maandag, juli 28, 2014

Zelf-Liefde ~ De Nieuwe Aarde Hoeksteen - 27 Juli 2014 / Brenda Hoffman


Zelf-Liefde
De Nieuwe Aarde Hoeksteen
27 Juli 2014 / Brenda Hoffman
Dierbaren,
Laat ons beginnen met waar jullie gedurende eonen naar gesmacht hebben - de Liefde en de Vreugde van de Nieuwe Aarde. Nochtans, gaan jullie door met te vergeten of te negeren het basis Nieuwe Aarde bouwblok - houden van jezelf.
Natuurlijk, je gelooft dat je van jezelf houdt - en misschien doe je dat tot een bepaalde mate. Maar houd je van jouw lichaam, jouw emoties, jouw ware wezen? Of is die Liefde verzadigd met, "Ik ben niet slim genoeg. Ik ben niet dun genoeg. Ik ben niet gezond genoeg." of iedere andere frase welke jou en anderen verteld dat jouw Liefde gelimiteerd is met betrekking tot wat jullie cultuur definieert als volmaakt?
Jouw zelf-beperking conversatie is gebaseerd op wat je geleerd en geaccepteerd hebt in jouw voormalige 3D wereld en heeft weinig te maken met wie je nu bent.
Iets dergelijks is dus voor een reden welke alleen jij kent ... of tenminste wist. Jij bent jij om redenen die je misschien nu nog niet kunt begrijpen - maar dat zal je. En je zult verbaasd zijn wanneer je eenmaal leert hoe geschikt jij jouw wezen ontworpen hebt.
Misschien ben je moe van het lezen of horen van frases zoals, "Houd van jezelf." Maar weet alsjeblieft dat totdat je dat waarlijk doet - niet slechts uitspreekt dat je dat doet, maar waarlijk van jezelf houdt - en niet volledig jouw Nieuwe Aarde rol aan kunt nemen en dat ook niet zult.
 
Het meeste van jouw zorgen over het definiëren van jouw Nieuwe Aarde rol gaan over jouw ego dan over jouw ware zelf.
Misschien verzoek je om dat anders te zien. Je wenst om de wereld te redden of de wereld te helpen verhuizen in/naar de Nieuwe Aarde. Een wens niet anders dan wat voor zorgdragende rol dan ook. Het is gewoon op een grotere schaal.
Je kunt iemand die bezig is te verdrinken niet redden als je zelf niet weet hoe je zwemmen moet. Op een gelijksoortige manier, kan je niet volledig jouw Nieuwe Aarde rol spelen als je niet jezelf begrijpt en/of accepteert.
Misschien als je het hard genoeg wenst, dat je gewicht zult verliezen, geld wint of een partner vindt. Allemaal wensen die je vertellen dat je niet compleet in jezelf bent.
Dit is inderdaad de tijd om te beginnen je dromen te vervullen. Maar deze dromen moeten opgehelderd worden. Zijn zij van jouw 3D ego of zijn zij van jouw hart? Aldus is het dat jij jezelf volledig moet begrijpen voordat je deze dromen accepteert.
Misschien maakt een dergelijke gedachte je kwaad. Waarom moet je wat dan ook doen om jouw dromen/vreugde te accepteren? Iets dergelijks is waar. Maar als je dromen in jouw 3D zelf-geringschattende wezen accepteert, zullen deze dromen weldra niets voor jou of de Nieuwe Aarde betekenen.
Het is tijd om waarlijk van jezelf te houden - wratten en alles. Jij creëerde met een reden jouw wezen met alle moeilijkheden die deel uitgemaakt hebben van jouw 3D leven. Sta jezelf toe dat te accepteren. En sta jezelf dan toe te accepteren dat je het waarom in de niet-al-te-verre toekomst zult accepteren.
Maar voor nu, focus op het houden van jezelf en de rest zal op diens plaats vallen.
Misschien weet je niet hoe beter van jezelf te houden. Je hebt geprobeerd om jezelf te koesteren. Je bent opgehouden voor diegenen te zorgen die altijd verzorging nodig schijnen te hebben, nochtans wordt je bij jezelf gewaar een hekel aan je lichaam te hebben, aan je intelligentie niveau, gebrek aan gelijkstemde vrienden en ga zo maar verder.  
Allen indicatoren dat delen van jou niet compleet of juist zijn naar jouw huidige mening.
Stop en vraag jouw innerlijke wezen om hulp.
Hoewel je het concept van zelf-liefde begrijpt, heb je het er moeilijk mee om het uit te oefenen. Vraag om hulp van jouw wijze innerlijke wezen. Misschien wens je om het "wat" en "waarom" concept te gebruiken, "Wat is het aangaande mezelf waar ik niet van houd en waarom?" Misschien wens je slechts om hulp te vragen en die hulp toe te staan jou bij te sturen.
Weet slechts dat het tijd voor geschenken van de Universums is voor jouw nieuwe wezen - een wezen die niet volledig tot ontwikkeling kan komen totdat jij van jezelf houdt.
Nu, daar zijn diegenen die betogen dat een dergelijke belofte wederom een wortel in jullie Nieuwe Aarde leven is. Iets dergelijks is niet waar.
Je zult de geschenken ontvangen of jij nu meer volledig van jezelf houdt dan dat nu waar is. Het verschil is dat deze geschenken ego zullen zijn in plaats van op zelf-liefde gebaseerd.
Je hoeft niet in een kartonnen hut te leven om te bewijzen dat je waardig van liefde bent. In plaats daarvan, eis jouw herenhuis op als dat is wie jij bent in jouw nieuwe wezen. Want je hebt jezelf jouw ware dromen gedurende eonen ontkend door deze dingen en mensen te eisen waarvan jouw cultuur besliste dat die juist voor jou waren.
Het is eindelijk tijd om deze geschenken die voor jou juist zijn op te eisen - de geschenken die jij belangrijk verklaarde voordat je de Aarde in dit leven betrad. En alleen jij weet wat deze geschenken zijn.
Zo zij het. Amen.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009-2014, Brenda Hoffman. All rights reserved. http://www.LifeTapestryCreations.com. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But please keep this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link: http://www.LifeTapestryCreations.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten