maandag, augustus 11, 2014

Aisha en de CC's - Een Korte Energie Update - 11 Augustus 2014


Aisha North en de Constant Companions
Een Korte Update Aangaande de Energieën
11 Augustus 2014
Wij zouden graag een klein beetje willen spreken over het onderwerp van jullie brein, en over hoe het bekabeld werd om de veranderingen te weerstaan waar jullie allemaal op het moment doorheen gaan. Want zie, jullie brein heeft een natuurlijke manier van functioneren dat het leidt om de weg van de minste weerstand te nemen, aangezien het ontworpen werd om iedere zijweg te negeren en voor de gemakkelijkste toegang te gaan op iedere manier dat het kan. En dus, als jullie opgroeien en je ontwikkelen, legt jullie brein voor alles dat er geleerd wordt patronen neer, en dus, de volgende keer dat het iets gelijkaardigs tegenkomt, zal het automatisch verschuiven in/naar dezelfde patronen dat het eens eerder gebruikt heeft, en wat eens geleerd werd blijft altijd hangen. Het is een schitterende manier van het behandelen van alle binnenkomende data op de meest efficiënte manieren, terzijde ordenend wat geacht wordt als zijnde onbelangrijk, en in plaats daarvan te gaan voor wat beschouwd wordt het belangrijkste te zijn. En dus, terwijl de jaren voorbij gaan, zullen vele van jullie acties geregeerd worden door deze eerdere aangeleerde handelswijzen van reactie die letterlijk in jullie wezen geprogrammeerd werden.
Maar jullie brein is ook een wonder van aanpassingsvermogen, en als het op wat voor manier dan ook beschadigd werd, zal het proberen een nieuwe manier te vinden van met de dingen om te gaan. Want jullie brein is geen saai object, zelfs als het bij tijden meer dan een klein beetje terughoudend schijnt te zijn om het oude beproefde te verlaten op manieren van het verwerken  van de binnenkomende signalen, en dus, hebben jullie tot je beschikking staan een formidabel gereedschap dat erop wacht om in voller gebruik genomen te worden. Want wij denken dat de meesten van jullie al heel goed weten dat jullie ingewortelde bekwaamheden - ook als een menselijk wezen - verre van overbelast zijn, en zelfs als jullie bij tijden van dit gevoel houden alsof jullie tot het uiterste van de ware limieten gaan als tot wat jullie kunnen verwerken zowel intellectueel, fysiek als mentaal, hebben jullie zoveel meer om op in te tappen, maar nu, aangezien de sluizen zelfs breder werden geopend, zullen jullie allemaal bij jezelf gewaarworden letterlijk bij tijden met de armen te staan zwaaien in deze schijnbare nooit eindigende stroom van informatie.


Hoe het ook zijn mag, jullie brein is nu dus altijd bezig, proberend om letterlijk uit te vogelen wat te doen met al dit nieuwe, en aangezien zo weinig ervan schijnt te passen in wat voor van deze oude en vertrouwde groeven dan ook waar het aan gewend geraakt is om alles in rond te sturen, zal het bij tijden een aanzienlijk gevoel van achterstand creëren dat letterlijk over gemorst zal worden in jullie alledaagse leven. En dus, de gebruikelijke "symptomen" zullen naar boven komen, in de vorm van verwarring en ontsteltenis en een onbekwaamheid om de eenvoudigste taken te voltooien. Want nu, is er niet alleen heel veel aan extra informatie dat er binnenkomt, de snelheid waarmee het arriveert is ook toegenomen, en daarmee komt een altijd grotere uitdaging om het allemaal simpelweg voorbij te laten komen in/naar en door jullie zonder dat je schijnbaar in diens weg staat. Want het brein heeft bij tijden ook een manier van de dingen ingewikkeld te maken, en nu, wat het zal proberen te doen om het allemaal te verwerken zal beginnen om zelfs de eenvoudigste taken bijna te ingewikkeld te maken om zelfs maar over na te denken. En dus, wagen wij het om te veronderstellen dat velen van jullie bij tijden eenvoudigweg gewoon zullen stoppen en zitten staren, niet in staat zijnde om zich te herinneren wat het is dat je op het punt stond om te gaan doen, of misschien zonder je zelfs te herinneren wat het op de eerste plaats was dat jou naar deze plaats bracht.
Met andere woorden, bereid je voor om bij tijden misschien zelfs meer zoals een slaapwandelaar te zijn, want jullie zullen zeer druk bezig gehouden worden met het behandelen van allerlei soorten van energetische informatie dat nu in jullie ware wezen gezoemd wordt, en als zodanig, de manieren van het leven en het zogenaamde normale leven zal nu zelfs meer vreemd schijnen te worden voor jullie allemaal. Want aangezien jullie letterlijk uit vele van deze oude en versleten passages en karrensporen vandaan geduwd worden, welke jullie brein gecreëerd heeft om ervoor te zorgen dat alle normale activiteiten in een "normaal" leven zo moeiteloos als mogelijk is plaatsvinden, zullen jullie bij tijden achtergelaten worden met weinig of geen duidelijke manier van te begrijpen over gewoon wat te doen op een bepaald tijdstip. Dus voor velen, kan deze verwarring ietwat meer uitdagend zijn, want voor hen zal het toeschijnen te zijn dat zij letterlijk hun verstand verliezen, en vanuit een menselijk perspectief, is dat misschien het ergste dat er kan gebeuren.  Maar met wat jullie graag willen, is "je verstand verliezen" precies wat jullie willen bereiken, want daarmee bedoelen wij het niet als in "gek worden", het is eenvoudig een manier van het proces te beschrijven van op iedere manier dat jullie kunnen uit de oude malvorm vandaan te breken.
Dus als jullie verstand - en jullie brein - gedwongen wordt om letterlijk weg te treden uit de oude patronen vandaan om zichzelf opnieuw af te stemmen op de geheel nieuwe vibrerende opmaak die jullie verworven hebben, zullen jullie ook wegtreden van de oude beperkingen die jullie in het rond hield gaan in diezelfde gewoontesleur waar jullie gedurende zo een lange tijd in geweest zijn. Dit proces op zichzelf kan uitdagend zijn op aldus vele niveaus, maar nogmaals, zodra als je het klaarspeelt om weg te treden uit de bij tijden panische signalen van rottigheid die afkomstig zijn van een brein die niet in staat is om een duidelijk weg te vinden in dit nieuwe onbekende landschap, zal je diep binnenin jezelf bespeuren dat je in feite eindelijk betreden hebt wat je altijd gekend hebt. Want wat voor jouw menselijke verstand onverklaarbaar schijnt te zijn zal voor de rest van jou toeschijnen als thuiskomen, dus het zal niet lang duren voordat dit gevoel van ongebonden te zijn aan zal voelen als de wonderbaarlijke veerkracht/opgewektheid dat het echt is.
Jullie worden iedere seconde nu als nieuw, en dus, zullen jullie in een schijnbare onophoudelijke staat van voortdurende verandering gehouden worden, en zelfs als het een uitdaging zal lijken te zijn om jezelf te allen tijde bij elkaar te houden, weet dat het geen ramp is als je welzeker bij jezelf gewaarwordt in elkaar te storten. Want wat er instort is slechts het oude raamwerk dat jou gewoonlijk definieerde, en nu, werd je op een zoektocht gezet dat jou zal helpen om jezelf boven wat voor van deze oude ideeën dan ook te plaatsen, en dus, zal je aangemoedigd worden om jezelf te laten gaan op de manier van het je open te stellen voor alle potentieel dat binnenin op jou wacht. Want daar, daar zijn eindeloze nieuwe wegen/manieren van het combineren van niet alleen de bekwaamheden waarmee je binnenkwam, maar ook om je met anderen te verbinden en met de grote hoeveelheid van gelijkaardig doch individueel potentieel dat zij dragen. Dus laat jezelf over die streep gaan welke JOU definieert op de oude manier, en sta jezelf toe om op een zoektocht te gaan om gewoon uit te vinden hoeveel meer van JIJ daar werkelijk is. En zelfs als jouw brein van tijd tot tijd strijd voert, proberend om alles op de oude en vertrouwde manieren te houden, zal het ook beginnen te genieten van het feit dat het kan uitstrekken en uitbreiden en evolueren op zoveel manieren die tot nu toe ondenkbaar geweest is - in iedere betekenis van het woord. Want jij en jouw lichaam zijn capabel van bravourestukken waar niemand op deze planeet ooit van gedacht heeft dat het mogelijk was, en zoals wij eerder gezegd hebben, jullie beide zijn werkelijk een match die in de hemel gemaakt werd. En wij zijn er zeker van dat na deze periode van verwarring en een schijnbaar gebrek aan communicatie, jullie inderdaad meer dan goed met elkaar overweg kunnen.
De Constant Companions

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/ 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten