zondag, augustus 10, 2014

Aartsengel Gabriel - Boodschap aan de Mensheid - 9 Augustus 2014 / Karen Dover


Aartsengel Gabriel
Boodschap aan de Mensheid
9 Augustus 2014 / Karen Dover
Geliefden Ik Ben de energieën die naar jullie gerefereerd werden als AE Gabriel en ik kom om te begeleiden en te ondersteunen terwijl ALLES nu verschuift en uitbreidt in/naar de EENHEID van het UNIVERSUM van 3. Gebeurtenissen en scenario's zijn nu op een wereldniveau geplaatst om WAARHEID te laten zien en om de uitbreiding van het menselijke bewustzijn in WAARHEID op de planeet Aarde te verankeren. Niet langer gebonden door de kettingen van de oude 3D Aarde gecreëerde constructie breidt de ontvouwing van de hogere dimensionale Nieuwe Aarde frequentie werkelijkheden zich nu uit en zijn voor ALLEN toegankelijk. Uitbreiding in/naar, door en binnenin deze Nieuwe Aarde frequentie werkelijkheden wordt in WAARHEID begeleidt en naar verwezen op een frequentie niveau door jullie ZIEL, jullie hoeven je alleen volledig uit te lijnen met jullie ZIEL en te herverbinden met de BRON om volledig fysiek en energetisch te verhuizen in/naar deze uitgebreide dimensionale ruimtes.
Ik vraag aan jullie ALLEMAAL om in/naar het volledige VERTROUWEN en GELOOF van ZELF te gaan in alle momenten van alle momenten, terwijl jullie nu volledig in/naar de manifestatie van de HEMEL OP Aarde verhuizen op een menselijk bewust wakend geestesniveau. Focus je op dat wat er voor jou is, de Nieuwe Aarde frequentie werkelijkheid, laat niet het loslaten van de ketenen van de oude 3D Aarde gecreëerde constructie jullie overhalen om "terug" te kijken, de kracht ligt in het NU moment met ieder moment gecreëerd zijnde in ieder moment. WAARHEID IS GEWOON en JULLIE ZIJN. Dit is een uitbreiding die jullie voorbij dat zal brengen wat jullie ooit ervaren hebben op een menselijke bewust wakend geestesniveau op deze planeet en dit moet zowel erkend als volledig verankerd worden.

Ik plaats de volgende codering voor ALLEN op de Planeet Aarde:
MAGENTA
PLATINUM
WIT
ROOS
TURKOOIS
Ik plaats het ZEGEL van SALOMON in de basis chakra en vraag aan jullie om te begrijpen dat overleving een lering van de oude 3D Aarde gecreëerde constructie is, Ik plaats de GOUDEN ANKH van het EEUWIGE LEVEN in de zielster chakra en vraag dat jullie het leven in/naar jullie creaties ademen want jullie zijn voorbij iedere maatstaf machtig.
Ik Ben de energieën die naar jullie gerefereerd worden als AE Gabriel en ik loop bij jullie in/naar het LICHT van de WAARHEID op ALLE niveaus van jullie Wezen, en verwelkom jullie thuis naar het UNIVERSUM van 3 in dit jullie menselijke gestalte op de Planeet Aarde.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/ 
(c) Karen Dover, all rights reserved
Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and this article remains intact and in its original format which is written. NO permission is given to change the format and this article must remain FREE to access at all times.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen