vrijdag, augustus 01, 2014

Karen Dover - Bewegend in/naar de Volle "VLUCHT" Modus - 1 Augustus 2014


Karen Dover
Bewegend in/naar de Volle "VLUCHT" Modus
1 Augustus 2014
Velen van jullie in deze tijd mogen uiteenlopende uitbreidingen ervaren met betrekking tot de menselijke levenservaring, van het uitbreiden en ineenstorten van de "tijd" naar het downloaden via de "droomtijd" platform, alles is in beweging en breidt zich uit met het oog op het feit dat je nu de oude 3D Aarde gecreëerde constructies mag verlaten en in/naar de Nieuwe Aarde frequentie werkelijkheden mag verhuizen. Velen van jullie mogen zich gevoeld hebben alsof je voor eeuwig in de luchthaven lounge gezeten hebt, in afwachting van jouw vertrek. Inderdaad, velen van jullie mogen zich voelen alsof je in deze lounge geweest bent en de vlucht onophoudelijk uitgesteld werd. Ik gebruik deze analogie opzettelijk want de Nieuwe Aarde frequentie werkelijkheden zijn gelijkaardig aan bestemmingen. Je bent op het vliegveld, je staat op het punt om aan boord van jouw vlucht te gaan, maar welke vlucht heb je GEKOZEN?
Velen van jullie in deze analogie zijn aan het proberen om op dezelfde vlucht te gaan als diegenen rondom jullie heen, wat zuiver gebaseerd is op iemand anders diens aanbeveling en niet dat wat je wenst om te ervaren, --tenzij je ingecheckt hebt met je ZIEL, die voor het doel van deze analogie de paspoortcontrole is-- dan mag je proberen om aan boord te gaan van een vlucht waar je geen reservering voor hebt.
Logica heeft geen plaats op de Nieuwe Aarde en de vluchten zijn gearrangeerd door het GEVOEL, wat het is dat je wenst te ervaren in dit jouw menselijke gestalte op deze planeet? De luchthaven is multidimensionaal en interdimensionaal. Alles dat er nodig is is een geldig paspoort en een vluchtnummer. Beide zijn beschikbaar vanuit jouw ZIEL die vooraf jouw vlucht geboekt heeft en de details op ZIEL niveau achterliet.

Dus hoe kan je in vrijheid zijn en dat toch jouw ZIEL jouw vlucht "vooraf geboekt" heeft? Deze verklaring mag jouw menselijke logische verstand triggeren om te proberen het af te wijzen. Denk eraan toen je voor het eerst incarneerde op deze planeet WIST je dat je door de oude 3D Aarde gecreëerde constructie heen moest lopen op je weg naar de LUCHTHAVEN. Velen van jullie staan de oude 3D Aarde gecreëerde werkelijkheid leringen toe om jullie te onderwijzen dat je een pad van karma moet volgen. Dit is geen WAARHEID en wordt niet ondersteund. Ja, je hebt vrijheid maar vrijheid in de Nieuwe Aarde frequentie werkelijkheid is NIET hetzelfde als de ingedamde "vrijheid" binnenin de oude 3d Aarde gecreëerde constructie.
Er is niet "één" weg om de Nieuwe Aarde te betreden, er is niet "één" pad te volgen, in die zin dat er niet één "ervaring" is die past en welke jou laat zien dat je vertrekt. Ervaring is persoonlijk en uniek, er IS een proces dat zich ontvouwt en dit wordt uitgelegd in zowel "Birthing de New Earth" als "Exiting de Old 3D Earth" boeken.
Het is niet mogelijk om te verhuizen in/naar de Nieuwe Aarde werkelijkheid van jouw keuze tenzij je de oude 3D Aarde werkelijkheid toestaat om volledig losgelaten te worden. Er is NIETS van het oude dat meegenomen kan worden in/naar het Nieuwe. Zoals ik besproken heb in de "Beyond de Looking Glass" radioshow deze week, is het tijd om het "opererende systeem" eruit te halen waar je mee geleerd werd om te werken toen je voor het eerst op deze planeet arriveerde.
Het Universum vraagt jullie in deze tijd om je voor te bereiden op het vertrek, om de laatste check te maken dat je alles hebt dat nodig is en dan verder gaat naar de vertrekpoorten. De trip naar de Nieuwe Aarde frequentie werkelijkheid is een ENKELE REIS, er is geen terugkeer naar waar je vandaan komt noch begonnen bent in dit jouw menselijke levenservaring en dit moet volledig erkend en verankerd worden op het menselijke wakende geestesniveau.
Dus de vraag die het Universum in deze tijd stelt is, "Ben je gereed om te vliegen?"
"LIEFDE is het antwoord, ongeacht de vraag."
Kx

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
copyright Karen Dover, all rights reserved.
http://truthcodes.wordpress.com/              
Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and article remains intact. No permission is granted to change the format of this article which is written and must remain free to access at all times.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen