zondag, augustus 31, 2014

Hilarion: Augustus 31-September 7, 2014Hilarion
JULLIE Zijn het Wonder en de Magie van de Nieuwe Wereld welke aan de Horizon Aanbreekt
Augustus 31-September 7, 2014
 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Dierbaren,
Terwijl jullie door iedere dag heengaan, blijf gecentreerd binnenin jullie heilige hartruimte en stuur Liefde en zegeningen naar alles dat rondom jullie heen is. Beoefen dit totdat het een ingeboren deel van jullie constante ervaring is. Jullie zijn wezens van Licht en Liefde en dit is de reden dat jullie hier zijn tijdens deze turbulente tijden. Jullie kalmerende en liefdevolle aanwezigheid is zeer nodig en een ieder van jullie bezit de capaciteit om rust en vrede binnenin het gebied van jullie beïnvloeding te creëren. Dit gebied is veel groter dan dat jullie je voor kunnen stellen, Dierbaren, en geeft verheffing aan diegenen die er binnenin zijn. Ga door met het zijn van de zegen van de goddelijkheid in de menselijke gestalte, want dit is jullie doel en jullie bestemming. Laat alle twijfels los die invloed mogen hebben op jullie bewustzijn en jullie anderszins vertellen. Geloof in jullie zelf, dat jullie dragers van Licht en van Liefde zijn, dat jullie genezing brengen naar diegenen rondom jullie heen, dat jullie degenen in jullie omgeving laten ontwaken door jullie ware aanwezigheid, en dat dit automatisch plaatsvindt terwijl jullie door jullie dag heengaan.
Als buizen voor de kosmische energieën dienen jullie een goddelijk doel als jullie dagelijkse werk binnenin jullie persoonlijke plaatsing op deze planeet. Deze taak moet gedaan worden met vreedzaamheid in jullie harten, wetende dat door jullie, het Licht van een Nieuw Tijdperk aanbreekt. Jullie zijn belangrijk in de grootse opzet van het hogere functioneren van het Goddelijke Plan en zonder jullie zou er een leegte zijn voor het gebied waarin jullie verblijven. Ga door met open te zijn om al het goede van het Universum toe te staan om bij jullie naar binnen en door jullie heen te stromen. Leef iedere dag in vreugde en dankbaarheid voor alle overvloed welke jullie omringt. Jullie zijn de matrix brekers en dit is hoe het volbracht wordt. Het gebeurt niet door het te forceren of door gewelddadige revolutie, het gebeurt van binnenuit jullie en door jullie door jullie bereidheid om de goddelijkheid diens werk te laten doen. Jullie zijn een nieuw sjabloon aan het creëren voor de menselijke ervaring en als meer van jullie dit doen door uit te lijnen met dit concept, groeit de energie exponentieel totdat het de werkelijkheid van de menselijke ervaring voor iedereen wordt.


Als de nieuwe mens sjabloon dragers, kunnen jullie niet anders dan jullie Licht uitstralen en het wordt door diegenen die jullie waarnemen, waar het ook is dat jullie mogen lopen, onderscheiden. Ben niet bezorgd over diens werkingen en externe expressies, want het is belangrijk om bescheiden te blijven in deze dienstverlening aan de mensheid en niet opgenomen te worden in/naar de menselijke ego expressie. Deze dienstverlening is veel belangrijker dan jullie Aardse persoonlijkheid gewaar kan worden, deze dienstverlening is een liefdevolle overeenkomst die jullie maakten voordat jullie op deze planeet incarneerden. Een ieder van jullie is een levende expressie van de liefdevolle Schepper die door jullie heen werkt en dit is hoe de Schepper het bewustzijn van alle levende expressies van zichzelf uitbreidt. Deze energie circuleert nu door en over jullie gehele planeet heen en ontvlamt binnenin meer menselijke harten.
Wij vragen dat jullie over deze woorden nadenken en hen diep binnenin jullie kernessentie brengen en uitlijnen met jullie ziel aanwezigheid. Maak hier een dagelijkse gewoonte van en terwijl een ieder van jullie meer van de oude wereld beïnvloeding en de expressies uit iedere cel van jullie fysieke, mentale en emotionele lichamen loslaten, stellen jullie je Lichtlichaam in staat om sterker in diens radius te worden. Dit alles moet gedaan en uitgelijnd worden met jullie hart, want het is nu de tijd om de geest/het denkvermogen en het hart uit te lijnen om als één samen te werken. De hart/geest is de sleutel voor verdere uitbreiding van het bewustzijn en de expressie op de planeet. Denk eraan dat een ieder van jullie veel meer is dan jullie menselijke expressie jullie toegestaan heeft om je te herinneren terwijl jullie aan beide zijden van het oude en het nieuwe vertoeven in jullie goddelijke dienstverlening tijdens deze tijden. Jullie hebben deze ruimte voor jullie zusters en broeders vastgehouden en jullie zullen nu de vruchten van jullie werk beginnen te zien. Hun harten beginnen te ontbranden met Licht!
De weg die voor jullie ligt is wenkende en de staat van vreugde is de nieuwe manier van de menselijke expressie. Handhaaf deze focus en verlies het vertrouwen/geloof in jullie zelf of het goede dat volbracht is niet. JULLIE zijn het wonder en de magie van de Nieuwe Wereld welke aan de horizon aanbreekt - JULLIE zijn de scheppers en de ontwerpers van de Nieuwe Aarde Werkelijkheid. Binnenin een ieder van JULLIE en de Ontwaakten ligt de hoop en de schoonheid van de Nieuwe Wereld. Blijf oprecht, blijf gefocust, HERINNER, en houd deze visie vast.
Tot volgende Week….
IK BEN Hilarion

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten