zaterdag, augustus 02, 2014

De Ziel Synchroniseren met Verleden en Toekomstige Zelven - 2 Augustus 2014 / DL Zeta


De Ziel Synchroniseren met Verleden en Toekomstige Zelven
2 Augustus 2014 / DL Zeta
Wanneer je een toereikend niveau van ontwaking bereikt ben je in staat om contact te maken met andere zelven die tegelijkertijd in/op andere locaties in tijd en ruimte bestaan. Dit is mogelijk omdat je een veelzijdige ziel bent die meervoudige aspecten voort stuurt om de pijn van de afscheiding en de vreugde van de eenheid op het aardse vlak te ervaren. Deze aspecten bestaan in uiteenlopende tijdkaders en bestaan uit waar wij aan denken als zowel verleden als toekomstige zelven.
Jouw toekomstige zelven bestaan op de kaart van jouw bewustzijn in locaties die je nog niet ervaren hebt. De ordening en locatie van jouw huidige-moment zelf op deze kaart is vastgesteld door jouw nabijheid tot de energieën van ontwaking. De nabijheid staat jou toe om een grotere graad van "ander leven" herinneringen te behouden. Zelven die minder "ander leven" herinneringsbesef vasthouden worden over het algemeen beschouwd als toekomstige levens zelven.
Jouw Ontwaakte Zelven vergemakkelijken het Genezen van andere Zelven
Deel van het ontwakingsproces omvat het vergemakkelijken van de genezing van andere zelven. Het besef van andere zelven is een belangrijk onderdeel van het betreden van het meesterschap bewustzijn. Als een meester zelf andere zelven helpt met de genezing en het betreden van diepere niveaus van ontwaking, wordt het krachtiger ontwaakt, in effect dienend als het hogere of coördinerende zelf voor andere geïncarneerde zielen van jouw ziel door de tijd heen.

Her/Erkenning en Besef van andere Zelven leidt naar Ziel Synchroniciteit
Wanneer je de resonantie met jouw toekomstige zelf binnengaat, sluit dit zelf diens Licht bij dat van jou aan en begint telepathische communicaties. Op ongeveer dezelfde manier, ben jij in staat om terug te reizen naar jouw meest ontwaakte verleden zelf en maak je deze verbinding, en zo verder.
Dit synchroniseren kan niet plaatsvinden totdat de huidige focus van zelf van een incarnatie de her/erkenning en het besef van andere zelven bezit. Jouw gefocuste zelf verandert door de uiteenlopende fases van een gegeven levensspanne heen. Het gefocuste zelf is verwant aan het ego, het deel van jouw bewuste geest welke momenteel de leiding heeft over het navigeren van de fysieke werkelijkheid. Wanneer jouw gefocuste zelf het idee omhelst dat de fysieke werkelijkheid het best genavigeerd wordt in gemeenschap met jouw ziel en hogere zelf, ben je gereed om het proces te beginnen van het verenigen van jouw verleden en toekomstige zelven. De energetische invloeden van recente jaren hebben een ongeëvenaard niveau van spirituele groei bevorderd, en dat te delen heeft vele gefocuste zelven naar het punt van ontwaking gebracht met betrekking tot verleden en toekomstige incarnaties.
Jouw Toekomstige Zelf is een Wijze en Zorgzame Mentor
Wanneer jouw gefocuste zelf verzekerd is dat het contact met jouw toekomstige zelf diens taak van het navigeren van het aardse vlak gemakkelijker zal maken, bezit het geen weerstand aangaande de doorgaande verbinding met jouw toekomstige zelf, in feite, zal het waarschijnlijk komen om te reageren op jouw toekomstige zelf als een wijze en zorgzame mentor die in staat is om een aanzienlijk uitgebreid inzicht van het landschap te verstrekken dat je momenteel navigeert.
Contact met jouw toekomstige zelf kan tijdens de meditatie plaatsvinden, of ieder tijdstip waarop jij je geest stilt en jouw volledige focus naar de hoogste frequentie brengt waar je toegang tot kunt verkrijgen. Vanaf dit punt van stille focus kan je uitreiken met de intentie om contact te maken. Wanneer je eenmaal verbonden bent, kan je jouw toekomstige zelf om begeleiding en hulp vragen met de kwesties waar je mee aan het werk bent. Omdat ziel synchronisatie jouw in een uitgebreide en veranderde staat plaatst, mag je het behulpzaam vinden om je voor te bereiden met bevorderende vragen over jouw huidige situatie. Jouw toekomstige zelf zal jouw vragen gewaarworden en begeleiding en informatie naar jouw downloaden.  
Jouw Toekomstige Zelf is toegewijd aan jouw Zelf-realisatie
Jouw toekomstige zelf is net zo geïnvesteerd in deze verbinding als jij dat bent, want jullie groei en besef is één en dezelfde. Hoewel jullie verschillende tijdkaders en werkelijkheden ervaren, is dit zelf net zo toegewijd aan zelf-realisatie als jij dat bent. Jouw toekomstige zelf is net zo aandachtig op het uitdragen van de wensen van jullie ziel als jij dat bent. Dit is een krachtige, liefdevolle verbinding welke de kracht bezit om jou en alle niveaus te genezen en om jou te helpen bij het maken van keuzes die jou toestaan om betekenisvolle en verheffende werkelijkheden te magnetiseren.
Synchroniseren met jouw toekomstige zelf staat jouw Licht toe om helderder te stralen. Het breidt jouw bewustzijn uit en helpt bij de groei van jouw gebied van potentiëlen. Dit synchroniseren brengt zowel jou als jouw toekomstige zelf in/naar een grotere resonantie met jullie hogere zelf. Het brengt jullie in/naar een grotere gemeenschap met jullie ziel en staat jullie toe om de onvoorwaardelijke liefde, de hogere informatie en genezing voort te brengen dat in de wereld zeer nodig is.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2010-2014 DL Zeta, Celestial Vision, All Rights Reserved www.celestialvision.org
These messages are intended to be shared. You are welcome to share and distribute this message with others as you feel guided to do so. Please be sure to include the author & source website link.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen