dinsdag, augustus 19, 2014

Geestelijke Reizen naar Toekomstige Tijdlijnen - 19 Augustus 2014 / DL Zeta


Geestelijke Reizen naar Toekomstige Tijdlijnen
19 Augustus 2014 / DL Zeta 
Ons bewustzijn is niet beperkt aan de fysieke werkelijkheid. Lichtwerkers hebben dit gedurende enige tijd geweten en we ontdekken nog steeds nieuwe horizonten voor het verkennen van de potentiëlen van geestelijke reizen. De energieën maken het nu gemakkelijker dan ooit tevoren om de tijd en dimensies te bereizen om genezing/herstel te bewerkstelligen en ervoor te zorgen dat uitgebreide werkelijkheden meer toegankelijk voor anderen gemaakt worden.
Als sjamanen van de nieuwe tijd, zijn Lichtwerkers in staat om geestelijke reizen te ondernemen door een meditatieve trance staat te betreden en door de deuropening van de verbeeldingskracht te reizen. De informatie van deze reizen in bewustzijn heeft de kracht om de geestelijke reiziger op alle niveaus te transformeren. Soms brengen deze reizen geschenken voort welke de reiziger met de wereld deelt. Een enkelvoudig beeld gedeeld vanuit een geestelijke reis kan voor velen deuren openen.
Voorbij de Tijd en Fysiek-Gebaseerde Werkelijkheden Treden
Wij zijn in staat om geestelijke reizen te ondernemen wanneer wij voorbij de tijd en de fysiek-gebaseerde werkelijkheden treden. Terwijl we in bewustzijn aan het reizen zijn, kunnen wij de draden van visioenen en intenties aangaande de levenssporen nalopen van waar zij verwezenlijkt zijn. Wanneer deze verbinding eenmaal gemaakt is, zijn wij in staat om onze "zelven" te vragen die langszij deze levenssporen verblijven om ons de stappen te leren om hen te activeren. Door geestelijke reizen, zijn wij in staat om tijdlijnen waar te nemen en te activeren waar de zaden van onze visioenen gevoed/gekoesterd worden in de rijke grond van ons onderbewuste en door de liefde van de heldere zon van onze hoogste intentie in het bestaan worden gebracht.

De Energetische Draden van een Visioen Bereizen
Werken met de verbeeldingskracht is essentieel voor het reizen in bewustzijn. Het is via de deuropening van de verbeeldingskracht dat dromen en visioenen naar ons gedownload worden. Wanneer wij een beeld ontvangen dat ons op alle niveaus aanspoort kunnen wij er meer over leren door een meditatieve staat binnen te gaan, diep ontspannen rakend, en onze houvast op de wereld beseffend. Vanuit deze staat, kunnen wij de energetische draad van ons visioen naar de locatie in ons bewustzijn volgen waar het gerealiseerd is. Het bereizen van energetische draden is een vaardigheid die je kunt oefenen als je door jouw dagelijkse leven heengaat. Bijvoorbeeld, wanneer je in de natuur gaat wandelen kan je de essentie van uiteenlopende levensvormen oppikken. Iedere levensvorm, zij het dier, plant of mineraal, straalt een vonk uit welke een energetische handtekening bevat.
De energetische handtekening van een hibiscusbloem is anders dan die van een magnoliaboom, een steen, een vogel of een hagedis. Beoefen het voelen van de energetische stromingen binnenin alle levende dingen. Breid je besef uit om de energetische draden die van boom naar boom bogen te bespeuren. Sluit je ogen en volg de bogen in jouw geestesoog.
De Levenssporen Verkennen waar Visioenen Gerealiseerd worden
Wanneer jij je eenmaal afgestemd hebt op de frequentie van de levensvormen in je omgeving, ben je gereed om de energetische draden te volgen die jouw gedachten, overtuigingen, visioenen en wensen in werking zetten. Je bent in staat om deze draden na te sporen in/naar de toekomst om te zien waar zij je zullen brengen. Als, bijvoorbeeld, je het visioen vasthoudt om jouw intuïtieve gaven te gebruiken om anderen te helpen, vind de gouden draad van dit visioen zich uitbreiden vanuit het huidige moment in/naar de toekomst en volg het.
Sta jouw verbeeldingskracht toe om jou op een reis mee te nemen naar levenssporen waar dit visioen verwezenlijkt is. Beelden van momenten en mijlpalen zullen zich ontvouwen, glimpen aanbiedend van de werkelijkheden die langs het pad van deze draad verblijven. Wanneer je van het reizen in bewustzijn een oefening maakt, zal je ontdekken dat je in staat bent om de energetische handtekening van al jouw dromen en intenties na te lopen. Dit staat jou toe hen te verduidelijken en fijn af te stemmen voordat zij in/naar de fysieke werkelijkheid kristalliseren.
De Toekomst Zaait Zichzelf binnenin een Vroeger Moment
Soms openbaren visioenen de stappen die je zult volgen om iets nieuws te creëren. Dit zou een zielkameraad relatie kunnen zijn, een boek, een kunstwerk, of een uitvinding - de mogelijkheden zijn grenzeloos. In sommige gevallen en specifiek met creaties van grotere ingewikkeldheid en omvang, mag je talrijke bezoeken moeten brengen aan het levensspoor waar jouw visioen verwezenlijkt is om de stappen van diens creatie te leren. Dit is één voorbeeld van de toekomst die zichzelf binnenin een vroeger moment zaait. De tijd is een mentale constructie welke niet in de hogere dimensies bestaat. Al deze momenten - verleden, heden en toekomst - doen zich in één eeuwig moment tegelijkertijd voor. Wanneer we door dit venster kijken, is het gemakkelijk om te zien hoe gelijktijdige momenten tijdlijn "doorbloedingen" mogelijk maken via frequentie en resonantie.
Een Energetische Verbinding met Toekomstige Tijdlijnen Instellen
Terugkerend naar ons creatie proces, als jouw verbeeldingskracht jou een beeld van een werkelijkheid brengt waar je een unieke genezingstechniek ontwikkeld hebt, ga met dit visioen zitten en houdt het in het besef vast. Voel de energie ervan en stel jouw intentie in om de draad van dit visioen naar de locatie in het bewustzijn te volgen waar het verwezenlijkt is. Verbeeld je dat deze gouden draad zich door de tijd heen uitbreidt, in/naar de toekomst. Je mag in feite visioenen van deze werkelijkheid ontvangen of je mag het als een gevoelstaat ervaren.
Vraag je Toekomstige Zelf om de Stappen te Downloaden om jouw Visioenen te Verwezenlijken
Je kunt met je toekomstige zelf spreken - de versie van jezelf die verblijft binnenin deze tijdlijn - en vraag aan dit zelf om naar jou de stappen te downloaden die je nam om te arriveren in dit levensspoor waar jouw visioen verwezenlijkt is. Je mag beelden of in feite stappen zien of je mag eenvoudigweg gegidst worden binnenin het moment door jouw intuïtie om de beslissingen en keuzes te maken die jou naar dit levensspoor zullen brengen.
Laat wat het ook is dat er op jouw geestelijke reizen gebeurt voor jou perfect zijn. Soms is alles dat je aanvankelijk moet bereiken om een energetische verbinding vast te stellen met de locatie in het bewustzijn waar een visioen, creatie of intentie gerealiseerd is. Wanneer je eenmaal deze locatie gevonden hebt, kan je hier naar terugkeren zo vaak als je wilt, jezelf in de energieën en gevoelstaten van deze ruimte onderdompelend.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2010-2014 DL Zeta, Celestial Vision, All Rights Reserved www.celestialvision.org
These messages are intended to be shared. You are welcome to share and distribute this message with others as you feel guided to do so. Please be sure to include the author & source website link.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen