donderdag, augustus 21, 2014

Het Team - Pandemische Uitbraak van Angst en Haat - 21 Augustus 2014 / Peggy BlackPeggy Black en het 'Team'
Pandemische Uitbraak van Angst & Haat
Jij Bent de Oplossing, Jij Bent het Tegengif
21 Augustus 2014
Wij zijn hier, en zijn getuige van de ongelooflijke chaos en het conflict dat zich op jullie planeet voordoet. Velen zijn verzadigd met gevoelens van ontmoediging en ongeloof over de herhaalde scenario's van geweld en conflict. Wij willen jullie aanmoedigen om iedere ontmoediging van jullie af te schudden en ook ieder gevoel van hopeloosheid of machteloosheid.
Deze gevoelens voegen feitelijke toe aan de energie matrix die op jullie scherm van de werkelijkheid uitgespeeld wordt. Het is belangrijk te herinneren dat je een formidabele schepper bent, je bent een wezen van goddelijk Licht en bewustzijn. Je bent hier, zogezegd, met een opdracht om deze onjuist gekwalificeerde energieën te ondersteunen en te transformeren.
Echter, het collectieve gebied van bewustzijn is krachtig met de frequenties van angst, worsteling, haat, en misbruik van de macht. Dit collectieve gebied van energie en emotionele vibratie infecteert de gedachten van iedereen. Iedereen is inlevingsvermogend en voelt deze dichte energie. De meesten onderdrukken dit omdat zij niet weten hoe ze er mee om moeten gaan. Desalniettemin maken zij er deel van uit.
Je zou kunnen zeggen dat er een pandemische uitbraak is van de dodelijke ziekte van angst en haat. Het manifesteert zich in de acties van individuen alsook in de samenstelling van groepen die tegenover elkaar staan. Deze pandemie van angst, hulpeloosheid en misbruik van de macht wordt ononderbroken gegenereerd door de beelden die in jullie avondnieuws uitgezonden worden.
Wij nodigen je uit om voor een moment terug te treden en te erkennen wie je persoonlijk bent. Jij bent een transformator van angst, onjuist gekwalificeerde energieën en acties. Jij bent een lid van de familie van het Licht. Jij bent een goddelijk, schitterend, multidimensionaal sterrenwezen die hier op deze planeet is om alles dat levensverminderend is te verheffen en te verschuiven.
Het tegengif voor deze pandemie van angst, haat en geweld is jouw besef van wie je waarlijk bent en jouw bereidheid om een nieuwe werkelijkheid vast te houden en te verankeren. Ieder ontwaakt wezen dat doorgaat de frequenties van vergiffenis, Liefde en dankbaarheid uit te stralen in/naar de matrix en het collectieve bewustzijn biedt krachtig werk aan.
Je bent niet hulpeloos in deze werkelijkheid. Jij bent voorbij iedere maatstaf krachtig. Dus sta op en stap in die persoonlijke kracht. Begin frequenties en trillingen te genereren die levensonderhoudend zijn.

Wanneer je herkent dat je de evenementen die zich voordoen be/veroordeelt, STOP! Stel jouw gedachten en projecties, welke alleen toevoegen aan het ware ding waar je verstoord over bent, opnieuw in. Dit is een beoefende vaardigheid waartoe wij jou uitnodigen om je eigen te maken. Je kent dit; het is een kwestie van het je herinneren.
We weten dat dit is wat jullie zouden kunnen noemen, groot werk. Laat ons jullie verzekeren dat jullie die taak aankunnen of anders zouden jullie niet hier op deze planeet in deze tijd zijn.
Jullie opdracht is om de gebeurtenissen in jullie persoonlijke leven waar te nemen alsook wat er zich voordoet in het collectief en om een verheffende frequentie van jouw focus van Liefde en Licht aan te bieden in/naar het ware ding dat jou wenst te polariseren.
Denk eraan, negatieve emoties zijn verslavend net zoals jullie verwerkte suikers en andere types van drugs en gedragingen dat zijn. Het is voor jou tijd om eerlijk met jezelf te worden en te beginnen te eren wie je bent. Jij bent een goddelijk wezen dat verstrikt zit in het frequentie web van deze pandemie van angst en haat.
Het is met jouw intentie en jouw verbinding met de waarheid van wie je bent als een galactische burger dat jij je lichtfrequentie in/naar iedere situatie aan kunt bieden met de intentie om het te transformeren.
Terwijl je de gebeurtenissen observeert die op jullie televisie uitgezonden worden, denk eraan om niet te oordelen of af te keuren. Dit voegt energie toe aan de eigenlijke situatie die je wilt veranderen.
Dus begin jullie nieuws te bekijken met het besef dat je de werkelijkheid kunt verschuiven van wat er uitgezonden en gevoed wordt door de collectieve angst, oordeel en misbruik van de macht. Begin te zien of roept voort en veranker een levensonderhoudende werkelijkheid. Zie een positief resultaat zich voordoen, een wonderbaarlijke ontvouwing gebeuren. Zegen ieder individu die meer negatieve trillingen aanbiedt dan een liefdevolle frequentie. Doe je best om deze individuen te zien als de goddelijke vonk die zij zijn.
Begin de leiders van de wereld ontwakend te visualiseren en dat zij een harmonie en cocreatie van vrede en welzijn voor iedereen aanbieden. Jij bent het/jullie zijn het die dit kunnen laten gebeuren. Wanneer je hun acties oordeelt, wanneer je hun acties afkeurt, voeg je toe aan hun macht.
Stel je voor dat je tegen iedere wereldleider zou kunnen spreken in de etherische rijken, hen eraan herinnerend wie zij werkelijk zijn. Begin hun ware luister naar voren te roepen. Nodig hun goddelijke wezens van Licht uit om hun acties voor het goede te inspireren. Wanneer er een bijeenkomst is van deze wereldleiders, verzeker je ervan dat je ook goddelijke raad uitgenodigd hebt om aanwezig te zijn om de beslissingen die er gemaakt worden te begeleiden.
Ben consequent met dit werk. Raak niet ontmoedigd wanneer het lijkt dat er niets aan het veranderen is. Vertrouw ons wanneer wij zeggen dat jij en anderen die deze nieuwe werkelijkheid vasthouden het voortbrengen.
Doe een beroep op de niet-fysieke wezens van het Licht om bij deze transformatie te ondersteunen en te helpen. Doe een beroep op de legioenen van goddelijke wezens en engelen om behulpzaam te zijn in deze situaties van geweld. Het is wanneer elk mens diens kracht bezit en waarlijk in/naar die kracht stapt dat jullie werkelijkheid zal verschuiven.
Laat ons jullie verzekeren dat er steeds meer ontwaakte individuen zijn die ermee beginnen om een levensonderhoudende werkelijkheid te verankeren. Jullie aantallen zijn aan het toenemen. Een ieder voegt meer Licht toe, meer Liefde, vergiffenis en dankbaarheid aan de collectieve matrix.
Jij bent een belangrijk element voor deze ontvouwing. Sluit je aan bij dit toenemende aantal van ontwaakte bewuste wezens en begin een werkelijkheid te visualiseren die het leven ondersteunt, die het welzijn en het in ere houden van iedereen en alles ondersteund. Op wat voor manier dan ook en op wat voor niveau dan ook, begin. Iedere keer dat jij je houding of oordeel over een ander verheft, iedere keer dat je een gebed van dankbaarheid aanbiedt, iedere keer dat je de ondersteuning uitnodigt van de niet-fysieke wezens van het Licht om jou en de situatie waar jij je op gefocust hebt te helpen, maak je een belangrijk en aanzienlijk verschil.
Wij hebben alle vele manieren meegedeeld die je aan jouw ontwaakte trillingen en gedachten aan kunt bieden. Sluit je bij anderen aan, heb jouw eigen persoonlijke supportgroep van gelijkgestemde individuen die jou aanmoedigen om jouw hoogste en meest diepgaande frequentie en goddelijke kracht en verbindingen te handhaven.
Denk eraan om de beperkingen en de gevoelens van machteloosheid van je af te schudden. Deze zijn slechts een illusie die deel uitmaken van de pandemie. Jij bent de oplossing, jij bent het tegengif. Het is jouw sterke vastgehouden frequentie van Liefde, vreugde en mededogen dat een fundering voor verandering herbekrachtigd en verankert.
Wij weten dat wij jouw aandacht in beslag genomen hebben. Wij weten dat wij jouw herinnering van wie je bent en waarom je hier in deze tijd bent in beroering gebracht hebben. Wij erkennen jou moed, en jouw bereidheid om deel uit te maken van deze wonderbaarlijke evolutie van het bewustzijn. Jij wordt gezien en je wordt diep gewaardeerd. Wij zijn altijd oproepbaar voor jouw ondersteuning, net zoals alle van de oneindige wezens van Licht dat zijn, voor de genezing/het herstel van deze planeet. Deze transmissie is voltooid.
Het Team

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2013 Peggy Black All Right Reserved. You may share this message and distribute as long as nothing is changed, you credit the author and include this copyright notice and web address.  www.morningmessages.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten