donderdag, augustus 28, 2014

Aartsengel Zadkiel - Het Belang van Evenwicht - September 2014 / Linda RobinsonAartsengel Zadkiel
“Het Belang van Evenwicht"
September 2014 / Linda Robinson

Gegroet Geliefden,
Dit is Aartsengel Zadkiel samen met Lady Amethyst van de Zevende Straal van Transformatie en Manifestatie. Vandaag zouden wij graag tegen jullie willen spreken over het belang van het onderhouden van evenwicht in jullie leven.
Terwijl de invoer van het hogere trillingslicht doorgaat toe te nemen, worden jullie vele kansen aangeboden om naar hogere niveaus van besef op te stijgen. Dit mag een verhoogd besef van huidige onderwerpen omvatten, of het mag volledig nieuwe wegen van begrip open.
Jullie bekwaamheid om deze nieuwe informatie te ontvangen en het in jullie Wezen te incorporeren kan veel gemakkelijker gedaan worden wanneer je een evenwicht en een stabiele fundering overeind gezet hebt waarop deze nieuwe kennis op kan bouwen.
Je kunt dit visualiseren wanneer jij jezelf binnenin een kristalheldere piramide van Licht ziet zitten. Een andere omgekeerde kristalheldere piramide van Licht daalt neer om te vermengen met de piramide waarin je zit, en de resulterende merkaba begint te draaien. Terwijl deze draaiing gebeurt, begin je steeds hoger op te stijgen. Het gemak en de stabiliteit van dit opstijgen zal, in grote gradatie, afhankelijk zijn van de stabiliteit van de originele kristallen piramide waarin je zat. Een piramide met een gebalanceerde en stabiele fundering zal in staat zijn om soepel en gemakkelijk op te stijgen. Eentje die niet in evenwicht is mag ernaar neigen een wiebelende opstijging en tip van de ene naar de andere kant te hebben. Het zou zelfs uit de koers kunnen zwenken.

Iets dergelijks is het geval wanneer je begint te ascenderen zonder de gepaste aandacht aan je eigen huidige fundering. Een onevenwichtigheid in één gebied van jouw leven kan een overcompensatie in een ander gebied veroorzaken. Als je begint naar hogere trillingsniveaus te ascenderen, raakt ieder gebied uitvergroot. Diegenen die in evenwicht zijn worden sterker en verhogen, terwijl diegenen die onevenwichtig zijn zwakker mogen worden. Een structuur kan alleen maar net zo sterk zijn als diens zwakste punt. Daarom, hoe meer gebalanceerd elk gebied van jouw leven is, hoe gemakkelijker je in staat zult zijn naar hogere niveaus op te stijgen.
Je mag wensen om periodiek elk gebied van je leven opnieuw te boordelen om te bepalen of het voor jou in het huidige moment in evenwicht is. Omdat je groeit en ascendeert, hoeft wat eerder in evenwicht geweest mag zijn nu voor jou niet langer meer het geval te zijn. Je bent een evoluerend Wezen van Licht. Dit is een opwindend concept omdat het je de mogelijkheid tot groei en verandering toestaat als jouw besef toeneemt.
Het evenwicht van ieder gebied van het leven is een individuele kwestie. Het begint met jezelf te kennen en wat voor jou belangrijk is.
Eén voorbeeld is het evenwicht tussen het tijd doorbrengen met anderen en tijd alleen met jezelf te hebben. Sommige personen houden ervan om veel tijd met groepen door te brengen, terwijl andere personen meer genieten van individuele tijd alleen. Een ander gebied mag een evenwicht met de tijd omvatten toegewezen aan familie, vrienden, werk, ontspanning en spirituele bezigheden. Er is geen goed of fout in dit evenwicht. Het is weten wat voor jou het beste werkt. Wanneer je weet wat voor jou belangrijk is en je dienovereenkomstig handelt, ben je in evenwicht.
Omdat je behoeften gedurende de tijd veranderen, mag wat je nodig hebt om jouw leven in evenwicht te houden veranderen.
Bijvoorbeeld, een nieuw familielid zoals de geboorte van een kind of een trouwerij zal het evenwicht in het gebied van de familie veranderen. Een nieuwe baan of een verandering van carrière zal het evenwicht in het gebied van het werk/de carrière veranderen. Wanneer een kind het huis verlaat, zal een andere verandering zich voordoen in het evenwicht van de familie, net zoals het veranderen van fulltime werk naar parttime werk het evenwicht in dat gebied zal veranderen.
Iedere keer vereist één gebied een verhoging of verlaging in jouw tijd en aandacht, een compensatie gebeurt gewoonlijk in een ander gebied. Wanneer je bewust blijft van dit evenwicht, kan je het meer succesvol hanteren.
Terwijl je doorgaat spiritueel te groeien, mogen dingen die voorheen zeer belangrijk voor jou waren niet langer dezelfde aantrekkelijkheid bezitten. De types van entertainment waar je naar kijkt of de manieren waarop je ontspannende tijd doorbrengt mag veranderen. Dit type van verandering mag zeer geleidelijk zijn, of het mag zich sneller voordoen. Wederom, je bewust te zijn van wie je bent in het huidige moment zal jou toestaan om een evenwicht toe te staan tussen alle gebieden van het leven.
Wanneer jij je bewust bent van wat voor jou in het moment belangrijk is, ben je in staat jouw tijd, aandacht, en hulpmiddelen op een manier toe te wijzen welke jouw huidige staat van Zijn reflecteert. Wanneer je dit doet, ben je in een staat van evenwicht, en kan je vloeiender voortgaan naar de hogere dimensies van besef.
Geliefden, wij eren jullie voor jullie werk bij het in evenwicht houden van de gebieden van jullie leven. Wij zijn bij jullie terwijl jullie naar de Hogere Dimensies zweven.
Weet dat er groots van jullie gehouden wordt.
WIJ ZIJN Aartsengel Zadkiel en Lady Amethyst en Wij omringen jullie met Liefde
 En zo zij het.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
All Rights Reserved Linda M. Robinson, www.PersonalPathwaysOfLight.com
Posting on websites is permitted as long as the information is not altered, excerpted or added to, and credit of authorship, including my name and website, is given. Linda M. Robinson, www.PersonalPathwaysOfLight.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten