zaterdag, augustus 09, 2014

Aisha en de CC's - Een Korte Energie Update - 9 Augustus 2014


Aisha North en de Constant Companions
Een Korte Update Aangaande de Energieën
9 Augustus 2014
Terwijl de sluizen opengaan, zullen velen van jullie zich voelen alsof zij weggeveegd worden door deze binnenkomende energieën, en terecht. Want nu, zal niets lusteloos in diens kielzog ronddobberend achtergelaten worden, eerder, zullen alle dingen op een zeer nieuwe manier gereset worden, en hierdoor, zullen nieuwe horizonten wederom tevoorschijn beginnen te komen. Wederom spreken wij in raadselen, maar laat ons proberen om enige beelden te geven die misschien zullen dienen om de innerlijke nevel ietwat op te tillen. Want zie, jullie zijn nog helemaal verwikkeld in die cocon van de mensheid waarin jullie ingekapseld werden gedurende zo een lange tijd, en dus, wat er aan het gebeuren is kan zeer moeilijk om te onderscheiden zijn met het blote oog, zo je wilt. Wederom, spreken wij over het feit dat jullie als menselijke wezens nog steeds ten zeerste afgestemd zijn om alles rondom jullie heen te registreren met het menselijke deel van jullie, de zintuigen die alles meten door middel van zintuiglijk, aura en andere "meetbare" - bij jullie standaards - frequenties. Maar wat er nu gebeurt, is een verschuiving welke jullie allemaal uit synchroniciteit zal brengen met wat deze normale manieren van begrip jullie zullen proberen te vertellen, en dus, zullen jullie je voelen alsof jullie letterlijk aan jullie zijde lopen in plaats van je te allen tijde volledig gecentreerd te voelen.
Dit mag verwarrend klinken, en dat zal het inderdaad zijn, maar dit is ook een belangrijk gedeelte van het proces waar jullie nu doorheen gebracht worden. Denk eraan, zoals wij jullie al verteld hebben, zijn er geen limieten meer, en met het oog op het feit om het gemakkelijker voor jullie allemaal te maken om te beginnen dat in te nemen - en ja, wij bedoelen dat in iedere betekenis van het woord, zullen jullie op een zodanige manier rond geduwd en verschoven worden, dat jullie te allen tijde het gevoel zullen hebben alsof jullie verstoken achtergelaten zijn van wat voor bekende coördinaten dan ook.
En dus, mogen jullie bij jezelf gewaarworden in de spiegel te kijken en te denken "Wie is dat?", of je mag naar je eigen lichaam kijken en het gevoel hebben dat je naar een vreemd en voor jou zeer onvertrouwd object kijkt. Je zult ogenblikken hebben waar alles dat je rondom je heen ziet, of het nu door de mens gemaakt objecten zijn of zelfs delen van Moeder Natuur zelf, niets meer lijkt te zijn dan een hersenschim of een geschilderde achtergrond, een set samengesteld om te dienen als slechts een decor rondom jou heen. Met andere woorden, ben niet verrast als jij je bij tijden totaal ontkoppeld voelt van de "werkelijkheid", en dat omvat ook jouw eigen wezen. Het mag beangstigend klinken, maar tezelfdertijd zal je een diepe verbinding voelen met iets waarvan je weet dat het zeer vertrouwd is, waarvan je weet dat JIJ het bent, terwijl tezelfdertijd je het er moeilijk mee zult hebben deze kern aan de fysieke attributen te verbinden waar zij momenteel in zijn ondergebracht.

Want zie, wat er plaatsvindt, is letterlijk het optillen van de sluier tussen de wereld zoals jullie het gekend hebben - schijnbaar voor eeuwig - en de werelden die aan hen voorbij liggen. En jij als een waarachtig multidimensionaal wezen bent al goed thuis met het verblijven in veelvoudige gebieden tegelijkertijd, maar zoals jouw menselijke deel zal proberen jou te overtuigen, is dat eenvoudigweg niet mogelijk. Want jouw menselijke deel zal proberen de ware essentie van jouw wezen te begrenzen voor wat je al heel goed weet, met andere woorden de wereld van een mens, met alle visuele en zintuiglijke definities die daarbij komen. Maar nu, zal jouw bekwaamheid om te voelen/bespeuren ermee beginnen om al deze oude grenzen en denkbeeldige limieten voorbij te streven, en dus, zal er een periode zijn van schijnbaar tegenstrijdig conflict tussen wat jij denkt dat je bent en wat je zult ervaren als jezelf.
Want nu, zal je op iedere manier uitbreiden, aangezien jouw ware wezen begint te wisselwerken met meer van zichzelf op een zeer tastbare manier, en dus, zal jouw gevoel van evenwichtigheid het eerste te zijn dat eraan moet geloven. Want denk eraan, iedere stap die je op deze planeet genomen hebt werd gedefinieerd binnenin de kaders van het menselijke lichaam, en als zodanig, werd jouw gewaarwording/inzicht fijn-afgestemd om binnenin deze kaders te werken. Maar nu, kunnen deze oude maatstaven niet langer meer gebruikt worden, en je zult jezelf letterlijk worstelend gewaarworden om zin van dit alles te maken. Maar nogmaals, dat maakt eenvoudig deel uit van het opgroeien en uit jouw oude begrenzingen vandaan te gaan, en als zodanig, zouden al deze verwarringen eenvoudigweg opgenomen moeten worden als signalen van ontwaking, de ontwaking van deze delen die gedurende een lange tijd sluimerend geweest zijn, maar die nu langzaam maar zeker wakker worden en naar het roer toe stappen, ermee beginnend om hun aanwezigheid op zoveel manieren aan jouw bekend te maken.
Tob niet, zelfs als je bij jezelf gewaar mag worden je aan je hoofd te krabben en te denken dat je het allemaal begint te verliezen, want het is in feite precies andersom. Je begint er voor de eerste keer mee om weer één geheel te worden op een manier dat jou terug zal plaatsen naar het functioneren op jouw volledige capaciteit in plaats van te lopen op slechts één kleine motor. Dus wij zeggen weer, weet dat alles goed is zelfs wanneer alles dat je "kent/weet" jou het tegenovergestelde schijnt te vertellen. Want je begint er simpelweg mee om deze delen van jou te leren kennen die zo vertrouwd voor jou zijn, maar uit het zicht vandaan gehouden werden, wachtend op dit moment om te arriveren. Dus verwelkom de onstandvastigheid en het ongemak en de totale vreemdheid van het allemaal, want het is eenvoudig de weg terug naar degene die je gewend was te zijn, degene die veel meer vertrouwd voor jou is dan dat enkelvoudige wezen binnenin dat oude vertrouwde lichaam dat jou voor veel te lang geleerd werd dat het jij was.
De Constant Companions

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/ 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten