zondag, augustus 10, 2014

Hilarion: Augustus 10-17, 2014Hilarion
Het Hart is het Kompas Tijdens deze Veranderende Tijden
Augustus 10-17, 2014
 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana


Dierbaren,
De Lichtwerkers van de wereld komen vaak in eenheid bijeen om veranderingen in het energetische gebied dat de Aarde omringt te bewerkstelligen. Iedereen brengt diens krachtige intenties voor een vreedzame wereld om de spartelende en chaotische energieën die proberen om de planeet wederom in/naar een lagere trilling te brengen tegen te werken en te neutraliseren. Dit zal niet gebeuren aangezien de planeet Aarde nu verhuist in/naar de volgende fase van de Ascentie in/naar de Licht Rijken, en jullie Licht is zeer nodig om te helpen nieuwe vitaliteit, vrede en gratievolle veranderingen te creëren binnenin de gehele mensheid in synchronisatie met de beweging van de Aarde. De wereld waar jullie op leven is in een stadium van wederopstanding en al Haar koninkrijken en bewoners moeten zich met deze gebeurtenis uitlijnen. Het is het mensen koninkrijk dat in frequentie omhoog moet treden en zich moet focussen en diens luister moet herinneren. Er wordt op diegenen die bewust en wakker zijn een beroep gedaan om naar hun hart te luisteren in de komende weken, en om de begeleiding die zij ontvangen met moed en kracht te volgen.
Terwijl dit kosmische evenement plaatsvindt, zullen de harten van de mensheid zich wijder openen en een groter gevoel van eensgezindheid en eenheid zal in werking treden. Deze waarheid zal iedereen aanmoedigen om in harmonie en vrede samen te werken. Als ieder persoon de dictaten van diens ziel volgt door de begeleiding van binnenuit hun hart te volgen, zullen zij weten wat zij moeten doen als het nodig is. Verbonden blijven met de natuur is zeer belangrijk en diverse malen per dag blootsvoets op de grond staan is behulpzaam om geaard en gebalanceerd te blijven. Zoals eerder aangegeven, is het jezelf iedere dag in water onderdompelen zeer heilzaam gedurende deze tijden. Focussen op de vreugde welke het onvergelijkbare detail in de natuur verstrekt voor hartopeningen is de sleutel. Vreugde is een staat van zijn welke verheft, inspireert en de gebeurtenissen van het verleden transcendeert.


Een ieder van jullie is een universum op zichzelf en dus een ieder van jullie kan de werkelijkheid creëren die jullie het meest wensen. In plaats van je te focussen op alles dat verkeerd is in de wereld volgens de nieuws media, focus je op wat jij wilt ervaren en zien in jouw wereld. Jullie zijn elk krachtige scheppers en in contact blijven met de aansporingen van je hart is een focus welke jullie allemaal vast moeten houden. Luister niet naar diegenen die met heftigheid op de gebeurtenissen reageren die er gebeuren en begrijp dat zij nog niet verbonden zijn binnenin hun harten, want het hart is het kompas tijdens deze veranderende tijden. Ga door iedereen bewust vanuit je hartruimte te zegenen wanneer zij in jouw gebied van beïnvloeding komen. Gezamenlijk, zoals een kracht van Licht en Liefde, creëren jullie een nieuwe manier van zijn/bestaan en doen.  
Jullie betreden een nieuw tijdperk en dit is een zeer opwindende tijd voor allen. Het is tijd om elkanders prestaties te vieren en om jullie zusters en broeders toe te juichen als zij uit hun voormalige beperkingen vandaan treden in/naar het grootsere plaatje dat zich ontvouwt. Denk eraan dat Liefde de grootste kracht in het Universum is en dat het Universum wenst om elk en iedereen op de planeet te ondersteunen. Als elk van jullie dankbaarheid geeft voor alles dat gegeven is, brengt het Universum onpartijdig meer van elk goed ding. Verbind je dan, met de ingeboren goedheid hetgeen jullie zijn en droom jullie dromen, breid jullie visie/visioen uit en durf GROOT te denken!
Tot volgende Week….
IK BEN Hilarion

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten