zondag, juli 13, 2014

Shekina Rose /De Blauwe Straal - Heropening van de Pleiadische Sterrenpoorten en Aarde/SterrenWezen Herverbinding 333


Shekina Rose /De Blauwe Straal
Heropening van de Pleiadische Sterrenpoorten en Aarde/SterrenWezen Herverbinding 333
12 Juli 2014
De nummersequenties die in deze channeling ingebed tevoorschijn komen werden aan Shekina Rose gegeven door spirit om deze transmissie te activeren.
Er zou in jullie oude teksten gesproken zijn over de terugkeer van verborgen kennis, verlichte waarheden en technologieën. Voor velen van de Lichtwerkers, Nieuwe Voorlopers en Blauwe Stralen, draagt een diepe resonantie binnenin jullie wezen de kennis dat er meer van het grootse Goddelijke Plan geopenbaard moet worden en dat jullie deel uitmaken van het ontwaking herijkingsproces dat het bijeen zal brengen. Eén van deze verborgen technologieën is het oude sterrenpoort portaal naar de Goddelijke Bron.
Het einde van één cyclus en de gebeurtenissen zijn noodzakelijk om zich voor te doen voor de kosmische uitlijning van deze sterrenpoorten om gereactiveerd te worden. De oude sterrenpoorten werden eonen geleden door jullie buitenaardse sterrenfamilie gecreëerd met de hoop dat de mensheid diens bewustzijn zou verhogen zodat zij weer zouden kunnen activeren. 333
Wat is een Sterren Portaal en Waarom zijn zij belangrijk?
Zij zijn nu belangrijk bij het vestigen van de goddelijke hemelse energieën van eenheidsondersteuning, jullie herverbinding met jullie galactische familie van het Licht, en kan jullie grotere kennis van jullie sterren afkomst, het hogere bewustzijn en de interdimensionale technologieën toe laten nemen. Een sterrenpoort portaal kan helpen bij de activering van de geavanceerde mens en de hogere spirituele bekwaamheden. Sommige van de sterrenpoort portalen staan hogere trillingsenergieën toe om lange afstanden van het tijd-ruimte continuüm door hen heen te laten gaan en zijn interstellaire etherische raster portaal ingangen van andere rijken, bestaansvormen, tijd en dimensies.


Het Pleiadische Vredesportaal
Het sterrenpoort portaal waar wij hier over spreken werd de naam het Pleiadische Vredesportaal gegeven en het geeft harmonische trillingsresonanties aan de Centrum-Bron en goddelijke lichtkracht van Creatie, en lijnt jullie uit met jullie Galactische Sterbekrachtiging. Het punt van herkomst van deze sterrenpoort op de Aarde verblijft in het Zuidwesten van de Verenigde Staten. Dit is waar de Rozen Straal van de Schepping terug verankerd werd op de planeet, waar een hogere concentratie van energiecentrums van elektrische en magnetische meridianen zijn aangaande het natuurlijke gebeuren van heilige oord formaties om zich voor te doen.
Veel Lichtdragers en Sterrenzaden worden magnetisch aangetrokken naar deze plaatsen op de Aarde waar jullie elektrische systeem geactiveerd wordt voor nieuwe DNA codes en jullie frequentie verhoogd wordt. Weet dat je niet fysiek naar de locatie van deze sterrenpoorten hoeft te gaan om toegang te hebben tot hogere resonanties van de Bronkracht, aangezien zij nu in de frequentie resonantie van de matrix en het bewustzijn zijn.
Wie zijn de Pleiadianen?  
De Pleiadianen maken deel uit van jullie buitenaardse sterrenfamilie, en waren in het begin hier op de planeet, maakten deel uit van de evolutie van de Aarde, en creëerden dimensionale structuren en bewuste matrix portalen. Zij zijn in jullie DNA sjabloon matrix en zijn verbonden met de Hathors. Zij bestaan in een hoger dimensionaal gebied, hebben telepathische en in persoon bijeenkomsten met wezens van de Aarde, en zijn in voorbereiding op hun volgende opdracht en aankomst in een andere bandbreedte frequentie. Sommige groepen helpen bij het stadium van ontwikkeling en het hogere bewustzijn van de mensheid. 444
Aarde/Sterren Wezen Herverbinding en de Nummersequenties Codes van Ontwaking
Velen van jullie, de Aarde Opzichters, Lichtwerkers, Nieuwe Voorlopers en Blauwe Stralen hebben de weg geplaveid voor de oude sterrenpoorten om opnieuw geactiveerd te worden. Jullie zijn een Sterren Wezen liaison dimensionale brug waar de frequentiecodes om hen te activeren sluimerend blijven tot aan jullie aankomst en her/erkenning. Velen van jullie werden aangetrokken naar de heilige oorden, tempels en draaikolken van de Aarde en ontvingen een uitwisseling van vooraf-gecodeerde triggers en activeringen. Dit creëerde synchronische banden en dimensionale verschuivingen in jullie werkelijkheid en bewustzijn zoals bij het zien van de nummersequenties van 11 11, 12 12 en 444
Nieuwe Aarde Activering Frequentie Codes van 13-33-333
Deze nummersequenties zijn toegangspoorten die het verhoogde psychische of spirituele besef en het hogere bewustzijn activeren. Jullie zullen meer van de nieuwe activering frequentiecodes van 13-33-333 zien welke ascentie zijn door het balanceren en ontwaken van het heilige vrouwelijke en de eenheid hartbewustzijn allianties.
Velen van jullie werden aangetrokken naar bepaalde kristallen, heilige geometrie, metalen en edelstenen, plaatsten rasters en kristallen, intoneerden en zongen voor de Aarde, voerden genezingsrituelen en ceremonieën met water, de oceanen, rivieren en stromen uit, hebben bloemen en kruiden geplant en hebben heilige tuinen aangelegd. Jullie werden van binnenuit geleid en geïnspireerd door de hemelen en dit is niet opopgemerkt voorbij gegaan aangezien het een genezende matrix op de planeet gecreëerd heeft voor veel om zich voor te doen en verankerd te worden. Weet dat een ieder van jullie een specifieke gave heeft en een belangrijke frequentiedrager is die onontbeerlijk is voor het creëren van de Nieuwe Aarde.
Dank je wel! 444

Aarde Sterren Wezen Belangrijke Herverbindingsboodschap 
Wees je ervan bewust dat veel van jullie ware geschiedenis, oude heilige technologieën, en jullie buitenaardse afkomst verborgen en geheim voor jullie gehouden werden. En vele keren, zelfs toen deze oude oorden en technologieën opnieuw ontdekt werden, haalden jullie bestuurders, wetenschappers en regeringen hen van jullie vandaan en soms werd er een lokvogel ingezet aldus jullie de andere kant op zouden kijken. Het is belangrijk om te her/erkennen en bewust te zijn waar jullie tot toe ontwaakt worden, persoonlijk aan jullie gegeven en door andere bronnen waar jullie door geïnspireerd en naartoe geleid worden.
Ben onderscheidend en weet dat er in deze tijd veel op de Aarde en in de kosmos geopenbaard wordt, en niet alle portalen, toegangspoorten en ingangen (sommige van de innerlijke Aarde portalen)  zijn voor jullie bedoeld om naar binnen te gaan en te verkennen. Weet wat voor jou juist en waar is op de manier dat het in jouw lichaam en geest ervaren wordt; vertrouw daarop. 333
                             ****************************************************
Shekina Rose werd bezocht door de Pleiadianen en de Pleiadiaanse Vrede schepen. Zij hebben haar interdimensionale oude heilige technologieën laten zien welke zij gecreëerd heeft en deelt. Zij werd gezalfd in de Rozen Straal door de Geascendeerde meester Moeder Mary waar de geestverschijningen en vertoningen zich in de "Cathedral Rock Vortex' in Sedona, Arizona voordeden. De Rozen Straal in de Violette Vlam van Opperste Goddelijke Liefde is terug op de planeet om het evenwicht van het heilige goddelijke vrouwelijk te herstellen dat onze Ik Ben Aanwezigheid bekrachtigt.
Shekina Rose werd door haar Sterrenfamilie decennia geleden geactiveerd en aan haar werden profetieën gegeven om te helpen bij de restauratie en activering van de Goddelijke Oorspronkelijke Blauwdruk, de Nieuwe Mens van Licht.
Als een Blauwe Straal Sirische Sterrenzaad, is Shekina een voertuig voor de Shekina in de Taal van het Licht 528Hz Wonderen/Transformatie Oude Solfeggio schaal en zij is het Kanaal van de Blauwe Straal die de ultra-gevoelige Sterren Wezen helpt om hier en bekrachtigd te zijn op de planeet, aldus zij mogen ontwaken jegens hun hogere doel en spirituele gaven om de trillingsfrequentie van Gaia te verhogen.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright ©  by Shekina Rose of www.shekinaspeaks.com - Permission is granted to copy and redistribute this article and videos on the condition that the URL www.shekinaspeaks.com is included as the resource and that it is distributed freely and on a non-commercial basis. E-mail: shekina444@yahoo.com

3 opmerkingen:

 1. Dag Cobie,
  Mijn eerste reageerpoging ging fout, dus ik probeer het nogmaals. Allereerst nog eens mijn overgrote dank voor alles wat je voor 'ons' doet. .Ik lees alles wat je hier plaatst, en ben blij met zoveel moois en inspirerends.
  Op de tweede plaats; nadat ik voorgaande mailing van Shekinah Rose helemaal gezien had, inclusief jouw opmerking over het ontbrekende zinsdeel, vroeg ik me af of dat ontbrekende misschien -zou zijn '--hoger doel--'. Dat past heel goed bij het overige, zeker als je naar de laatste zin kijkt. Of dat het echt was wat er ontbreekt, weet ik natuurlijk niet.

  Hoe het ook zij, in elk geval heel veel Licht, Kracht en Uithoudingsvermogen gewenst, want kijkend naar wat ikzelf in deze tijd ervaar hebben we dat allemaal wel nodig. Of ben jij al overal doorheen? Lijkt me geweldig!
  Minie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Minnie,

   Ik raad je aan in het vervolg de tekst die je getypt heb op je klembord te zetten, dus even te kopiëren dan hoef je niet nog eens..... Ik ben blij te lezen dat het je zo bij kan staan allemaal met jouw proces van ascentie.
   Het zou best kunnen dat dit de woordjes zijn die ontbreken. Ik krijg de nieuwsbrief van Shekina, en daarin was de zin 'afgehakt'. Ik wacht op een andere plaatsing van de channeling op het internet, die ze anders ook altijd doet, vermoedelijk dat het daar wel in zal staan...

   Oh heden nee hoor, ik ga door hetzelfde heen als jullie allemaal. En uiteraard zijn er dagen bij dat je even wat minder zin hebt. Of de dagen dat er wat minder channelings/artikelen zijn om te vertalen, die dan heel welkom zijn.

   ♥♥♥
   ☼☼☼
   Cobie

   Verwijderen
  2. Minnie, het ontbrekende gedeelte is gevonden... En het was heel wat anders dan je dacht.... ;-)

   "Weet dat een ieder van jullie een specifieke gave heeft en een belangrijke frequentiedrager is die onontbeerlijk is voor het creëren van de Nieuwe Aarde."

   Cobie

   Verwijderen