zondag, augustus 10, 2014

Eliza: Eentje Die Gediend Heeft – Deel II


Eliza: Eentje Die Gediend Heeft – Deel II
Een Kind van Twee Werelden
Burgers van het Multiversum
In mijn huidige 6D "incarnatie" als Tazjima Amariah Kumara VaCoupe, ben ik een kind van twee werelden en twee beschavingen. Mijn moeder en vader bezitten een hoge rang in beide werelden. Ik werd op Venus geboren, de thuisplaneet van mijn geascendeerde Lady Meester moeder. Op de tere leeftijd van drie jaar oud, begon ik mijn studies op de thuiswereld van mijn vader. Het Pleiadische Eiland (planeet) van Medina op het eiland van MauBene (eiland continent) en leefde op het familieterrein in de stad van Medina. Als Tazjima, samen met mijn partner, hebben wij woningen op beide planeten en leefkwartieren op De Witte Winden wanneer we dienst hebben.
Een Pleiadisch Thuis
Medina is een stad in de woestijn, ongeveer zoals het Medina gelokaliseerd in het Midden Oosten op Aarde. MauBene heeft een intens woestijn klimaat, met zomerse temperaturen opklimmend zo hoog als 180° F ( 82°C ) gedurende de dag. De nachtelijke en winterse temperatuur gemiddelden zijn ongeveer 80° ( 26,5°C ). Het kan er ook behoorlijk winderig zijn, met opwaaiend zand. Zo nu en dan, sprankelen enorme en gevaarlijke elektrische stormen door de luchten tussen de eilanden, maar dat doet zich slechts een paar weken van het "jaar" voor. De Pleiadische Eilanden staan veel dichter bij elkaar dan sommige van de planeten in ons Zonnesysteem (van Sol).
Ondanks het intense klimaat, is Medina de locatie van enige prachtige tempels, inclusief de grote Shemont, gebouwd en gesponsord door de heer van de Pleiaden, Heer Adrigon. De Siriurs hebben onlangs ook een prachtige gouden piramide tempel gebouwd, welke in grootte de Grote Piramide van Giza in de schaduw stelt, doch is kleiner dan de enorme grote Shemont. De Goddelijke aanvulling van Heer Adrigon is de heersende Shekinah in de Shemont.
Met een dergelijk extreem klimaat, werden de meeste woon onderkomens grotendeels ondergronds gebouwd, met één verdieping op grondniveau en soms drie tot vier niveaus naar beneden gaand. Het woonterrein van de VaCoupe Familie is een klein dorp op zichzelf, capabel om 200 mensen comfortabel te houden.
Rondom de begane grond verdieping, zijn daar grote muren ontworpen om de sterke winden te blokkeren die vanuit de woestijn binnenkomen. Woongebieden buitenshuis zijn ontworpen met prachtige bloemen gevulde tuinen. Grote patio's, alsook de meer rustige hoekjes die door de tuinen heen verscholen zijn. Stromende fonteinen verkoelen de droge woestijnlucht. De muren zijn gebouwd van plaatselijk steen en gips en ingewikkeld van ontwerp, hoewel ook uitermate functioneel. Maaltijden worden genomen in een grote, eenvoudig gemeubileerde gemeenschappelijke zaal. De slaapkwartieren zijn eenvoudig en Spartaans. De meubilering is eenvoudig. De Pleiadianen geloven in functie, eenvoudigheid, netheid en schoonheid en praktiseren dit in hun dagelijkse levens.  
Meer gedetailleerde omschrijvingen van de Pleiadische "Eilanden" en Medina zelf, en de Pleiadische mensen kunnen gevonden worden in de klassieke boeken geschreven door Nina Jenice, "For We Are One" en "A Pleiadian in Time" over de ET beschaving. Nina Jenice was belichaamd als een Gechristend Wezen op de Aarde en her-ascendeerde laat in de laatste eeuw. Zij was een aspect van de Goddelijke Aanvulling (of Tweeling Vlam) van Heer Adrigon, de Hoofd Commandant van de Pleiadische Sterrenvloot en eigenaar van het grote moederschip, De Witte Winden.
 

Venus - Planeet van de Liefde
Wanneer bekeken door een grote telescoop vanaf de Aarde, lijkt 3D Venus bruin te zijn, diens atmosfeer een giftig voortrollen van gas en elektrische stormen. In contrast, is de nog steeds fysieke 4D Venus een tropisch paradijs, gevuld met tuinen, wouden, bloemen, tempels, boerderijen en kleine steden. Het meeste van diens mensen functioneert op 5D, maar Venus is lang een centrum geweest voor de training van grote zielen van Licht. Het is ook een favoriete vakantieplek voor burgers vanuit vele andere sterrennaties. Diens grote witte marmeren tempels voor de Goddelijke Moeder trekken ook vele bezoekers en toegewijden aan. Onze mensen zijn zeer spiritueel en wonen dagelijks eenvoudige ochtenddiensten bij, ons gecombineerde stemmen omhoog naar de Hemel sturend via gezang en meditatie. De atmosfeer van de volledige planeet is gevuld met een voedende/koesterende, liefde-gevulde energie.
Lang geleden ascendeerde Venus in/naar het Licht en is hoofdzakelijk een 4D/5D planeet in frequentie. Velen van de leden van de leidende families zijn ook hoogst spiritueel ontwikkeld, 6D en nochtans hoger. Aldus is het met mijn familie. We hebben lang gediend onder het leiderschap van onze geliefde Sanat Kumara. Velen van ons volgden Sanat Kumara naar de Aarde nadat hij de onzelfzuchtige gelofte maakte om de planeet en diens mensen terug in/naar het Licht te brengen na de Ondergang van Lemuria en Atlantis.
Onder de richtlijn van Heer Krishna, de Heer van Sirius, initieerde Sanat Kumara het Ambt van de Christus, zodat de mensheid een brug zou hebben om over te steken om het volledige bewustzijn te herkrijgen. Zonder deze onmiddellijke "stap" of niveau van verworvenheid, zou de mensheid verloren geweest zijn in de grondeloze diepte, zo groot was de kloof tussen de mensen en de IK BEN Aanwezigheid.
Sanat Kumara had gedurende verscheidene duizenden jaren getraind om zich voor te bereiden om de Planetaire logos of Heer van de Wereld te worden van een volledige wereld, aangezien hij binnenin Zijn Hart alle zielen vast zou houden die op de planeet incarneerden. Zijn definitieve training vond plaats op Venus zelf. Andere ontwikkelde zielen hebben ook uiteenlopende ambten gehouden in de Spirituele Hiërarchie die gecreëerd was om het evolutionaire proces van deze ene kostbare wereld te ondersteunen.
Vanuit Zijn etherische toeverlaat van Shamballa, gelokaliseerd boven de Gobi Woestijn, hield Sanat Kumara het Licht en het evenwicht voor de wereld vast tot zo recentelijk als het jaar 2000 CE. Het ambt wordt nu gehouden door de Geascendeerde Lady Meester Quan Yin. Sanat Kumara incarneerde nooit fysiek op de planeet Aarde; die rol zou ondernomen worden door anderen in opeenvolgende golven van Gechristenden, die kwamen om de mensheid te dienen.
Dus de grote Broederschappen en Zusterschappen van het Licht gefundeerd op Venus werden met hun leden gevormd om te dienen als gidsende lichten en toortsdragers door de aankomende donkere nacht heen. Diegenen zouden het Licht vasthouden, om de mensen te gidsen en te onderwijzen die afgedaald waren in de etherische gestalte op de oppervlakte van de planeet, terwijl hun goddelijke aanvullingen het evenwicht behielden op Venus en andere thuisplaneten en in de vele schepen van de Galactische Federatie van het Licht die binnenin ons zonnesysteem gestationeerd zijn.
Sommige grote zielen van het Licht verplichten zich ook tot de taak van het belichamen van de Christus energieën terwijl zij in een fysiek lichaam leven. Bijvoorbeeld, Sananda Kumara stuurde diverse van zijn aspecten naar de Aarde om de weg voor te bereiden voor een voertuig dat geschikt zou zijn om deze hoge energieën vast te houden. Na een reeks van levensspannen, was Hij succesvol met het ene fysieke aspect dat wij hebben leren kennen als Yeshua bar Joshua, Jezus zoon van Joseph. Samen, hebben deze grote Heren van het Licht, Sanat en Sananda Kumara, en vele anderen niet zo goed-gekend, lang gewerkt om de huidige evolutionaire fase van de planeet Aarde te helpen.
Evenzo, hebben de velen van de Pleiadische mensen, specifiek diegenen die binnenin de ranken aan boord van de schepen van de Galactische Federatie van het Licht (GFL) dienen, lang de evolutie van de planeet Aarde gediend. Waarom dit zo zou zijn? Wel, een hoog percentage van het menselijke DNA komt van het Pleiadische genoom, aangezien de Pleiadianen één van de Moeder Rassen waren die de mensheid, aldus lang geleden, op de planeet inzaaiden. De mensen van de Aarde, Venus en de Pleiaden zijn aan elkaar verwant. En laten we niet vergeten, onze schitterende Sirische, Andromedaanse, Lyraanse, Arcturiaanse en andere sterren rassen, die ook hun aanzienlijke talenten en energie geleend hebben aan de ontwikkeling van de mensheid.  
Hopelijk, in de toekomst, zal ik in staat zijn om meer over het leven aan boord van het grote moederschip, De Witte Winden, te schrijven. Ik weet dat zij enorm groot is, uitgestrekt 4828km en zijnde 40 verdiepingen diep. Ja, het schip is bijna net zo groot als de Verenigde Staten! Het neemt een pendelvaartuig om van de ene naar de andere kant te komen. En ze loopt op kristal kracht, schone energie. Er zijn tuinen, trainingsfaciliteiten, meditatie kamers, recreatie gebieden en gebieden waar gedineerd kan worden, fundamenteel alles dat het leven in de ruimte comfortabel maakt. Onze leider, Heer Adrigon, gelooft in het gelukkig en druk houden van zijn bemanning en bezoekers.
Mijn neef, Rananda Kumara, heeft op Zijn blog iets over het leven op de schepen geschreven. Hij is momenteel in het proces van het hervermengen met zijn Hoger Zelf en het heropenen omhoog naar Zijn 5D zintuigen. Hij heeft tot uitdrukking gebracht dat Zijn huidige ervaring aan boord droomachtig geweest is, aangezien zijn Hogere Zelf hem laat zien wat zij aan het doen zijn. Rananda is geen bemanningslid, maar wordt beschouwd als een geëerde gast en dient momenteel als een raadgever die de grondbemanningsleden ondersteund. Ja, dat betekent jullie, mensen! Doe een beroep op Hem wanneer je het gevoel hebt dat je enige hulp nodig bent; Hij heeft een zeer liefdevolle Aanwezigheid!
Een Burger van het Multiversum
Ondertussen opgroeiend in mijn Vaders woning in Medina, groeide ik op met enige Sirische kinderen die, in de oude traditie van de heersende huizen, in pleeggezinnen geplaatst werden om op een andere wereld te leven. Ons huis zijnde de residentie van de Heer van de Pleiaden was ook de bestemming voor vele bezoekers op diplomatieke reizen. Ook, heb ik vele neven en nichten, broeders en zusters die in andere sterrensystemen getrouwd zijn, dus heb ik familieleden overal door de Galaxy heen verspreid zitten. Als Tazjima, heb ik banden met vele werelden, werelden van verwondering en gelukzaligheid, maar gevuld met mensen niet ongelijk aan onszelf. Op alle verlichte werelden die ik bezocht heb, heb ik een gedeelde menslievendheid waargenomen, bij de vredelievende, hardwerkende burgers van de Galaxy.
Mijn mensen, Pleiadisch en Venetiaans, zijn naar de Aarde gekomen op een missie van Vrede, om de evolutie van een jonge mensheid te helpen. Wij beschouwen onszelf als burgers van de Galaxy en het Universum (alsook van het Multiversum!) en zijn verlangend dat de Aarde (Gaia) ook haar plaats inneemt onder de sterrennaties. Slechts nu nadert de mensheid de volwassenheid, waar diens eigen mensen die het oude spirituele pad van ascentie ondergaan hebben, nu de vele ambten en functies van de Spirituele Hiërarchie van de Planeet over kunnen nemen.
Aangezien ik voor veel hiervan nieuw ben, zijn er gaten in mijn huidige kennis en besef van mijn thuiswerelden en van de achtergrond van mijn eigen Hogere Zelf, maar ik ben ertoe gekomen te begrijpen dat als wij ons ontwikkelen in spirituele verworvenheid, wij aldus aan wijsheid winnen. En terwijl mijn 5D zintuigen online komen zal ik in staat zijn om meer te communiceren van wat ik daar ervaar.
Wijsheid omvat bovenal kennis van zelf. Iedere wijze leraar zal je vertellen dat je eerst moet leren over al jouw zwakheden, donkere en lichte zijden, jouw zelfoordeel, jouw emoties en jouw gedachten. Door deze kennis toe te passen op wat je rondom jou heen ziet, begin je te begrijpen dat de mensen onderling verbonden zijn. Terwijl je in liefde van Zelf groeit, groeit jouw concept van Zelf dienovereenkomstig. Ik ben nog steeds in het groeiproces en houd een open geest en hart. En zelfs terwijl ik dit verhaal schrijf, leer ik nieuwe dingen.
Er zijn vele verhalen over hoe Sanat Kumara de Heer van de Aarde of Planetaire Logos werd. Eén die ik recentelijk las is, "Het verhaal van Sanat Kumara: Het Trainen van een Planetaire Logos", gedicteerd door Vywamus (Hogere Zelf van Sanat Kumara) en gechanneld door Janet McClure. Dit verhaal biedt een andere versie aan dan iets van wat hierboven gepresenteerd werd.
Begrijp dat onze fysieke geesten nog niet capabel zijn van het begrijpen van de vele lagen en dimensies van het bestaan. Er kan meer dan één verhaal en één betekenis zijn aan alles dat jou omringt. Dit kan het lagere verstand verstomd doen staan, maar een dergelijke paradox is werkelijkheid in de meer vloeibare hogere dimensies. Sta jullie zelf toe om meer te leren en te absorberen door een open geest te behouden en het hart te openen. En check altijd binnenin of het materiaal met je "resoneert" op jouw huidige frequentie niveau. Terwijl je in frequentie stijgt, zal jouw begrip uitbreiden en zal je in staat zijn om gemakkelijker toegang te krijgen tot jouw eigen innerlijke wijsheid. Deze verklaring omvat ook jullie trouwe schrijfster.
Mijn zegeningen gaan voort naar allen die op deze "pagina's" arriveren.
Namaste.
IK BEN Tazjima Amariah Kumara
Het verhaal gaat verder met Deel 3: Vroegere Levens

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright 2012 – 2014 © by Elizabeth Ayres Escher. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered from its written form, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://bluedragonjournal.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten