vrijdag, augustus 08, 2014

Aartsengel Gabriel - Boodschap aan de Mensheid - 8 Augustus 2014


Aartsengel Gabriel
Boodschap aan de Mensheid
8 Augustus 2014 / Karen Dover
Geliefden Ik Ben de energieën welke naar jullie gerefereerd worden als AE Gabriel, en Ik kom om te begeleiden en te ondersteunen terwijl de energieën nu toenemen en uitbreiden. De oude 3D Aarde gecreëerde constructie is nu in volledige desintegratie. Dit zal erop toezien dat diegenen die verankerd zijn in de energetische gebieden van de oude 3D Aarde beginnen te verhuizen in/naar chaos en paniek. Ik begeleid voor jullie om te begrijpen dat de verbinding met de BRON van vitaal belang is op alle momenten en dat dit vereist is door jullie ZIEL met het oog op het verlichten van het pad onder jullie voeten in deze tijd.
Voor diegenen die nu volledig en fysiek in/naar positie verhuizen vraag ik voor jullie om het LICHT van WAARHEID vast te houden en helder te stralen, want de verlichting van de verbrokkeling van de oude 3D Aarde gecreëerde constructie is nodig met het oog op de helderheid van visie op een galactisch niveau. De eierschaal breekt nu en jullie zijn nu vrij om dat wat voor jullie verborgen gehouden werd te verkennen. Ik vraag aan jullie om te begrijpen dat ALLES in het Universum bij ONTWERP is en het grotere plaatje dat nu tevoorschijn komt is er één dat WAARHEID AAN ALLEN op ALLE niveaus van hun Wezen zal tonen.
Voor diegenen die nu op een ZIEL niveau verlichten wie zij zijn stuur ik de volgende codering:

MAGENTA
MAGNETISCH BLAUW
ZILVER
PLATINUM
DIAMANT
SMARAGD GROEN
222 444 999 1111111111111
00 44 55
Ik plaats het KOSMISCHE EI VAN CREATIE in de SACRALE chakra, Ik plaats het gouden ANKH van het leven in het Hogere HART en plaats de BOOM VAN KENNIS in de wenkbrauw chakra. Ik stuur de trompetten uit in een vol saluut van de CREATIE van het nieuwe GOUDEN TIJDPERK VAN DE MENSHEID in WAARHEID en ik vraag aan ALLEN om adem te halen en te ZIJN, want ALLES IS GEWOON en JULLIE ZIJN in WAARHEID.
Ik Ben de energieën die naar jullie gerefereerd worden als AE Gabriel en IK Ben bij jullie ALLEMAAL, want ALLEN ZIJN ÉÉN en EENHEID wordt nu in WAARHEID volledig geboren in/naar de externe wakende menselijke werkelijkheid.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/ 
(c) Karen Dover, all rights reserved
Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and this article remains intact and in its original format which is written. NO permission is given to change the format and this article must remain FREE to access at all times.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen