zaterdag, augustus 30, 2014

De Dertien Kristal Bewakers van het Nieuwe Aarde Frequentie Portaal van 528mhz - 29.08.2014


De Dertien Kristal Bewakers van het Nieuwe Aarde Frequentie Portaal van 528mhz
29 Augustus 2014 / Karen Dover
"Geliefden wij zijn de "Dertien" en wij komen naar voren in deze tijd om onze energieën aan jullie te introduceren zodat jullie je verder mogen herinneren waarom jullie in/naar dit, jullie menselijke vorm op dit moment, geïncarneerd zijn. Voor velen van jullie heeft het uit de duisternis en de mist van het "geheugen" vandaan te lopen een eeuwigheid geleken en toch staan jullie hier op de ware drempel van gelegenheid, gereed om volledig de frequentie van de Nieuwe Aarde werkelijkheid te omhelzen en dat jullie naar deze planeet gekomen zijn om door, rondom en binnenin jullie menselijke structuur geboren te worden.
Begrijp dat jullie het centrum van jullie UNIVERSUM zijn en dat jullie hier zijn om dat geboren te laten worden wat ALLEEN JULLIE geboren kunnen laten worden, want ALLEN ZIJN ÉÉN en ALLES IS GEWOON en jullie zijn een onontbeerlijk deel van ALLES. Diegenen die gereed zijn om de droom van de Hemel op Aarde geboren te laten worden worden nu naar HUIS geroepen, dit zal erop toezien dat velen van jullie persoonlijk met ons samenwerken, wij staan in voorbereiding van de terugkeer van jullie heelheid en jullie ZIEL geheugen en wij sturen jullie veel Liefde en vele zegeningen in deze tijd.
De weg is voorbereid, ALLEN staan ter ondersteuning want ALLES IS GEWOON. Het menselijke ras verhuist nu in/naar diens positie met het oog op het feit dat zij nu mogen beginnen zich uit te lijnen met de evolutie van hun soort, niet langer beknot wat betreft de diepe indamming welke binnenin hen geplaatst was. Dit zal erop toezien dat een nieuwe "versie" van het menselijke wezen zich ontvouwd en JULLIE maken deel uit van deze ontvouwing.

Wij plaatsen de volgende codering binnenin jullie cellulaire structuur om jullie in deze tijd te helpen:
CYAAN
MAGENTA
PLATINUM 
ALUMINIUM
22 33 44
333 333 333
1111111111111
Wij plaatsen de GOUDEN ANKH welke het symbool van het eeuwige leven is binnenin de ZONNEVLECHT en wij plaatsen het ONEINDIGHEIDS SYMBOOL in elke van de zeven hoofdchakra's van jullie menselijke voertuig. Wij doen een beroep, dwars door de GALAXY heen, op diegenen die nu gereed zijn om het portaal te betreden en om de noodzakelijke stappen te nemen om zich volledig met ALLES uit te lijnen aangezien WAARHEID zich nu volledig verankert op de Planeet Aarde en binnenin de cellulaire structuur van de menselijke voertuigen waar jullie in geïncarneerd zijn.
Wij zijn de "Dertien" en wij verwelkomen jullie in WAARHEID THUIS.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/ 
(c) Karen Dover, all rights reserved
Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and this article remains intact and in its original format which is written. NO permission is given to change the format and this article must remain FREE to access at all times.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen