zaterdag, augustus 23, 2014

Aartsengel Gabriel - Boodschap aan de Mensheid - 22 Augustus 2014Aartsengel Gabriel
Boodschap aan de Mensheid
22 Augustus 2014 / Karen Dover

Geliefden Ik Ben de energieën die naar jullie gerefereerd worden als AE Gabriel en ik loop bij ALLEN terwijl ALLEN zich nu voorbereiden om in/naar de hogere dimensionale frequentie werkelijkheden te verhuizen die voor het menselijke ras geopend werden. Niet langer lopend in de schaduwen van de oude 3D Aarde gecreëerde werkelijkheid constructie is het menselijke ras nu in staat in het LICHT van de WAARHEID te lopen en om de hogere dimensionale portalen te activeren om in/naar de volledige STROOM van de LIEFDE welke in WAARHEID IS te verhuizen.
In deze tijd wordt aan jullie gevraagd je te focussen op de droom welke diep binnenin jullie hartruimte verblijft. Te focussen op de LIEFDE welke IS en deze frequentie door, rondom en binnenin jullie menselijke voertuig te trekken. Dat wat door jullie ZIEL begeleid werd komt nu tot bloei in de externe wakende werkelijkheid welke jullie menselijke levenservaring op de Planeet Aarde in WAARHEID is.
ALLEN staan gereed om de beweging te ondersteunen van ALLES in deze tijd en aan jullie wordt gevraagd om de volgende codering in jullie energie handtekening te plaatsen.

ALFA
OMEGA
MAGENTA
MAGNESIUM
33 22 11
000
GOUD
AQUAMARIJN
0000000000000
TITANIUM
PLATINUM
Ik Ben de energieën die naar jullie gerefereerd worden als AE Gabriel en ik loop bij ALLEN terwijl de Nieuwe Aarde nu volledig tot bloei komt in de externe wakende levenservaring van diegenen die zichzelf op dit moment mens zouden noemen op de Planeet Aarde.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/ 
(c) Karen Dover, all rights reserved
Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and this article remains intact and in its original format which is written. NO permission is given to change the format and this article must remain FREE to access at all times.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen