vrijdag, augustus 08, 2014

Djwhal Khul - Vreedzame Houdingen - 7 Augustus 2014Djwhal Khul
"Vreedzame Houdingen"
7 Augustus 2014 / Terri Newlon

Djwhal Khul hier. Tashi Delek.
Prima. Deze week wil ik praten over "Vreedzame Houdingen", hoe letterlijk in het fysieke lichaam te zijn, een specifieke houding vasthoudend welke vrede-gevuld is.
Dus één van de eerste dingen om te beoefenen is om de Chi stromende te houden en dat te doen is door zeer eenvoudig geen enkele van de ledematen te kruisen. Dus je kruist de benen niet, zelf niet bij de enkels, of slaat de armen over elkaar. Wat je in plaats daarvan kunt doen is de handen beetpakken maar laat hen zeer, zeer ontspannen of je kunt de vingertoppen nauwelijks aangeraakt hebben met jouw handen een klein beetje gebogen. En wederom, ontspannen, geen gespannen spieren in de handen. Je kunt jouw voeten naast elkaar zetten, misschien slechts de grote tenen naast elkaar rustend of de hielen naast elkaar rustend en wederom geen spanning in de benen of de voeten vasthoudend terwijl je dat aldus doet. Dus je spieren ontspannen houden is een volgende sleutel hier.
Terwijl je staat of loopt, wil jij je schouders omlaag laten hangen, ontspannen, niet opgetrokken. Je wilt je ellebogen, nogmaals, ontspannen, niet gekromd en de handen open, de vuisten niet samenballen of zoiets terwijl je loopt.

Dus de handen open met de palmen richting het lichaam. Dus als je jouw palmen voorwaarts of achterwaarts wilt laten wijzen. Deze geven aan … wel voorwaarts geeft aan dat jouw geest in de toekomst is en achterwaarts geeft aan dat jouw geest in het verleden is. Dus de palmen, de armen recht en comfortabel omlaag langs de zijden en beweeg op een stromende manier.
Je wilt een zoveel mogelijk vloeibare stroming voor het lichaam hebben en als je te maken hebt met een kwetsuur of enige pijn in het lichaam, wederom, probeer om het te ontspannen. Probeer om daar geen spanning vast te houden. Haal er gewoon doorheen adem en laat alles los of laat gaan.
En als laatste maar niet het minste, om jullie te herinneren aan het tapping, gebruik makend van TFT of EFT of zelfs sneller EFT: gewoon manieren om geblokkeerde Chi uit het lichaam vandaan te krijgen. Dus een vreedzame houding is een ontspannen staat van zijn.
Prima Dierbaren, zoals altijd, dank je wel en mijn liefde naar jullie.
Djwhal Khul 

Gechanneled door Rev. Terri Newlon
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen