dinsdag, juli 01, 2014

Vanuit de Akashic Archieven: Een Uittreksel uit het Bericht van Juli 2014


Juli 2014 Boodschap
Vanuit de Akashic Archieven: Een Uittreksel uit het Bericht van Juli 2014
Gechanneld door: Jen Eramith MA
Wat voor energie en ervaringen kunnen wij in Juli 2014 verwachten?
De energie deze maand is gefragmenteerd. Er is een gevoel dat de dingen dermate snel uitbreiden dat zij te ver uitstrekken en uiteen vallen. Je mag gewaarworden dat verdeeldheid en fragmentatie zich deze maand voordoen. Deze fragmentatie is een reflectie van hoezeer jullie gegroeid zijn en doorgaan te groeien. Terwijl het enige uitdagingen zal verstrekken, is het niet noodzakelijkerwijs een moeilijke of schadelijke dynamiek.
Er is een vreemd gevoel van zowel leeg als overdreven gevuld te zijn op hetzelfde moment. Het is alsof er spanning aan het opbouwen is op een manier die de groei reflecteert die onderweg is. Het mag moeilijk zijn deze maand om de dingen aaneen te rijgen of hen bij elkaar te houden. Je mag gewaarworden dat relaties uit elkaar splitsen, je zou kunnen gewaarworden dat projecten schijnbaar uiteen vallen, en je mag het moeilijk vinden om goed op te schieten met mensen of elkaar te begrijpen. Je mag er zelfs mee worstelen om jouw gedachten en woorden aaneen te rijgen. De communicatie zal deze maand geforceerd zijn. Het is niet omdat er echte misvattingen zijn … het is omdat iedereen zo snel groeit dat jullie jezelf niet bij kunnen houden, laat staan elkaar.
Deze maand, zal het voor jullie allemaal belangrijk zijn om geduldig en vriendelijk te zijn. Het zal bruikbaar voor je zijn om je te focussen op één ding per keer en te proberen om kleine momenten van bevrediging te vinden in plaats van te wachten op het volledige plaatje om samen te komen voordat jij je tevreden voelt. Als je barmhartig zult zijn en gratievol de kleine successen accepteert wanneer zij komen, zal je ontdekken dat de maand tamelijk aangenaam is. Er is speelse energie overal waar jij je naartoe keert, en de kans om te genieten van jouw groei via spel en gelach. Je mag gewaarworden dat de leegte feitelijk over kan komen als een gevoel van vreedzaamheid als jij jezelf toe zult staan om te ontspannen en te waarderen wat er wel werkt, in plaats van je zorgen te maken over wat er niet werkt.


Zijn er specifieke activiteiten die wij kunnen gebruiken om met de energie van deze maand om te gaan?
Het zal voor jullie allemaal verdienstelijk zijn om je te focussen om te communiceren op manieren die aldus duidelijk en zo eenvoudig mogelijk zijn. Eén activiteit die jullie bruikbaar mogen vinden is om je terug te trekken en te rusten in plaats van te duwen. Bijvoorbeeld, wanneer het ook is dat je onenigheid met iemand hebt, ongeacht of het klein of groot is, neem een onderbreking ervan en keer later naar de conversatie terug. Vermijd het directe pushen voor begrip. Je mag jezelf van tafel moeten excuseren of dat je de telefoon ophangt. Je mag iets moeten doen om de dialoog in het moment te beëindigen, wetend dat je er later op terug zult komen met een dieper begrip van jezelf. Wanneer je weet hoe jij je voelt en waar je staat, verhoog je jouw bekwaamheid om de andere persoon meer diepgaand te begrijpen. Je zult deze maand worsteling gewaarworden als je blijft pushen om de dingen onmiddellijk te voltooien. Ongeduld met conversaties, met projecten, en met al het andere waar je bij betrokken zou kunnen zijn zal deze maand lijden veroorzaken. Wanneer je niet geduldig kunt zijn, trek je terug en wacht op een tijd wanneer je dat wel kunt zijn.
Het zal je ook dienen om actief speelse activiteiten te kiezen. Vind manieren om te spelen te midden van al het werk dat er nodig is deze maand. Vanwege de fragmentatie, is alles twee keer zo zwaar zonder veel zichtbare vooruitgang. Het zal belangrijk zijn om jezelf rust onderbrekingen te geven. Tijdens deze tijden van onderbreking, zit niet stil en rust omdat dat je alleen helpt om te overleven. In plaats daarvan heb je het nodig om jouw ziel en jouw hart gevuld te hebben met vreugde en gelach om jou te helpen door de moeilijke tijden heen te komen…


Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
This Message was channeled from the Akashic Records by Jen Eramith MA through Akashic Transformations. It may be shared with individuals provided that the content is complete; all credit is given to the author; and it is distributed for no financial or other compensation to anyone other than Jen Eramith and Akashic Transformations. Please include this message with all redistribution. https://akt.memberclicks.net/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten