donderdag, augustus 21, 2014

De Hemelse Witte Wezens - De Genezende Kracht van de Ontbinding van Zelf-Afwijzing - 19 Augustus 2014


De Hemelse Witte Wezens
De Genezende Kracht van de Ontbinding van Zelf-Afwijzing
19 Augustus 2014 / Natalie Glasson
Veel van wat er op de Aarde gezien kan worden binnenin de acties, reacties, perspectieven en projecties van de mensheid, is een algemene trilling, gevoel en acceptatie van afwijzing. Een dergelijke energie schijnt een krachtig houvast op de mensheid te hebben, integrerend in/naar hun energieën om bijna een vanzelfsprekend aspect en uitdrukking van hun wezens te worden. Als jullie bedoeld waren om afwijzing binnenin jullie werkelijkheid en de wereld na te streven mogen jullie opmerken dat het in talrijke vormen, diversiteiten en manifestaties verschijnt. Jullie mogen zelfs beseffen dat veel van de pijn en het lijden op de Aarde en tussen de mensen veroorzaakt wordt door de één of andere vorm van afwijzing. Vaak mag een persoon die afwijzing ervaren heeft pijn en lijden jegens zichzelf en anderen veroorzaken, aldus het idee, het begrip en zelfs het bewijs van afwijzing creërend. Sommige mensen mogen zelf geen ervaring met afwijzing hebben maar kiezen om anderen af te wijzen wat verschuldigd is aan de angst voor het onbekende. Er zijn aldus veel verschillende vormen en manieren waarop de mensheid op de Aarde vanuit afwijzing kan handelen; vele oorlogen, argumenten, onenigheden beginnen met of ontwikkelen zich in/naar afwijzing.
Neem alsjeblieft een moment om te kijken naar bepaalde problematische omstandigheden in de wereld om te zien of je de aanwezigheid of de controle van afwijzing kunt zien. Terwijl afwijzing fysieke en mentale manifestaties aan kan nemen, tussen individuen, groepen en zelfs landen, is de grootste afwijzing die velen op de Aarde ervaren de afwijzing van Liefde. Of een persoon nu wel of niet schade en pijn veroorzaakt of het leven als een slachtoffer ervaart zij wijzen Liefde af, de Liefde van de Schepper, de Liefde die binnenin ieder persoon aanwezig is, zelfs binnenin de lucht die jullie in- en uitademen. Liefde is dus aanwezig binnenin het leven en de mensheid op de Aarde; het is verwant aan een groot neonteken dat voortdurend recht voor je ogen flitst.
Als Liefde dus op de Aarde aanwezig is, bestaand binnenin alles en iedereen, waarom wordt het aldus niet volledig door iedereen ervaren? Dit is omdat velen de energie van afwijzing kiezen in plaats van de energie van Liefde of ontkenning in plaats van acceptatie en vervulling. De energie van afwijzing voedt alle negatieve gedachten en overtuigingen die eerder door je zelf, anderen rondom jou heen en diegenen die voor jou op de Aarde bestonden gecreëerd werden. Liefde voedt de ziel, het ontwaakt jou voor nieuwe mogelijkheden en kansen aldus jouw barrières van beperkingen uitbreidend om jezelf en de Aarde vollediger, eeuwig ondersteund, te verkennen. De energie van afwijzing staat jou toe om binnenin jouw huidige milieu vrij van verandering te blijven, aldus het onbekende niet onderzocht hoeft te worden en wat voor overtuigingen dan ook van verdienend te zijn van pijn en lijden gehandhaafd kunnen worden.

Als een klein dier, een kind of zelfs jij zelf misbruikt is zou je dan zeggen dat er een overtuiging of afwijzing binnenin jou aanwezig is aldus deze situatie creërend, of zou je geloven dat het gewoon een slechte timing was? Als jij of ieder ander persoon zichzelf openstelt om misbruikt te worden of het lijden op wat voor manier dan ook te ervaren, is er binnenin een wens of een overtuiging, of het nu onbewust is of niet, van de aanwezigheid van afwijzing. In waarheid is het de afwijzing van Liefde, de Liefde welke binnenin alle mensen en dingen, zelfs de lucht, bestaat. Veel mensen hebben de energie van afwijzing geaccepteerd, merendeels door een ervaring waar zij zich afgewezen voelden en daarom de noodzaak voelden om anderen of zichzelf aan hetzelfde lijden en dezelfde pijn te onderwerpen. De energie en trilling van afwijzing werd ook geleidelijk samengevoegd met het bewustzijn van de mensheid om te handelen als een controlerend apparaat door diegenen die wensen om de evolutie van de mensheid te begrenzen, specifiek op een spiritueel en intuïtief niveau.
De Afwijzing van Liefde is de afwijzing van de Schepper, het Universum, het Goddelijke, jouw natuurlijke bekwaamheid om jouw behoeftes en wensen te manifesteren en meer belangrijk, is het om jezelf af te wijzen zoals jij en zoals jouw opperste goddelijke Zelf die immens krachtig en wijs is nu zijn. Zelf-afwijzing is een gewoonte welke velen op de Aarde geadopteerd hebben, het is verwant aan een alles-omvatttende, kreupel makende ziekte welke al het leven en de hoop uit jouw ziel onttrekt. Het is nu tijd om de gewoonte en de ziekte van zelf-afwijzing te ontbinden, uit te wissen en te stoppen om jezelf te bevrijden, te veroorloven en toe te staan de overvloedige Liefde te ervaren die binnenin en rondom jou heen eeuwig aanwezig is. Liefde is de natuurlijke gewoonte van de mensheid, dit is waarom de mensheid nastreeft om van elkaar te houden. Liefde roept de Ziel naar voren, Liefde geneest je lichaam, Liefde ontbindt negativiteit, pijn en lijden, Liefde creëert alles dat je nodig bent en dat je wenst. Als je momenteel niet gelukkig bent in jouw werkelijkheid is het zeer waarschijnlijk dat je een aspect van jezelf afwijst of een aspect van jezelf de ervaring van opperste Liefde ontkent. Een eenvoudige overtuiging dat je onwaardig bent is voldoende om ervaringen te creëren waar je afwijzing manifesteert zoals problemen in je leven, of dat je ervaart dat een ander jou op de één of andere manier afwijst. Afwijzing kan in overtuigingen en perspectieven die je in jouw werkelijkheid als zijnde waarheid uitspreekt verborgen zijn. Hoewel afwijzing aanwezig voelt op de Aarde is het een illusie welke een gewoonte geworden is.  
In waarheid is er alleen zelf-afwijzing, de afwijzing van anderen bestaat welzeker maar het is jouw eigen creatie, jouw wereld wordt gecreëerd door alles dat je ervaart en binnenin jou creëert, dus alle ervaringen van de afwijzing van Liefde zijn een afwijzing van zelf. Er mogen vele redenen zijn waarom je zou kunnen wensen om jezelf af te wijzen, maar geen van deze redenen zijn goed genoeg of echt. Het wordt vaak gezegd dat wanneer aspecten van de Schepper zielgroepen en zielen werden die weggingen van de hoofdbron van de Schepper om als de Schepper te ervaren, werd er een gevoel van afscheiding en afwijzing ervaren door de zielgroepen en zielen. Zou jij je voor kunnen stellen dat de Schepper jou ooit af zou kunnen wijzen of op wat voor manier dan ook afgescheiden van jou is? De Schepper, de Bron, de Goddelijkheid of wat voor label dan ook dat je wenst te gebruiken zou jou eenvoudig in opperste Liefde omhelzen, dergelijke gevoelens van afwijzing en afscheiding wanneer Liefde aanwezig is kunnen niet zijn. Vele zielen voelen zich misschien nu of in het verleden door de Schepper afgewezen, het is belangrijk te weten dat de Schepper jou/jullie nooit afgewezen heeft en dat nooit zal doen, het is een onmogelijkheid. De waarheid is, dat jij als die ziel begonnen zou kunnen zijn om jezelf af te wijzen, of dat je misschien als een persoonlijkheid jouw huidige gevoelens van afwijzing projecteert naar/op jouw ziel gelovend dat het hetzelfde moet voelen. Zelf-afwijzing is nu vereist om in jouw huidige moment ontbonden te worden, zodat het toe kan staan voor verdere manifestaties en ervaringen van het Tijdperk van Liefde.
Het Tijdperk van Liefde op de Aarde gaat over het ervaren van Liefde op een fysiek niveau in alle gebieden van jullie werkelijkheid, het gaat ook over het opruimen van perspectieven die jullie zelf-liefde belemmeren terwijl jullie bestaan en jullie je verheugen in de al aanwezige Liefde. Dit betekent eenvoudig om Liefde niet uit het oog te verliezen terwijl je dat zoekt wat Liefde voor jou blokkeert en je bij jezelf gewaar zult worden gehecht te zijn in het afwijzen van jezelf terwijl je gelooft dat je Liefde nastreeft. Het Tijdperk van Liefde staat jullie toe om Liefde te ervaren, het geeft jullie toestemming om vanuit de ruimte van Liefde binnenin jullie wezen te creëren, dus zullen er tijden zijn dat er van jullie vereist wordt om dat te her/erkennen wat jullie expressie van Liefde voor jullie zelf en anderen blokkeert, dit kan bereikt worden vanuit een plaats van liefdevolle vergiffenis in plaats van een oneigenlijk gebruik van oordeel.
Het is onze wens dat jullie één dag wijden aan het her/erkennen en het je bewust zijn van wat voor gewoonten of zelf-afwijzing dan ook die jullie mogen bekrachtigen. Zelf-afwijzing zou gezien kunnen worden als negatieve gedachten of commentaren over jezelf, niet bereid te geloven dat je waardig van iets bent, een deel van jezelf of het leven voor anderen verbergen, de intuïtie niet met jouw wezen volgen, niet wensen om jouw ideeën aan anderen te demonstreren enzovoorts. Terwijl jouw besef van hoe jij jezelf afwijst behulpzaam is, is het meer waardevol om te begrijpen waar de afwijzing uit vandaan stroomt. Wat voor energie, patronen of bewustzijn heeft het? De manieren waarop jij jezelf afwijst zijn eenvoudig een uitkomst of manifestatie van een energie welke gelabeld kan worden als afwijzing, pijn, lijden, rancune of ruimte dat in behoefte voor genezing binnenin jou is. Door de waarneming van de manifestaties van jouw zelf-afwijzing sta jij jezelf toe om in/naar een ruimte van begrip te verhuizen, de kern van de energie, dan kan je een energie voelen en erkennen die je gedurende enige tijd met je meegedragen mag hebben en aldus nu gereed is om volledig losgelaten en genezen te worden jou toestaand om de ervaring van Liefde van de Schepper wederom te ervaren. Sta jezelf voor slechts één dag toe om jezelf vrij van oordeel te observeren, aan het einde van de dag mag je een dieper begrip hebben van jouw zelf-afwijzing. Of je dat nu wel of niet hebt verkregen, op de tweede dag wensen wij voor jou om een affirmatie te affirmeren.
"Alle vormen van Zelf-afwijzing wis ik uit en ontbind ik, Ik houd van mezelf en ik accepteer mezelf."
Affirmeer deze affirmatie de gehele dag, specifiek iedere keer dat je bij jezelf opmerkt zelf-afwijzing te ervaren. Je mag zelfs wensen om de affirmatie te richten op de energie van afwijzing binnenin jou, welke je de vorige dag verkend hebt. Ga door met deze affirmatie te affirmeren totdat je bewijs in jouw werkelijkheid hebt dat jij jezelf niet langer meer afwijst en van jezelf houdt, met de gewoonte en de overtuiging dat je bereid bent om de Liefde en ondersteuning van de Schepper te accepteren.
Wij delen onze communicatie met diepe Liefde en respect met jullie als een gereedschap om jullie zelf te helpen bij het creëren van Liefde en vrede op de Aarde en binnenin jullie werkelijkheid, aldus de gehele mensheid beïnvloedend door jullie eenvoudige aanwezigheid en focus.
Het grootste gereedschap is ACCEPTATIE met een open en liefdevol hart.
Wij houden onvoorwaardelijke en eeuwig van jullie,
De Hemelse Witte Wezens

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Natalie Glasson © - Website : www.omna.org

Geen opmerkingen:

Een reactie posten