donderdag, juli 24, 2014

Verdraagzaamheid - 24 Juli 2014 / Jamye Price


De Wekelijkse Licht Explosie
"Verdraagzaamheid"
24 Juli 2014 / Jamye Price
Verdraagzaamheid is geduld, uithoudingsvermogen, een overeenkomst of schuld toestaan om opnieuw bewerkt of vergeven te worden. Het kwam eerst door als een LichtExplosie onderwerp in december van 2012. Ik wist niet wat het betekende, en hoewel ik als een bewust kanaal toegang kan krijgen tot woorden die ik niet ken is, over het algemeen, mijn vocabulaire waar mijn gidsen mee moeten werken. Ik zocht het woord op en was opgetogen over hoe de LichtExplosie verder zou gaan. Hier zijn we weer op een prachtig overhellend punt van Verdraagzaamheid. Wat heeft jouw Verdraagzaamheid in jouw leven nodig? Jij? Ben je geduldig met jezelf, daardoor de Beweging van Gratie toestaand om opnieuw te vormen? Is er iemand anders in jouw leven die voordeel zou kunnen hebben van de ondersteuning van jouw Liefdevolle staren, hen de Verdraagzaamheid toestaand om hun hart jegens het Leven te openen? Is er een situatie in de wereld dat jouw Verdraagzaamheid zou kunnen gebruiken om de kwaadheid en frustratie los te laten en jouw hart te openen voor de stroom van verandering? Jouw focus is krachtig. Jouw Verdraagzaamheid geeft een evenwichtige houding in de eeuwigdurende beweging van het leven.
In december van 2012, ging ik naar een grote Kryon bijeenkomst in Maui voor de zonnewende. Ik zag twee prachtige Lichtwerkers daar, Charlene en Wendy, die een schitterend verhaal hadden over de "Bomen van Verdraagzaamheid". Voorafgaand aan het evenement, reden Charlene en Wendy in Maui en waren overdonderd en vol ontzag toen zij de ongebruikelijke regenboog-geschorste eucalyptus bomen zagen. Zij zetten de auto aan de kant van de weg om het nauwkeuriger te bekijken. Charlene zei, "Ik vraag me af wat zij zijn," en Wendy hoorde onmiddellijk en duidelijk, "Wij zijn de Bomen van Verdraagzaamheid." Charlene had de LichtExplosie van die week gelezen, maar Wendy had dat niet. Zoals ik, kende zij niet echt de volle definitie van Verdraagzaamheid voorafgaand aan het helderhoren van de woorden. Het was een grote bevestiging van de tijd van verandering waar wij op inscheepten (ha ha!) met de ommekeer van de zonnewende in 2012. Veel van 2013 vereiste geduld en vergiffenis! ;o) Waarom komt dit nu terug? 2013 was een jaar van uitgebreid loslaten, maar 2014 is een jaar van het opbouwen van persoonlijke bekrachtiging. Verdraagzaamheid, zoals de kracht en de schoonheid van de regenboog eucalyptusboom, vereist een gratie met het tempo van het Leven en een vertrouwen met de veranderingen van het Leven. Je hebt beide, je hoeft hen louter te voeden in/naar consistent groter bewijs voor jezelf.

Daar is een schoonheid in alle seizoenen van het Leven, een schoonheid door de beweging van de tijd. De huid onder de schors van de Bomen van Verdraagzaamheid geeft kleur aan het voorbijgaan van de tijd, schildert een adembenemend tapijtwerk van de diversiteit en glorie van het leven. Zie je dat binnenin jezelf? Zie je dat binnenin anderen? Zie je het binnenin het collectief als je een schitterend canvas van de mensheid schildert welke vrij komt in de vlucht van Bekrachtigde Liefde?
Terwijl wij zitten om Verdraagzaamheid voort te Barsten, zijn wij gemakkelijk vergevend als we de deur naar verandering openen en het reageren vanuit het verleden weerstaan. We zijn geduldig met verandering aangezien het ieder wezen versterkt in een sterk weten van de kracht van hun Liefde en het doel van hun Leven. Wij naderen de regenboog van het Leven terwijl wij de prisma van liefde in/naar diens vele facetten reflecteren. Wij zijn krachtig en vreedzaam, de invloed kennend van wisselwerken met de grootste kans van bekrachtiging voor alle betrokkenen. Soms is dat op een moment oncomfortabel, totdat de nieuwe huid door de tijd geopenbaard is, versterkt en vernieuwd door de ervaring. Wij zijn de krachtige aanstichters van verandering die de kracht van Liefde om te creëren begrijpen. Explodeer het voort!

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright: © 2005-2014 Jamye Price, www.CrystallineSoulHealing.com All Rights Reserved. You are free to share this work for non-commercial use in complete and unedited form with this copyright information displayed in its entirety.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten