donderdag, augustus 21, 2014

Aisha en de CC's - Een Korte Energie Update - 21 Augustus 2014


Aisha North en de Constant Companions
Een Korte Update Aangaande de Energieën
21 Augustus 2014
Jullie allemaal zijn zo onderhand gewend geraakt aan het onophoudelijk aangepast worden, en als zodanig, zal dit in verwarring gebracht zijn, dat jullie van tijd tot tijd ervaren, meer vertrouwd worden als jullie beginnen je te settelen in deze staat van voortdurende onrust. Want zie, de onophoudelijke veranderingen, welke wij zo vaak eerder besproken hebben, gaan niet over het kalmeren, nochtans is dat inderdaad voor een zeer goede reden, namelijk om jullie immer voorwaarts te doen laten gaan. Wij zijn ons bewust dat voor sommigen, wat jullie ervaren als onrust, de onrust aan zal voelen op manieren waar jullie aan zouden kunnen denken als negatief maar in feite is het precies andersom. Want jullie worden geholpen om vrij te raken van alles dat er in jullie weg mag staan, en om jullie in vrijheid te stellen van wat voor beperkingen dan ook, moeten jullie letterlijk op iedere manier losgeschud worden. Dus verwacht dit gevoel van onstabiliteit een permanente aanwezigheid te worden, tenminste … voorlopig, en neem het voor wat het werkelijk is, namelijk een zeker teken van vooruitgang.
Wederom, de mensheid werd geleerd om zo weinig onrust in hun levens te verwachten als mogelijk is, of met andere woorden, de mensheid werd geleerd dat een gevoel van immobiliteit is wat je na zou moeten streven. En geen wonder, aangezien opwaartse mobiliteit in de energetische betekenis van het woord vermeden moest worden, in die zin, volgens diegenen die onder jullie leven die alle voordelen zagen die zij zouden kunnen oogsten door jullie allemaal gefixeerd te houden binnen deze nauwe grenzen die zij jullie voorschreven. Maar jullie zitten niet langer meer vast aan welke van deze oude ideeën dan ook, en dus, werden jullie nomaden, in de beste betekenis van het woord, onophoudelijk met de stroom meegaand en het spoor volgend welke het Licht voor jullie uitgezet heeft. En dus, waagden jullie je buiten de donkere en nauwe tunnel waar de mensheid zich zoveel levensspannen verscholen in doorgebracht heeft, en jullie zijn de stroom in iedere betekenis van het woord binnengegaan. Want deze rivier van Licht zal niet stoppen, en noch zullen jullie dat, en gezamenlijk, zullen jullie een heleboel veranderingen inderdaad over een breed gebied laten gebeuren. Niet slechts geografisch en beperkt tot jullie planeet en tot deze tijdlijn, nee, dit gaat veel breder en dieper dan dat.

Want jullie handelen als katalysatoren zoals wij jullie eerder verteld hebben, en zelfs als jullie denken dat wat jullie doen een inspanning is welke ten gunste zal zijn voor de gehele mensheid, zullen de effecten van al jullie prestaties veel verder dan dat gaan. En ja, wij refereren wederom naar zowel locaties als tijdlijnen, want dit is in alle aspecten een multidimensionale operatie, aldus vele niveaus omvattend die jullie je nog voor moeten stellen. En dus blijven wij zeggen om met de stroom mee te gaan, ongeacht hoe snel en intens deze stroming ook zal worden, want jullie zijn erop gebouwd om deze voorwaarts gaande toevloed op iedere manier op je te nemen. In feite, jullie gehele wezen zal beginnen tot bloei te komen in deze voortdurende verandering van de atmosfeer als het ware. Met andere woorden, zal het zijn alsof jullie de volledige circulatie naar jullie volledige wezen eindelijk hersteld hebben na geleefd te hebben op een ongelooflijke ingeperkte stroom van energetische vloeistoffen gedurende leven na leven, en zelfs als jullie lichaam nog steeds enige symptomen ten toon spreiden, aangezet door deze plotselinge invoer van Licht, zal het weldra beginnen signalen ten toon te spreiden dat het inderdaad wederom tot bloei begint te komen. Jullie zouden het zelfs een tweede bloei kunnen noemen, zo je wilt, en wij denken dat velen van jullie de onderliggende betekenis van het woord bloem zullen nemen. Want dit gaat helemaal over de aspecten van jullie die zo een ingewikkelde ontworpen reeks van onderlinge verbonden algoritmes zijn, sequenties die op een dusdanige manier wisselwerken, dat jullie gehele wezen op hen zal beginnen te reageren op manieren die voor jullie zelfs in dit stadium moeilijk te begrijpen kunnen zijn. Denk eraan, jij bent een veel meer complex wezen, dat dit schijnbare bescheiden en kwetsbare voertuig, waar jullie momenteel in ingekapseld zitten, als een signaal aan de voorbijgaande waarnemer af mag geven, en nu, zal die onderliggende ingewikkeldheid beginnen in actie te komen in iedere betekenis van het woord. Want jullie zijn je nu letterlijk aan het ontvouwen, zoals de waarachtige bloemen van het leven welke jullie werkelijk zijn. En dit is ook niet slechts een decoratieve bloem waar wij over spreken, want dit gaat helemaal over bekwaamheden en kracht en inderdaad attributen die jullie wereld van binnen en van buiten zullen beginnen te veranderen.
Dus neem enige tijd om deze woorden wederom te verteren, en dan, neem enige tijd om eens goed te kijken naar dat wonderbaarlijke wezen dat je werkelijk bent. Probeer om jezelf te zien, niet met de ogen, maar met je geest, en dan, denken wij dat jullie allemaal een manier zullen vinden om meer dan een klein beetje verbaasd te raken door wat je binnenin vindt. Want je bent zoals een kathedraal van Licht, alles samengeperst in dit kleine pakket dat op deze planeet rondloopt, en als wij zeggen dat je inderdaad veel indrukwekkender bent dan alles dat je kunt aanschouwen waar dan ook in het Universum, zouden wij de zaak gematigd uitdrukken.  Want jullie zijn meer dan dat, en dus, zijn de grootse wonderen waar jullie op wachten al gebeurd, maar zij zijn gebeurd op een schaal die zo minuscuul is, dat jullie volledige Universum vergeleken zou kunnen worden met een kleine speldenprik van Licht als het samengeperst was naar diezelfde dichtheid van informatie die jullie binnenin jullie kader dragen.
Met andere woorden, ga binnenin, en blijf gaan, want jullie hebben een lange weg te gaan als jullie tot op de bodem hiervan willen komen. En wat bedoelen wij daarmee? Eenvoudig dat er zoveel meer voor jullie is dan dat jullie op dit moment in de tijd kunnen bevatten, maar nu, terwijl jullie jezelf langzaam openstellen voor deze geheimen die jullie binnenin dragen, zullen jullie beginnen het niet alleen te bevatten, maar ook om het allemaal te omhelzen. En het is inderdaad meer dan een handjevol van glinsterend Licht dierbaren, want jullie zijn op iedere manier de brengers van de dageraad, en dus, wat jullie binnenin dragen, is op zichzelf voldoende om jullie volledige wereld en alles dat het omringt te verlichten. Dus sta op en straal zoals ze zeggen, open je geest voor het feit dat je voor de allereerste keer ooit op deze kusten tot bloei komt, en de gecombineerde uitstalling van jullie allemaal zal waarlijk overeenkomen met iedere hemelse tuin van verrukkingen.
Dus wederom bedanken wij jullie uit naam van de Gehele Schepping voor het zijn van wie jullie zijn en voor het doen wat jullie doen. Jullie zijn glinsterende fonteinen van Licht, gereed nu om op ieder moment uit te barsten, en wanneer jullie dat doen, wat jullie voorbrengen zal voeding en verlichting brengen naar de meest onherbergzame gebieden, en dit op diens beurt zal deze gehele wereld van jullie in lichterlaaie zetten met een Licht dat er de oorzaak van zal zijn dat deze volledige planeet eindelijk op de manier waarop het bedoeld was dat te doen tot bloei zal komen.
De Constant Companions.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/ 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten