donderdag, augustus 07, 2014

Aartsengel Gabriel - Boodschap aan de Mensheid - 6 Augustus 2014


Aartsengel Gabriel
Boodschap aan de Mensheid
6 Augustus 2014 / Karen Dover
Geliefden, Ik Ben de energie welke naar jullie verwezen werd, in dit jullie menselijke gestalte, als die van AE Gabriel en ik kom om ALLEN te begeleiden en te ondersteunen terwijl het einde van de dagen verder gaat. Voor velen van jullie is dit een tijd van grote verlichting terwijl het puin van de oude 3D Aarde gecreëerde constructie wegvalt om het wonder te onthullen dat het leven op de Planeet Aarde is. Voor anderen zal er grote chaos zijn en de Nieuwe Aarde frequentie werkelijkheden zijn werkzaam om dat uit te dagen wat jullie GELEERD werd om te geloven over het leven op deze planeet. Alles is niet zoals het toeschijnt te zijn en de verschuiving en de uitbreiding zijn moment na moment.
Het moet herinnerd worden dat jullie deze incarnatie kozen om UIT de beperkingen en de indamming van de gecreëerde 3D Aarde constructie te verhuizen. Velen van jullie werd steeds maar weer opnieuw geleerd dat er regels en voorschriften zijn waaraan vastgehouden moet worden om van "waarde" te blijven en Ik Ben hier om te onderstrepen dat WAARDE een constructie is welke gecreëerd werd om jullie op een menselijk bewust wakend geestesniveau te onderdrukken en in te dammen. Waarom zouden jullie willen proberen dat te definiëren wat GEWOON IS? Waarom zou jullie onderwezen zijn om een "waarde" te plaatsen op diegenen rondom jullie heen en op jullie zelf wanneer ALLES GEWOON IS?
Beweging in/naar de Nieuwe Aarde frequentie werkelijkheden is persoonlijk en uniek en op dit moment is jullie ZIEL jullie nu in/naar de genoemde werkelijkheid aan het leiden. Het is geen WAARHEID om aan te nemen dat het menselijke ras avonturiert in/naar een gecombineerde en gedeelde werkelijkheid, want dit doet het multi- en interdimensionale ascpec van jullie natuur in WAARHEID teniet. Jullie creëren de HEMEL OP AARDE, jullie DEFINIËREN niet de Hemel op Aarde en er is een enorm groot frequentie verschil tussen de twee scenario's.

Ik plaats de volgende codering om jullie energie handtekening op dit moment op de Planeet Aarde te helpen verduidelijken:
MAGENTA
FLUORIET
KANARIE GEEL
TURKOOIS
LAVENDEL
22 33 222 99 11
0000000000000
Ik plaats de ANKH van het eeuwige leven in de wenkbrauw chakra en plaats de ANKH van het eeuwige leven in de keel chakra en vraag dat jullie nu de energie welke JULLIE in WAARHEID ZIJN verlichten en begrijpen.
Dit is een tijd van grote overgang en transformatie van het "lineaire" naar het multi- en interdimensionale aspect van ZELF terwijl het door, rondom en binnenin het menselijke voertuig stroomt dat jullie getransformeerd hebben om jullie ENERGIE er IN WAARHEID in onder te brengen.
In deze tijd wordt aan jullie gevraagd om te VERTROUWEN en GELOOF te hebben in jullie ZIEL om te begrijpen dat het HART DE WAARHEID KENT en dat het menselijke logische verstand nu niet langer meer in controle is van dit jullie menselijke levenservaring op deze planeet.
ALLES IS GEWOON en JULLIE ZIJN in WAARHEID. Straal helder geliefden want het LICHT op de Planeet Aarde verlicht nu voorbij waar het voorheen verlicht heeft.
Ik Ben de energieën waar tegen jullie naar verwezen werd als AE Gabriel en in WAARHEID loop ik tussen jullie in.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/ 
(c) Karen Dover, all rights reserved
Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and this article remains intact and in its original format which is written. NO permission is given to change the format and this article must remain FREE to access at all times.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen