format of this article which is written and must remain free to access at all times.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen