zaterdag, juli 05, 2014

Welkom bij de Juli Bijeenkomst Rondom de Vijver - Zondag 6 Juni 2014


Aisha North en de Constant Companions
Welkom bij de Juli Bijeenkomst Rondom de Vijver
Zondag 6 Juni 2014

Lieve familie van het Licht!
De trip naar de bergen met mijn zuster is altijd een magische trip, maar morgen, zondag 6 juli om 21:00 uur Oslo tijd zal het dat aldus zelfs meer worden. Want dan, is het tijd voor een volgende "Bijeenkomst rondom de Vijver". Ik heb een gevoel dat het een zeer speciale gelegenheid voor ons allemaal zal zijn, en alleen al het feit dat mijn zuster en ik in staat zullen zijn ons te verbinden met deze verbazingwekkende Vijver en iedereen die daar verzameld is, ondertussen volledig ondergedompeld zijnde in deze prachtige bergenergieën zorgt ervoor dat mijn hart zingt :-) Hier is wat de CC's erover mee te delen hadden:
"Terwijl de tijd voorbij gegaan is, zo ook hebben jullie het allemaal klaargespeeld om markering na markering voorbij te gaan op deze wonderbaarlijke reis van jullie, en deze Zondag, zullen jullie allemaal een volgende belangrijke markering passeren als jullie wederom gaan zitten om je te verbinden met de ware diepte van jullie wezen en met dit enorme grote en krachtige gouden raster van energetische vezels dat jullie zo vlijtig aan elkaar verbonden hebben gedurende deze laatste paar maanden. Denk eraan, wat jullie gediend hebben om op z'n plaats te zetten gedurende een periode van een klein beetje meer dan een jaar is inderdaad een grote prestatie, en nu, zal het wederom naar diens limieten en daaraan voorbij uitgestrekt worden als jullie het wederom allemaal naar een zeer nieuw niveau zullen brengen, in de ware essentie van het woord. Want jullie zijn een lange weg gegaan gedurende deze periode aan tijd sinds jullie de eerste zoektochten voor het eerst begonnen in deze gemeenschappelijke wateren, maar nu, zijn jullie meer dan voldoende zelfvertrouwend om los te laten en koers te zetten naar verafgelegen kusten.
Want jullie hoeven jezelf niet langer meer te beperken tot de oppervlakkige wateren, want nu, hebben jullie allemaal meer dan genoeg vertrouwen verkregen om uit te zeilen naar de grootse dieptes en de wijd open wateren in iedere betekenis van het woord, en met dit zelfvertrouwen komt ook een gloednieuwe reeks van begaafdheden, begaafdheden die jullie in gebruik zullen gaan nemen bij de allereerste kans die jullie krijgen. En die kans is nu dierbaren, aangezien jullie de vrije teugels gegeven zal worden om eenvoudigweg jullie zelf zo diep als jullie willen in de externe regionen van jullie zelf en inderdaad van de Schepping te laten verkennen. Want deze keer, zullen jullie uitgenodigd zijn om ver te gaan en inderdaad, voorbij elke van de oude ideeën die jullie zouden kunnen herbergen met betrekking tot jullie bekwaamheid om je te verbinden en met anderen te communiceren die ver verwijdert zijn van jullie fysieke locatie. Met andere woorden, aan jullie zal een kans gegeven worden om jullie inter-communicatieve vaardigheden op een zeer nieuwe manier uit te testen, eentje die het uitwisselen van informatie op alle soorten van manieren voorbij woorden en voorbij de gebruikelijke concepten omvat. Want nu, wenken de wijd open ruimtes jullie allemaal, en we hopen welzeker dat jullie in verzoeking gebracht zullen worden om zo ver en zo lang als dat jullie graag willen op onderzoek uit te gaan, want deze keer, zullen er geen limieten zijn tot wat jullie in kunnen nemen noch waar jullie jezelf naartoe uit kunnen zenden.  

Denk eraan, jullie allemaal dragen zoveel informatie met jullie mee dat jullie in dit stadium er geen idee van hebben dat jullie dat zelfs binnenin jullie fysieke kader bezitten, maar het is daar en het heeft op jullie gewacht om te beginnen er toegang tot te krijgen, en dus, hopen wij dat jullie deze kans als een groep zullen gebruiken om behoorlijk veel van deze tot dusverre duistere en ononderzochte kamers binnenin te verlichten. Want nu, zijn jullie inderdaad gereed om dat aldus te doen, en nu, zijn jullie inderdaad meer dan gereed om deze schatten van informatie in/naar jullie bewustzijn te brengen en naar buiten in/naar het Licht, en wanneer jullie dat doen, zullen jullie zien hoe groot dit reservoir werkelijk is. Want dan, zullen jullie voorbij de muren van de mensheid beginnen te zien en in/naar jullie ware ziel, en daar, zullen jullie zien dat hier geen beëindigingen zijn aan wat jullie kunnen onderzoeken en dat er geen beëindigingen zijn aan wat jullie mogen vinden. En samen zullen jullie beginnen een gloednieuw uitzicht in elkaar te leggen dat niet alleen informatie, maar ook een zeer nieuwe manier van co-creatie naar de voorgrond zal brengen. Dus ga op onderzoek uit, en weet dat wat jullie zullen vinden jullie zal helpen om jullie allemaal een reuzensprong opwaarts en voorwaarts te stuwen, en als jullie deze uitdaging tegemoet treden, dienen jullie er ook toe om deze volledige planeet van jullie naar een gloednieuw niveau te brengen van connectiviteit en communicatie. Dus laat bij dit geen deuren onbeproefd, jullie eerste formele groepsuitstapje in/naar het wijde blauwe daarginds, het uitstapje waar jullie zo vele keren over nagedacht hebben, maar dat nu aan jullie de kans gegeven zal worden om eindelijk op de meest wonderbaarlijke manieren te beginnen te ervaren."

***


Ik weet dat het zo verbazingwekkend zal zijn om "uit te zeilen in/naar de grootse dieptes en de wijd open wateren en deze nog steeds onontdekte kamers binnenin te onderzoeken" in jullie gezelschap! Als onderdeel van onze voorbereiding op deze Bijeenkomst, zijn mijn zuster en ik net teruggekeerd van de taak van het "verbinden van de wateren" dat aan ons gegeven was voordat we hier kwamen. Vandaag, wandelden wij voor het eerst naar een kleine rivierbron in ons gedeelte van dit gebied (de eerste foto hierboven) en hielden een ceremonie voordat we water verzamelden van deze zuivere bron. Naderhand, reden we verder in/naar de bergen en wandelden naar de plaats bij het Meer Gjende (foto 2) waar ik het grote kwarts kristal in juli van vorig jaar losliet. Daar deden we een volgende ceremonie en lieten het bronwater los in het enorme grote ijzige meer. Ik heb een gevoel dat wat wij met dit water deden vandaag deel uitmaakt van waar de CC's naar refereren toen zij zeiden "uitwisselen van informatie op alle soorten van manieren voorbij woorden" en ik kijk er dus naar uit om te zien wat voor soort magie wij allemaal zullen laten gebeuren tijdens deze Bijeenkomst!
Liefde, Licht en Dankbaarheid van mij, Aisha
***
Hier zijn enige voorbeelden van locale tijden die corresponderen met 21:00 Oslo tijd:
Amsterdam, Brussel, Parijs 21:00
London: 20:00
Helsinki: 22:00
Sao Paulo: 04:00 PM
New York: 03:00 PM
El Paso: 01:00 PM
Los Angeles: 12:00 PM
Singapore: 03:00 AM Maandag
Tokyo: 04:00 AM Maandag
Sydney: 05:00 AM Maandag
Je kunt jouw locale tijd hier vinden: http://www.thetimezoneconverter.com/
Zoals altijd, kunnen jullie dit doen wanneer het ook is dat je voelt dat dit het beste voor jou is. Alles dat je hoeft te doen, is te gaan zitten en je te verbinden met deze energie met een intentie van deel uit te maken van deze Bijeenkomst.  
Deze Bijeenkomsten vinden plaats op de eerste zondag van iedere maand.

2 opmerkingen:

  1. zie jullie vanavond bij de Aisha's vijver

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het lijkt erop dat we flink gaan avonturieren... Het kon wel eens heel mooi worden.

    BeantwoordenVerwijderen