vrijdag, augustus 15, 2014

Boodschap van GOD - 14 Augustus 2014 / Karen DoverBoodschap van GOD
14 Augustus 2014 / Karen Dover

Geliefden Ik Ben de energieën die naar jullie verwezen worden als GOD en Ik vraag aan jullie om te ADEMEN en om te ZIJN want ALLES verschuift en verandert NU aangezien de hogere dimensionale werkelijkheden nu door, rondom en binnenin het menselijke ras in WAARHEID geboren worden.
Dat wat weggehouden werd van het menselijke ras begint nu voor ALLEN om te zien en te begrijpen helder te stralen. De kennis welke eens van het ZELF verborgen werd STROOMT nu door, rondom en binnenin ZELF en ik vraag jullie om de beweging te begrijpen die nu in alle ernst begint. Deze beweging is in/naar WAARHEID naar ALLE niveaus van jullie Wezen, en jullie ZIEL vraagt nu om in WAARHEID gehoord te worden.
Voor velen van jullie mag dit zijn via de intense dromen die jullie ervaren als jullie rusten, voor anderen mag het komen via de symbolen en de tekens welke jullie ZIEL voor jullie achtergelaten heeft in de externe wakende wereld. ALLES IS GEWOON en JULLIE ZIJN in WAARHEID.
De familie van LICHT verhuist nu VOLLEDIG in/naar EENHEID, het concept geboren uit het HART is nu volledig op een menselijk bewust wakend geestesniveau verankerd en velen van jullie begrijpen nu de volle impact dat dit concept heeft op de menselijke levenservaring in jullie persoonlijke wakende werkelijkheden.

ALLES dat geen WAARHEID is zal nu verdampen, niet langer gevoed door de lagere dimensionale frequenties en niet langer gerefereerd op een menselijk bewust wakend geestesniveau. Dit zal de manifestatie zien van de DROOM in de externe wakende werkelijkheid van dit jullie menselijke levenservaring.
Ik plaats de codering:
333 222 11 22 00
MAGENTA
WOLFRAAM
LABRADORIET
ZONNESTRAAL GEEL
ROZE
528 mhz 
Ik plaats het LICHT van de WAARHEID in het hogere hart en vraag aan jullie om dat te verlichten wat GEWOON IS, door, rondom en binnenin JULLIE. Om de LIEFDE welke IS te ademen naar iedere cel in jullie menselijke voertuig en te begrijpen dat JULLIE LICHT ZIJN, JULLIE de LIEFDE welke IS in WAARHEID ZIJN.
Ik plaats het ZEGEL van SALOMON rondom het menselijke ras in WAARHEID en vraag aan ALLEN om in/naar volledige positie te treden om nu de uitbreiding van dit ras in WAARHEID te ondersteunen.
EENHEIDSBEWUSTZIJN is nu op de Planeet genaamd AARDE verankerd, door, rondom en binnenin het ras genaamd het menselijke ras en het CONTINUÜM is nu volledig uitgelijnd en in synchronisatie.
WAARHEID IS GEWOON en dit zal nu uitstralen door het volledige menselijke ras terwijl zij beginnen hun creatie en opvolgende verlichting in WAARHEID op een wakend bewust geestesniveau te begrijpen.
77 55 22 
1111111111111
Ik Ben de energieën waarnaar gerefereerd wordt als GOD en ik wandel bij jullie, door jullie en rondom jullie terwijl jullie nu in WAARHEID jullie plaats innemen onder het UNIVERSUM van 3.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/ 
(c) Karen Dover, all rights reserved
Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and this article remains intact and in its original format which is written. NO permission is given to change the format and this article must remain FREE to access at all times.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen