zondag, augustus 17, 2014

Hilarion: Augustus 17-24, 2014Hilarion
Liefde in al Diens Facetten komt naar Huis op de Planeet Aarde…
Augustus 17-24, 2014
 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Dierbaren,
Het is een glorieuze tijd voor de planeet Aarde terwijl Zij door de volgende fase van Haar kosmische ascentie gaat, en dit zal door de gehele mensheid in de komende dagen gevoeld worden. Het is een energie welke in kracht omlaag gebracht zal worden zodat al Haar bewoners de meer verfijnde energieën kunnen absorberen. Het is behulpzaam om vaak binnenin jezelf te gaan en open te staan om de binnenkomende energieën te ontvangen met de intentie van hen op hun volste capaciteit te gebruiken en ook door de bedoeling te hebben om je bewust verscheidene keren, iedere dag, uit te lijnen met de hoogste aspecten van jouw IK BEN Aanwezigheid. Begin iedere dag met een bewuste uitlijning met jouw IK BEN en voel eerbied, dankbaarheid en vreugde binnenin je hart voor het privilege en de eer om een deel te zijn van de evenementen die bezig zijn zich te ontvouwen. Er is niets te vrezen - sta vreugde en het gevoel van feestviering gewoon toe om door jou heen te gaan. Liefde in al Diens facetten komt naar huis op de planeet Aarde en dit zal beginnen overduidelijk te zijn in alles dat er plaatsvindt, zowel op het wereldtoneel als binnenin ieder menselijk hart.
Wordt meer bewust van oude mentale programma's die nog steeds in jouw geest mogen lopen en verander de programma's naar programma's welke jou bekrachtigen en ondersteunen. De oude manieren zijn bezig snel geschiedenis te worden terwijl de nieuwe energetische downloads zich voordoen. Iedere dag, bewandel jou pad als een vriendelijke, liefdevolle en meedogende ambassadeur terwijl het Goddelijke Plan zich ontvouwt. Velen zullen weldra ontwaken en zullen antwoorden zoeken om de spinnenwebben uit hun geesten op te ruimen. Jullie zijn deze weg eerder al gepasseerd en geduld is nodig als je probeert je te herinneren hoe moeilijk het was. Degenen die ontwaakt zijn zullen niet zo een moeilijke tijd hebben zoals jullie, de trouwhartigen deden, want hun ontwaking is in de stroom van de kosmische evenementen en de energieën welke overheersen zijn in ondersteuning van deze gebeurtenis. Ben bewust dat er stijgende kundalini energieën zouden kunnen zijn binnenin degenen die ontwaakt zijn en stuur jullie lieve en balancerende intenties naar hen toe. 

We verhuizen nu in/naar een versnelde tijd voor de gehele mensheid terwijl hun harten ermee beginnen om de barrières en schilden neer te laten welke aanwezig geweest zijn binnenin hun menselijke sjablonen. Dit zal hun besef voor nieuwe manieren van wisselwerken met elkaar openen en zij zullen oplossingen zien voor reeds lang bestaande problemen in vele verschillende perspectieven. Het zal als een ademteug van frisse lucht aanvoelen en het gevoel ven vernieuwing in alles dat er plaatsvindt terwijl deze begrippen gebeuren. De nieuwe energie sjablonen ondersteunen de oude paradigma systemen niet langer, en de mensheid als een geheel zal zich meer bevrijd en bekrachtigd voelen op een manier die hen niet langer in het dualiteit en polariteit bewustzijn beknot en gevangen houdt. De overheersende energieën lijnen zich uit met de eensgezindheid van allen, en het eenheidsbewustzijn is het nieuwe paradigma dat de Aarde en allen op Haar nu zullen ervaren. Terwijl het oude doorgaat in/naar stof te verbrokkelen, komt het nieuwe in een grote reeks van potentiëlen en mogelijkheden naar boven.
Jullie die het Licht op en binnenin de planeet verankeren zijn de hoop en de steunpaal van de Nieuwe Aarde werkelijkheid. Wij zeggen tegen jullie, droom jullie dromen en breid jullie visioenen uit in/naar nieuw en niet in kaart gebracht territorium. Wederom worden jullie er allemaal aan herinnerd dat de ware atmosfeer rondom jullie heen gevuld is met nieuwe informatie, nieuwe ideeën, nieuwe uitvindingen, nieuwe technologie en nieuwe oplossingen om jullie allemaal vol vertrouwen voorwaarts te verhuizen aangaande jullie individuele en collectieve bestemmingen. Stel jullie zelf open om de kennis en de geschenken/gaven te ontvangen die op de winden van verandering naar jullie toekomen. Alles dat jullie hebben te doen is iedere dag binnenin jullie, jullie intentie te verklaren om open te staan voor alles dat nieuw is en alles dat gereed is om in/naar de manifestatie te komen, en jullie zullen gewaarworden dat het zo is als jullie jullie goddelijke geschenk van de vrije wil op goedhartige en harmonieuze manieren gebruiken.
Alles dat jullie zoeken is binnenin jullie, en het betaamt een ieder van jullie om meer tijd in meditatie en stille contemplatie door te brengen. In deze eenzaamheid komen de antwoorden op jullie vragen, en het leven in het algemeen zal vreedzamer en gevuld met gratievolle synchroniciteiten worden welke jullie door de veranderingen heen verhuizen in/naar jullie hoogste en beste leven tot nu toe. Als jullie je overgeven aan de hoogste aspecten van jullie zelf, zal het leven met verbijsterende en wonderbaarlijke wonderen exploderen, welke zich zullen ontvouwen en wortel schieten in jullie persoonlijke en collectieve levens. Terwijl jullie de Aarde als de meester van jullie gedachten, woorden, acties en intenties bewandelen, zal jullie eigen potentieel zich ontvouwen en tot bloei komen in/naar nieuwe en verbazingwekkende werkelijkheden. Ongeacht wat je chronologische leeftijd is, je bent nog maar net begonnen!
Tot volgende Week….
IK BEN Hilarion

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten