maandag, augustus 04, 2014

Karen Dover - De Ontbinding van de Referentiepunten en Triggers - 3 Augustus 2014Karen Dover
De Ontbinding van de Referentiepunten en Triggers
3 Augustus 2014

Zoals velen van jullie zich bewust mogen zijn, de oude 3D Aarde gecreëerde constructie ligt nu volledig in gruzelementen, de Nieuwe Aarde frequenties bereiken een niveau dat voor een "barsten van de bubbel" toegestaan heeft. Hiermee komt in WAARHEID vrijheid, maar het menselijke ras werd GELEERD om hun volledige levenservaring op deze planeet te refereren door de ware referentie ankerpunten die binnenin deze constructie geplaatst werden. Op een menselijk bewust wakend geestesniveau mag je uiteenlopende "symptomen" ervaren. Van het gevoel hebben dat de lineaire dagen langer of korter duren dan dat zij "zouden moeten" zijn, naar het gevoel te hebben alsof je verschuift en uitbreidt en nochtans lijkt de kamer waarin je staat er hetzelfde uit te zien, naar het gevoel dermate uitgeput te zijn dat je vanuit je slaap ontwaakt en wederom moet gaan slapen.
Er zijn zoveel variaties aangaande dit dat ik hen onmogelijk hier allemaal op kan noemen, maar allen zijn een resultaat van de ontbinding van de anker referentiepunten. Bekijk het als een schip dat in een haven aangebonden ligt, het is in staat rond te bewegen maar slechts tot aan het einde van de ketting van het anker. Nu is het anker opgehaald en is er geen ketting om het stevig vast te houden, het schip zal nu vrijelijk rond bewegen. Echter, als de kapitein van het schip ermee begonnen is te vertrouwen op het trekken van het anker in plaats van te proberen het schip te besturen dan zal dit als chaos aanvoelen en zonder controle zijn als het anker niet langer meer trekt, het is er niet langer meer.

Referentiepunten worden nu vanuit het ZIEL niveau gecreëerd, dit betekent dat je vanzelfsprekend zult beginnen om jouw menselijke levenservaring te gaan refereren via hoe jij je VOELT en niet via wat je noodzakelijkerwijs door jouw blote mensenogen ziet. Het menselijke logische verstand houdt hier niet van en zal proberen om onophoudelijk jou ertoe te krijgen te refereren op de manier die jou ONDERWEZEN werd binnenin de oude 3D Aarde gecreëerde constructie. Het is onontbeerlijk dat je volledig begint uit te lijnen met je ZIEL en dat jij je focus weghaalt van zuiver de externe wakende werkelijkheid zoals het aan jou op een wakend niveau gepresenteerd wordt. Nu wordt aan jou gevraagd om volledig in/naar de multidimensionaliteit te verhuizen met het oog op het feit dat je dan uit kunt breiden in/naar interdimensionaliteit. Beide zijn wat je op ZIEL niveau bent en zijn de natuurlijke representatie van de energie welke JE in WAARHEID BENT.
Het menselijke ras verhuist nu volledig in/naar de uitbreiding en dit wordt in WAARHEID door jouw ZIEL overzien. Frustratie is een gereedschap van de oude 3d Aarde gecreëerde werkelijkheid constructie, en om in frustratie te blijven zal erop toezien dat jouw energie handtekening stukbreekt en versplintert, maar aangezien dit geen WAARHEID is zal het proberen om te herconstrueren, aldus blijf je in een lus van frequentie en de externe wakende werkelijkheid mag toeschijnen in een "pauze" te zijn. Het moet herinnerd worden dat je ONDERWEZEN werd om op deze referentiepunten te vertrouwen vanaf het moment dat jij je eerste ademteug nam en als zodanig mag je blind zijn voor hoe diep deze ankers gaan. Loslating wordt op alle momenten van alle momenten door jouw ZIEL aan jou getoond, ga alsjeblieft in/naar je hartruimte en begin te leven vanuit het GEVOEL en niet slechts het zien want dat wordt niet langer ondersteund aangezien het geen WAARHEID is. ALLES IS GEWOON en JIJ BENT in WAARHEID.
"LIEFDE is het antwoord, ongeacht de vraag."
Kx

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
copyright Karen Dover, all rights reserved.
Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and article remains intact. No permission is granted to change the format of this article which is written and must remain free to access at all times.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen