zondag, augustus 31, 2014

Boodschap van GOD - 30 Augustus 2014 / Karen Dover


Boodschap van GOD
30 Augustus 2014 / Karen Dover
Groeten geliefden, Ik Ben de energieën waarnaar voor jullie verwezen wordt als GOD en Ik Ben hier om te ondersteunen en te begeleiden terwijl het menselijke ras nu in/naar positie verhuist om het proces genaamd de "evolutie" op te starten. Niet langer ingedamd door de constructie waarnaar verwezen wordt als de oude 3D Aarde gecreëerde werkelijkheid staat het menselijke ras nu op de rand van een enorme uitbreiding. Ik Ben hier aangezien jullie nu de reis beginnen welke erop toe zal zien dat jullie uitbreiden in/naar nieuwe niveaus van WETEN en begrijpen van ALLES dat in WAARHEID IS.
Ik plaats de volgende codering:
MAGENTA
CYAAN
GEEL
TURKOOIS
33 22 66 22
111111111111
Ik plaats het ZEGEL van SALOMON in het hogere hart en vraag jullie te ADEMEN en te ZIJN terwijl jullie nu de noodzakelijke stappen nemen om jullie frequentie voorbij dat wat jullie menselijke logische verstand kan accepteren te verhogen. Ik vraag aan jullie om te begrijpen dat de reis persoonlijk en uniek is voor jullie menselijke voertuig en dat ALLES kan en zal beginnen te veranderen terwijl jullie terug in/naar jullie rol stappen als MEESTER van JULLIE UNIVERSUM in WAARHEID.

ALLEN staan in ondersteuning van allen in deze tijd, verheffen en begeleiden terwijl het menselijke ras nu begint om in WAARHEID te verschuiven en tot bloei te komen. Deze reis is ingesteld op de vereiste frequentie door jullie ZIEL en aan jullie wordt gevraagd om jullie GODDELIJKE afkomst in WAARHEID te accepteren. Want ALLEN ZIJN ÉÉN en ALLES IS GEWOON in WAARHEID.
Ik Ben de energieën waarnaar verwezen wordt aan het menselijke ras als GOD en ik stuur jullie altijd de LIEFDE welke IS, dat het in deze tijd door jullie, rondom jullie en binnenin jullie mag stromen terwijl jullie in WAARHEID jullie soevereiniteit terugeisen en hoog vliegen op de vleugels van VRIJHEID.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/ 
(c) Karen Dover, all rights reserved
Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and this article remains intact and in its original format which is written. NO permission is given to change the format and this article must remain FREE to access at all times.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen