vrijdag, juli 18, 2014

"Standvastigheid" - 17 Juli 2014 / Jamye Price


De Wekelijkse Licht Explosie
"Standvastigheid"
17 Juli 2014 / Jamye Price
Wij zijn in een grootse tijd waarin veel verandering beschikbaar is. Ascentie is louter een snelle evolutie en het is een natuurlijk onderdeel van het leven. Lichtwerkers zijn de voorlopers van het implementeren van innerlijke verandering, of verandering binnenin het subtiele rijk van Zelf; hetgeen op diens beurt een nieuwe, nieuwe, NIEUWE vorm creëert, niet slechts een nieuwe façade aangaande het oude pakket. Terwijl je van binnenuit verandert, beïnvloed je de trilling die vormgeeft, en in het begin onzichtbaar is. Je kunt jouw subtiele verschuiving afmeten aan jouw subtiele ervaringen van emoties en gedachten. Terwijl je voelt en denkt, vibreer je informatie in/naar het gebied van de reactie dat het Leven voor jou is. Als je jouw Standvastigheid van vrede/vreedzaamheid, bekwaamheid, verbazing, opgetogenheid, geduld en vertrouwen handhaaft; sta jij jouw creatie de wijd open ruimte naar de vorm toe. Jouw Standvastigheid van focus bepaald jouw vorm en het tempo waarmee het gemanifesteerd wordt.

Jij bent een briljant biomechanische van verordening en beantwoording met het Leven. In het subtiele rijk, ben jij de verordening, in het fysieke rijk ben jij de beantwoording. Als je het fysieke rijk observeert, wat al gevormd is; stuurt jouw Standvastigheid van Focus een klaroen geschal voor nieuwe vorm. Wat voor kracht geef je aan creatie? Versterk je tegenstrijdigheid of versterk je een nieuwe uitkomst? Wat de concentratie van jouw focus ook is, jij roept het voort in/naar de vorm. Houd je ervan wat je in jouw wereld waarneemt? Versterk het met je focus. Houd je er niet van wat je in jouw wereld waarneemt? In plaats van het te versterken met je focus, verschuif je focus naar een nieuwe uitkomst door de Standvastigheid van het handhaven van de focus van innerlijke vrede/vreedzaamheid, Liefde en mogelijkheid. Heb de discipline en moed om de 'uitkomst" energie in jouw subtiele rijk te handhaven. Roep het voort en zie het Leven antwoorden. Het antwoord mag klein lijken te zijn in een wereld die een grote stem geeft aan tegenspoed, maar houd je stevig vast aan jouw visie van een goedgunstige uitkomst. Als je de Standvastigheid hebt om die trilling te handhaven, spreek je boekdelen voor de echte 99%, het ongeziene gebied van ieder persoon en het ongeziene gebied van het Leven.
Terwijl wij zitten om Standvastigheid uit te laten Barsten, bouwen wij de grote piramides van het magnetische Merkaba dat het elektron van de tegengestelde lading in/naar de samenhang trekt met de positieve vorm van het Leven. Wij zetten de strategie op van de gratievolle beweging van Liefde in/naar de vorm terwijl de mensheid diens ingeboren goddelijkheid ontdekt dat ervandoor gegaan was door de afleiding van angst. Wij zijn bezig de almachtige scheppers te worden die de weegschaal van bekrachtiging door laat slaan in/naar ieder gezegend wezen, de kracht van Liefde versterkend, want het is in de vrijheid van een ieder en het is de natuurlijke stroom van het Leven. Explodeer het voort!

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright: © 2005-2014 Jamye Price, www.CrystallineSoulHealing.com All Rights Reserved. You are free to share this work for non-commercial use in complete and unedited form with this copyright information displayed in its entirety.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten