dinsdag, augustus 19, 2014

Aisha en de CC's - Een Les in Cocreatie - 19 Augustus 2014


Aisha North en de Constant Companions
Een Les in Cocreatie
19 Augustus 2014
Dierbare broeders en zusters van het Licht!
Zelfs voordat ik ging zitten om de boodschap van vandaag te channelen, kon ik door de energieën die binnenkomen zeggen dat er iets "nieuws' gearriveerd was. En toen ik ging zitten en me in verbinding stelde met De Constant Companions, bevestigden zij dat dit inderdaad het geval was, en hier is de boodschap die zij mij gaven:
"De boodschap van vandaag zal niet slechts op de manier van woorden gegeven worden, maar ook met beelden, waarvan sommige aangeleverd worden door anderen die deze pagina's bezoeken. Met andere woorden, denk hieraan als een waarlijk co-creatieve ervaring, waar woorden door het gebruikelijke kanaal gegeven worden, maar waar elk en iedereen van jullie die deze woorden leest gevraagd wordt om zich met de energie te verbinden die binnenin hen geherbergd zijn en dan te proberen je open te stellen voor iedere aanvullende informatie die jouw kant op zal komen, ofwel rechtstreeks in/naar jouw geest of door andere bronnen daarbuiten in de prachtige wereld van jullie elektronische communicatie netwerk. Want zie, jullie zijn nu allemaal naar een zeer nieuw niveau overgegaan, eentje waar je niet eenvoudigweg woorden ontvangt door middel van anderen, maar waar je ook zoveel van deze informatie zelf voort zult dragen. En dus, kijk naar deze boodschap als een soort van testrit, als je wilt, eentje die zal beginnen om jouw innerlijke zintuigen in te schakelen op een zeer nieuwe manier, en eentje die een heleboel aan interactieve gebeurtenissen aan zal trappen tussen jou en het volledige energetische krachtveld waar je een intrinsiek deel van bent.
Want zie, jullie zijn allemaal dus diep met elkaar verbonden, maar tot nu toe, hebben jullie nog niet het volledige bereik ingenomen van wat het is waar jullie al toegang tot kunnen verkrijgen. En dus, neigen jullie ernaar om achterover te leunen en te wachten totdat het gegeven wordt, in plaats van naar buiten te avonturieren om te gaan zoeken naar de "ontbrekende stukjes" van de puzzel. Denk niet dat dit wat voor vorm van kritiek dan ook is, het is slechts een observatie, en het is gebaseerd op het proces waar jullie jezelf al doorheen gebracht hebben. Dat proces is er één van diepe transformatie geweest, en het heeft jullie allemaal hier naar dit moment in de tijd gebracht, allen voorbereid en gereed om de sprong te nemen in/naar wat voor zovelen van jullie nog steeds het diepe onbekende is, maar dat voor sommigen al meer bekend territorium geworden is. Want jullie allemaal dragen de bekwaamheid met jullie mee om je ver naar buiten te wagen in/naar het brede blauwe daarginds, in iedere betekenis van het woord, en jullie zijn sindsdien allemaal doorgewinterde reizigers in tijd en ruimte vanaf de gehele weg terug, maar toch, aarzelen jullie om dit feit te bevatten met deze delen van jullie die jullie nog steeds identificeren met de mens die jullie zien wanneer jullie in de spiegel kijken. Dit is inderdaad meer dan begrijpelijk, want de onderliggende waarheid is voor aldus heel lang voor jullie verborgen gehouden, zodat het tijd en moed neemt om jullie zelf volledig vrij te worstelen van de oude waarheden. Maar dat is waar jullie allemaal vandaag de dag staan, op de drempel tussen denken en het volledig zijn, tussen erover dromen en het volledig te erkennen, tussen weten en doen.

En dus, vragen wij aan jullie om de uitdaging aan te nemen die aan jullie gegeven werd vandaag van niet eenvoudigweg te gaan zitten en deze woorden te lezen die wij jullie gegeven hebben, maar om volledig de energie in je op te nemen die het vergezelt, en dan, om binnenwaarts te gaan en om de volle kracht van jullie wezen toe te staan om vrijmoedig naar voren te treden. Want dan, zullen jullie beginnen zoveel meer te zien en te horen en te weten dan de kleine snippers van informatie die wij jullie in al deze boodschappen gegeven hebben, en jullie zullen eindelijk beginnen om het plaatje te voltooien dat wij jullie door de jaren heen hebben proberen te laten zien. Want nu, hebben jullie al de noodzakelijke informatie tot jullie beschikking, en wat wij kunnen doen, is eenvoudig jullie helpen om de activatoren die jullie binnenin dragen te triggeren, en dan, zal het allemaal in al diens glorie naar buiten beginnen te rollen. Dus daarom zeggen wij om deze woorden echt te proberen in te laten zinken, en te zien wat zij op hun beurt zullen helpen om in jullie naar de oppervlakte te brengen. En niet alleen dat, kijk om je heen, en zie wat er op andere manieren in jouw zicht gebracht wordt en in jouw gebied van besef, of dat nu woorden zijn of symbolen, beelden of geluiden, en probeer om te zien of je een verbinding tussen hen kunt vinden. Wij vragen ook dat jullie vertellen wat jullie vinden, want dit is op vele manieren een collectief proces, eentje welke jullie allemaal zal helpen om de waarde van connectiviteit opnieuw te leren, en jullie te helpen om volledig te genieten van het geschenk dat het is dat jullie aan jullie zelf gegeven hebben door de oude paden van wisselwerking open te stellen, paden die verwaarloosd achtergelaten werden en gedurende millennia overgroeid raakten met onbruik, maar dat zal nu wederom in vol gebruik komen.
Want jullie hebben deze kanalen binnenin jullie geopend die jullie in staat zullen stellen om wederom volledig toegang te krijgen tot deze oude en versleten paden van onderlinge verbondenheid, en wij hopen echt dat jullie zullen springen bij de kans om dat aldus te doen. Dus wederom zeggen wij om naar binnenin te gaan, en zie wat je vindt, breng het dan naar buiten in de openheid en daarmee jou besef, en zie wat er naar je toekomt vanuit andere bronnen daarbuiten. Want nu, zwemmen jullie allemaal in zoveel informatie, dat jullie in moeilijkheden zouden moeten zijn om ook maar iets hiervan te missen, maar de truc is om het te zien voor wat het is te midden van alle herrie en alle verwarring.
En dus bedanken wij jullie wederom uit naam van de Gehele Schepping voor wat jullie op het punt staan om te gaan doen, want jullie hebben de deuren geopend naar jullie ware wezen, en nu, zullen jullie eindelijk beginnen om trots in deze grote zaal te staan welke de echte jij is, spreid je armen volledig uiteen en zeg, "Dit ben ik. Dit allemaal en dan nog een beetje meer. En ik ben hier om het aan de rest van deze wereld te laten zien zodat ieder ander diens eigen luister ook kan zien! ""
Het zal interessant zijn te zien wat voor soort van informatie deze boodschap "naar buiten zal brengen" in ons allemaal J Wat hier gedurende de laatste maanden gedeeld werd heeft laten zien dat wij als een groep al wonderbaarlijk zijn bij het vinden en delen van informatie dat op diens beurt zal helpen om iets in anderen te triggeren, maar dit zal een kans voor ons allemaal zijn om dit zelfs meer bewust te doen. Dus zal ik wat tijd nemen om deze boodschap in te laten zinken en zien wat het "voor mij naar de oppervlakte brengt" en dan zal ik met jullie delen wat het ook is. Ik hoop dat jullie allemaal hetzelfde zullen doen!
Liefde, Licht en dankbaarheid van mij, Aisha

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/ 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten