zaterdag, augustus 02, 2014

Boodschap van GOD - 1 Augustus 2014 / Karen Dover


Boodschap van GOD
1 Augustus 2014 / Karen Dover

Geliefden Ik Ben de energieën die wensen om gekend te zijn in de context van GOD en Ik Ben hier bij jullie terwijl de wereld welke jullie geleerd werd van binnen en van buiten te kennen verschuift, beweegt en uitbreidt. Diegenen die hier zijn om de uitbreiding van de planeet te verankeren verhuizen nu fysiek volledig in/naar hun plaats terwijl de planeet zelf nu in energetische frequentie verhuist en uitbreidt. Op een menselijk bewust wakend geestesniveau mag dit op veel chaos lijken aangezien de referentiepunten voor de oude 3D Aarde gecreëerde werkelijkheid er niet langer meer zijn. In essentie is er niets waar jullie dit moment mee kunnen vergelijken en daarom is het menselijke logische verstand getriggerd en mag proberen om jullie ervan te overtuigen dat je "verloren" bent.
Niemand is verloren want het is een concept welke zonder fundering is. "Verloren" impliceert dat je ronddwaalt zonder richting en dit is geen WAARHEID en wordt niet ondersteund op de Nieuwe Aarde. Want jullie worden in alle momenten van alle momenten door jullie ZIEL begeleid, de verbinding met jullie ZIEL versterkt zich nu voorbij dat wat jullie ooit ervaren hebben in dit jullie menselijke levenservaring op deze planeet. Wederom werd het menselijke logische verstand geleerd om te vertrouwen op de menselijke ogen, en de menselijke ogen zien af van de diepe verbinding welke WAARHEID is en dat is jullie ZIEL verbinding.
Ik plaats de volgende codering in jullie externe wakende werkelijkheid:

MAGENTA
ZILVER
TITANIUM
TURKOOIS
33 22 44 55 111
PAREL
55 66 333
1111111111111
Ik plaats het ZEGEL van SALOMON in de hartruimte en ook het woord VREDE, Ik plaats de ankh van het leven diep binnenin de ZONNEVLECHT en ook het woord AL, en Ik adem het leven in WAARHEID terug in de menselijke levenservaring VIA het menselijke ras.
ALLES IS GEWOON en ALLES dat WAARHEID is zal nu ontvouwen en versterken zoals het altijd bedoeld was zich te ontvouwen en te versterken, ALLES dat geen WAARHEID is zal nu versplinteren want het wordt niet door de Nieuwe Aarde ondersteund en wordt nu teniet gedaan door de uitbreiding van het menselijke ras in WAARHEID.
Ben in vrede want ALLES is bij ONTWERP, het ONTWERP van jullie ZIEL in WAARHEID.
Ik Ben de energieën die geplaatst wensen te worden in de context van GOD en Ik loop tussen jullie in want in WAARHEID ben Ik JULLIE.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/ 
(c) Karen Dover, all rights reserved
Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and this article remains intact and in its original format which is written. NO permission is given to change the format and this article must remain FREE to access at all times.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen