zaterdag, augustus 30, 2014

De Mensheid Verrijst - 30 Augustus 2014 / Jamye Price


De Wekelijkse Licht Explosie
"De Mensheid Verrijst"
30 Augustus 2014 / Jamye Price
Met de zonnewende van december 2012 versterkten jullie een Licht initiatie welke de stroom van de Tijd in jullie ervaring veranderde. Deze wending van de Tijdklok gebeurde in feite daarvoor door jullie intentie, maar het was toen jullie intentie en de kosmische klok elkaar ontmoeten om de volgende stap samen te nemen. Met de zonnewende van december 2013, hadden jullie een jaar doorgebracht van het herijken van jullie energie gebied met veel loslating van disharmonie en de activering van jullie ingeboren Goddelijkheid in/naar het Aardse vlak. Wij vertelden jullie dat in deze tijd (december 2013) vanwege jullie moed om de hoop van de opkomende mensheid op jullie schouders te dragen, het evenwicht van duister/licht (angst/Liefde) kantelde naar Liefde. De ongeziene wereld reageert eerst en dan schakelt in-form-atie over in/naar de vorm. Dit zal doorgaan, maar jullie hebben in jullie Ascentie een keerpunt bereikt aangaande beide van deze veelbelovende markeringen. Hier, dan, is een volgende. Jullie dapperheid om door te gaan met het verfijnen van jullie trilling, jullie focus, jullie wereld heeft geresulteerd in een volgend markeringspunt. Wat is een markeringspunt, anders dan louter een platform van opgemerkte groei. Jullie groei gaat nog steeds door, jullie Ascentie gaat nog steeds door en verandering gaat nog steeds door. Nochtans is er een verschil.

Jullie, jullie individueel, zijn bezig om naar een ander niveau van jullie ingeboren kracht te komen. Jullie hebben zoveel geleerd over de kracht van jullie focus, de kracht van jullie Liefde, de kracht van jullie vergiffenis, en wederom, de kracht van jullie focus. Dit creëert een eenheid welke groter is dan waarheid voorbij wat gezien wordt met jullie fysieke zintuigen en ervaringen. Jullie raken minder verdeeld en meer Goddelijk, de gratie/genade van Liefde manifesteert zich in uiteenlopende vormen. Het is door jullie Vrije Wil keuze om te veranderen, dat jullie de moed gecultiveerd hebben om te Ascenderen, te Verrijzen en de mensheid op te tillen met jullie Liefde. Het is geen pad van voltooiing, het is een pad van voortzetting. Open jullie hart en geest om jullie intrinsieke kracht te ontvangen en gebruik het om jullie eigen leven te verheffen en om het potentieel in alle anderen te verhogen. Het is een gewin van schaamte los te laten, je verhoogt jouw diepgewortelde Liefde en de Liefde binnenin alle anderen. Het is hoe de zachtmoedigen de Aarde erven. Zachtmoedig betekent niet ondermaats, het betekend niet bovenmaats. De zachtmoedigen controleren de details van anderen niet, zij ondersteunen de bekrachtiging van Liefde. Dat verheft jullie en anderen. Dat is ware Kracht.
Terwijl wij zitten om "De Mensheid Verrijst" voort te branden, waarderen wij de Ascentie van onze Liefde terwijl wij onszelf en de mensheid verheffen. Wij begrijpen onze kracht op een nieuw niveau van verbinding en creatie terwijl wij onze Liefde focussen op het verbeteren van het leven in plaats van het leven ondermaats te houden met het denigreren van schaamte. Wij openen onze harten voor wonderen die nog verbeeld moeten worden terwijl we de kracht begrijpen om onze Liefde in/naar de gemanifesteerde vorm te focussen. Wij zijn de wegwijzers, van de kracht om te vergeven, nieuw paden te forceren en de groei van Liefde op Aarde aan te moedigen. Wij veranderen de wereld, één krachtige keuze voor Liefde per keer.
Explodeer het voort!

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright: © 2005-2014 Jamye Price, www.CrystallineSoulHealing.com All Rights Reserved. You are free to share this work for non-commercial use in complete and unedited form with this copyright information displayed in its entirety.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten