zaterdag, augustus 02, 2014

De Arcturianen - Jouw Bewustzijn Uitbreiden - Deel 2 - 28 Juli 2014


De Arcturianen
Jouw Bewustzijn Uitbreiden - Deel 2
28 Juli 2014 / Paul Marwood
“Groeten lieve Paul wij zijn de Arcturianen,
Wij gaan verder met onze discussie over het uitbreiden van jullie bewustzijn, voor diegenen van jullie die onze eerste channeling lazen of ernaar luisterden, hetgeen dit kanaal diverse weken geleden postte, moedigen wij jullie aan om enige tijd vrij te nemen van jullie drukke dagen, en eenvoudig te gaan zitten en te zijn in de natuur. Er is een kalmerende vreedzame energie die je omringt terwijl je in de natuur bent. Het is goed voor de Ziel, genezend voor het menselijke lichaam, en het staat jullie toe om vrije tijd te nemen van jullie drukke dag om gewoon te ontspannen en te ZIJN.
In de voorafgaande channeling moedigden wij jullie aan om te beginnen je te verbinden met meer van wat er rondom jullie heen is en wij zullen daar een klein beetje meer over vertellen in deze boodschap, want een deel van het doel dat jullie je bewustzijn uitbreiden is om jullie toe te staan te bespeuren, te voelen, te verbinden met, en het zelf-besef dat er zoveel meer rondom jullie heen is dan slechts jullie fysieke lichaam, en een stoel, en een tafel, en wat het ook maar is dat er in jullie onmiddellijke fysieke omgevingen aanwezig is.
Wij willen jullie aanmoedigen om te beginnen in/naar dit rijk van gevoel te verhuizen en als jullie dit rijk beginnen te onderzoeken, beginnen jullie plotseling dingen te bespeuren en te voelen die je mogelijk nog nooit eerder bespeurd of gevoeld hebt, en je vraagt jezelf af, "Wat is dit, wat bespeur ik, wat voel ik? Ik weet het niet zeker maar het is een klein beetje anders tot wat ik normaal gewend ben."
Wij moedigen jullie aan om je met deze gevoelens te verbinden en te onderzoeken wat jullie voelen. Wij moedigen jullie aan om enige tijd vrij te nemen en die tijd in de natuur door te brengen, het is het beste als je in een rustige ruimte in de natuur bent, ergens waar je comfortabel alleen kunt zijn en gewoon waar kunt nemen en voelen en bespeuren. Als je veel hebt dat er rondom jou heen gebeurt, kan het je afleiden van het je meer afstemmen op de meer subtiele gevoelens.

Op dit ogenblik moedigen wij jou aan om een stille ruimte te vinden en in die stille ruimte, sta jouw concentratie toe om gewoon omlaag te gaan in/naar waar jouw fysieke hart is, waar je hartchakra is, en sta die intuïtie binnenin jou toe om jou naar een heilige ruimte binnenin het hart te gidsen. Een ruimte waar geen oordeel is, waar geen ego is, daar is slechts deze prachtige liefdevolle vreedzaamheid, en het is oké als je dit niet de eerste, tweede, derde, vierde of vijfde keer vindt, vertrouw gewoon, breng jouw aandacht omlaag naar jouw hart en stem je daar gewoon op af en sta jezelf toe om geleid te worden in/naar die rustige vreedzame liefdevolle ruimte.
Als je in/naar die ruimte gaat, voel de stille gecentreerdheid binnenin, begin te voelen en af te stemmen op dit prachtige gevoel van Liefde. Het is een gevoel van liefde dat een zuiverder kwaliteit tot zich heeft, het is een Liefde welke niet gekleurd is, niet gemakkelijk verloren of afgeleid raakt, het is iets dat zo zuiver is, aangezien het uitstijgt boven al het andere. Begrijp alsjeblieft dat wij het slechts eenvoudig omschrijven op een manier door de gelimiteerde vorm van woorden om jullie toe te staan het gevoel van deze Liefde te bevatten, want het is veel meer dan de manier waarop wij het omschrijven.
Stem je af op dit prachtige gevoel en wanneer je eenmaal in deze ruimte gegaan bent rust dan gewoon, BEN gewoon in die ruimte, verken en voel dit gevoel van Liefde, dit gevoel van rust. Als jouw gedachten in het plaatje komen en jou aan iets herinneren dat je moet doen tijdens jouw dag, laat deze gedachten gewoon zachtjes los en breng jouw aandacht terug in/naar deze prachtige liefdevolle heilige ruimte binnenin jouw hart.
Het kan zijn dat er dingen rondom jou heen gebeuren, maar zij gebeuren eenvoudig rondom jou heen en je blijft onaangedaan in deze prachtige stille ruimte. Je mag je zelfs bewust van hen zijn maar je blijft nog steeds in deze prachtige stille ruimte.
Raak NOOIT misnoegd of oordelend over jezelf, als jij één van deze mensen bent die het moeilijk vinden om te mediteren omdat hun geest zeer druk is. Nogmaals ben niet oordelend of misnoegd met jezelf, verbind je eenvoudig binnenin en geniet van deze momenten die je hebt en deelt met deze prachtige ruimte. De ruimte van jouw Ziel, jouw Hogere Zelf, jouw Essentie, zelfs als het kortdurend is. Als je dit vaker doet, zal je gewaarworden dat deze kortdurende momenten steeds langer worden, en voordat je het weet ben je in staat om een aanzienlijke tijd in deze prachtige heilige ruimte van jouw hart door te brengen.
Heb plezier met het spelen hier mee en geniet ervan, omdat dat is waar het leven helemaal over gaat, plezier en genieten.
Wij houden van jullie allemaal, wij zijn de Arcturianen.”
 

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
© 2014 Copyright Paul Marwood
This channeled message may be reproduced in it’s entirety provided it is kept in its original form and not altered or changed in any way, with the author and a link to www.AkashaHealingStudio.com clearly displayed as shown below.
Channel: Paul Marwood           
www.AkashaHealingStudio.com

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen