zondag, augustus 24, 2014

Hilarion: Augustus 24-31, 2014Hilarion
De Wereld is Jouw Oester - Vind de Kostbare Parel!
Augustus 24-31, 2014
 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Dierbaren,
De tijd zoals jullie het kennen is in een staat van voortdurende verandering en heel vaak voelt een ieder van jullie dat de tijd zelf stilgestaan heeft, hetgeen daarna snel verandert naar de versnelling ervan. Jullie arriveren op een plaats waar jullie lichaam een meer krachtige herijking verwerkt zodat jullie fysieke lichamen comfortabeler in uitlijning met de hogere dimensionale energieën kunnen transmuteren, hernieuwen en regenereren om jullie ascentieproces verder te helpen. Dit zal jullie helpen om meer licht in jullie etherische energie gebied te absorberen en uiteindelijk zal dit iedere cel beïnvloeden om jullie volledige menselijke opererende systeem te regenereren. Het is behulpzaam om je intentie te voelen en te verklaren bij de start van iedere dag om jezelf af te stemmen op de essentie van heelheid en jeugdige volmaaktheid, terwijl je de Violette Vlam voelt en je ermee omringt. Spendeer zoveel tijd als waar je tot toe in staat bent met het visualiseren en omringen van jouw volledige auragebied met de Violette Vlam. Wanneer je dit in jouw geestesoog kunt zien, houd dan deze focus zo lang als dat je kunt vast. Dit zal enorm helpen met het opruimingsproces als je het dagelijks beoefent. Neem ook een moment om de Aarde omringd door de prachtige Violette Straal te visualiseren voordat je deze uitoefening voltooid.
Met alle dingen, spreek jouw waarheid. De tijd is nu verstreken voor het inkrimpen van je licht om het anderen naar de zin te maken. Ja, het uitspreken van jouw waarheid mag sommigen kwetsen die gewend zijn om het anderen naar de zin te maken om aan hun goedkeuring tegemoet te komen, maar het is nu belangrijk om jouw eigen integriteit te handhaven door volledig eerlijk en oprecht met jezelf te zijn. Wanneer je volledig oprecht binnenin jezelf bent, is daar geen ruimte voor verwarring of illusie en je vermijdt de valkuilen of dat je op een zijspoor van jouw pad van dienstverlening aan het Licht terechtkomt. Ben oprecht tegen je eigen zelf! Je hoeft niet grof te zijn in deze discipline - jouw woorden kunnen met liefde en mededogen voor de ander uitgesproken worden. Soms, zal de waarheid er met een kwade uitbarsting van energie uitkomen en het is belangrijk om te beseffen dat degene die spreekt onder de beïnvloeding is van de transformerende energie van de stijgende kundalini vanuit hun wortelchakra en deze energie is inderdaad zeer krachtig. Dit is waarom wij adviseren dat een ieder van jullie jezelf iedere dag in de Aarde gronden, aangezien het zal helpen om je gebalanceerd en in evenwicht te houden. Als er overtollige energie is dat ervoor zorgt dat jij je gespannen en geïrriteerd voelt, buitenshuis te zijn en van de natuur te genieten terwijl je wandelt of omzwervingen maakt zal helpen het auragebied te kalmeren en te balanceren.

Je afstemmen op de Aarde onder je voeten zal in alle gebieden van je leven stabiliteit brengen. Wanneer de energie niveaus binnenin je zeer hoog zijn, kan het tot uitdrukking brengen van jouw creatieve zijde door actie te ondernemen helpen bij het je afgestemd te houden met de energieën van vrede en harmonie. Stel jezelf open jegens het schrijven, poëzie, schilderen, channelen, muziek creëren, zingen en zelfs neuriën. Sta jouw kanalen van creatieve energie toe met wat voor vormen zij ook maar aannemen om tot uitdrukking gebracht te worden en je zult jezelf weldra gewaar worden in een veel gelukkiger en meer vreugdevolle ruimte. Wanneer je in een vreugdevolle ruimte bent, stromen de creatieve ideeën jouw besef binnen met een explosie van inspiratie, uitbreiding en verrukkelijke synchroniciteiten. Volg jouw innerlijke begeleiding en aansporingen en maak jouw leven een wonderbaarlijk avontuur van ontdekking. De wereld is jouw oester - vind de kostbare parel!
Diegenen die gedurende een lange tijd op het spirituele pad geweest zijn zullen ermee beginnen een gevoel van hernieuwing te voelen, van vrede, harmonie en vreugde. Als jij je energie gebied kunt weerhouden om de energieën van anderen in zich op te nemen, kan deze staat van zijn gehandhaafd blijven ongeacht wat er rondom jou heen gebeurt. Behoud een open hart en geest en blijf gefocust op dat wat je wenst te creëren en te bereiken. Heb geduld en geloof/vertrouwen dat je verbonden bent met de hoogste trilling welke voor jou zo veilig mogelijk is tijdens deze tijden, behoud een liefdevolle houding en geniet van de reis want het Universum zal je helpen om je dromen te manifesteren. In plaats van te vertrouwen op wat anderen zeggen, volg jouw eigen intuïtie en buikgevoelens aangezien dit de begeleiding is die van jouw eigen ziel naar jou doorkomt. Wat voor obstakel of uitdaging er ook voor je ligt, weet dat het goed voor je uit zal werken. Begin alles dat je bent te accepteren, aangezien jij je leven getransformeerd ziet en in volmaakte en Goddelijke Orde zult zien.
Vermijd om verstrikt te raken in de externe verschijningsvormen en afleidingen van het leven, vind de ware inhoud, de ware essentie van wat je wenst en accepteer dat alles in een staat van Goddelijke Orde is. Ben duidelijk over jouw eigen grenzen en waar jij eindigt en een ander begint. Bezit je emoties en laat anderen die van hen zelf hebben, want het is belangrijk om een gezond gevoel van zelfrespect te hebben. Ben trots op al jouw prestaties en vier iedere kleine overwinning. Maak bewuste keuzes die balans in jouw leven creëren en handhaven en welke ook condities en mogelijkheden creëren die leiden naar de vervulling van jouw beste leven tot nu toe.
Tot volgende Week….
IK BEN Hilarion

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten