woensdag, juli 16, 2014

‘Wat’ en ‘Waarom’ – Nieuwe Aarde Opruimings Gereedschap: 15 Juli 2014 / Brenda Hoffman


‘Wat’ en ‘Waarom’ – Nieuwe Aarde Opruimings Gereedschap
15 Juli 2014 / Brenda Hoffman
Dierbaren,
Dit is een interessante tijd voor diegenen die de cocons verlaten. Zeer waarschijnlijk, is de 3D vrees welke jouw gemoedsstemming verschuift teruggekeerd.
Hoewel de meeste van jouw angsten geëlimineerd waren, het deel waar je overheen probeerde te springen of te negeren, erop hopend dat het weg zou gaan, heeft dat niet gedaan. Niet omdat jouw opruiming niet adequaat was, maar dat het gedeelte dat jou beïnvloedde door jouw aardse leven heen teruggekeerd is, zodat je jouw Nieuwe Aarde vaardigheden kunt gebruiken om het op te ruimen.
Dergelijke verklaringen lijken ingewikkeld, misschien zelfs gemeen. De Universums beloofden dat wanneer je eenmaal jouw cocon verlaten had, alles goed zou zijn. En zo is het, maar dat heb jij je nog niet gerealiseerd. Dit zeer verwarrende deel - en moeilijk voor je nu - is louter jij die leert om jouw nieuwe vaardigheden te gebruiken.
Jouw vroegere opruimingen gingen meer over jouw 3D vaardigheden dan de Universele vaardigheden, zij gingen meer over, "Als ik mijn denkpatronen verander, als ik dit of dat doe, zal alles goed zijn."
Nu ben je aan het leren om iets dat ZEER vertrouwd voor jou is op te ruimen terwijl jij je Nieuwe Aarde vaardigheden gebruikt.

Iets dergelijks maakt je kwaad. Wat Nieuwe Aarde vaardigheden? Hoe, waar en wanneer pas ik hen dan toe?
Alles dat je hoeft te doen is diep adem te halen en jezelf te vertellen wat je op wenst te ruimen en waarom - en je zult het aldus automatisch doen.
Je moet jezelf vragen waarom je deze diepe angst opgeruimd wilt hebben om te ontdekken wat er diep binnenin jouw onderbewuste is; wat dus binnenin jou opgesloten zit waarvan jij je niet realiseerde dat het bestond.
Dus ben jij het die dit deel willens en wetens op zult ruimen en dus, jezelf toestaat om volledig te begrijpen dat je een nieuw wezen in een nieuwe wereld bent.
Nieuwe Aarde opruimingen gaan niet over werken, moetens of zouden moetens. Vraag jezelf slechts wat er opgeruimd moet worden en waarom.
Je zult ontdekken dat deze stukjes - mensen of dingen - die je nu dwars zitten gelinkt zijn aan zelftwijfel of zelf-kwaadheid binnenin jezelf. Iets dat je diep binnenin jezelf gedurende misschien eonen vastgehouden hebt. Je ware diepste kern angst waarvoor je keer op keer naar de Aarde terugkeerde om te genezen om slechts een grotere wonde te creëren en de behoefte om het dieper te verbergen.
Jouw kern angst is feitelijk jouw diep begraven schat. Dat deel gebruiken om jouw Nieuwe Aarde vaardigheid te gebruiken zal jouw leven transformeren. Want wanneer die angst eenmaal verwijderd is, is er niets dat je nog hoeft te adresseren anders dan deze aspecten die je vreugde geven.
Velen van jullie zijn nu kwaad over die laatste verklaring want jullie waren in vreugde slechts om die vreugde van je afgenomen te zien worden met onplezierige activiteiten die je schijnbaar niet genereerde of waar je niet op anticipeerde. Zulks is het resultaat van jouw diep verborgen angst.
Natuurlijk, je zou in/naar vreugde kunnen verhuizen - op een beperkte basis - met jouw kern angst intact. Maar waarom kiezen om wat voor 3D angsten dan ook overblijvend te hebben? En dus hebben jullie, als een groep, recentelijk besloten dat jullie die angst zouden gebruiken om jullie nieuwe vaardigheden te testen.
Misschien dat de gedachte dat je aan groepsprocessen deelneemt zonder je bewust te zijn van dergelijke bijeenkomsten je kwaad maakt. En dat zou het ook moeten. Want je hebt gedurende decennia, jaren of maanden geworsteld om jezelf opnieuw uit te lijnen met de nieuwe jij.
Wanneer je eenmaal vertrouwd raakt met jouw nieuw vaardigheden - hetgeen alleen mogelijk is door hen te gebruiken, net zoals het leren bespelen van een instrument - zal jij jouw totaliteit toestaan om deel te nemen aan deze bijeenkomsten.
Als een groep, besloten jullie dat als die kern angst overbleef, velen die angst zouden deflecteren naar een volgend leven - hetgeen gemakkelijker scheen, aangezien het dat eonen lang gedaan heeft - maar dat is het niet. Want dat zou de 3D angst lessen door laten gaan op de Nieuwe Aarde.
Dus je bent welwillend die kern angst aan het verkennen.
Vraag jezelf slechts wat het is en waarom. Twee eenvoudige vragen die geen verdere actie vereisen anders dan het volgen van jouw innerlijke-wezen of intuïtie. De Nieuwe Aarde is zo eenvoudig al dat.
Welnu, sommigen van jullie verzoeken dat jullie diepe angst opgeruimd wordt in jullie dromen of zonder jullie kennis. Iets dergelijks zou geen test zijn van jullie nieuwe vaardigheden.
Jullie zijn nu gekwalificeerd om alles gemakkelijk op te ruimen.
Houd genoeg van jezelf om volledig die gedachte te begrijpen. Vraag jezelf dan, "Wat is mijn angst?" en "Waarom heb ik het gecreëerd?" En het antwoord en de resulterende opruiming zullen op hun plaats vallen.
Zo zij het. Amen.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009-2014, Brenda Hoffman. All rights reserved. http://www.LifeTapestryCreations.com. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But please keep this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link: http://www.LifeTapestryCreations.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten